18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Inter: Odds og optakt den 8. marts 2022

Kan Inter og Lautaro Martinez trænge igennem Liverpool-defensiven denne gang? (Foto: Bildbyrån)
Kan Inter og Lautaro Martinez trænge igennem Liverpool-defensiven denne gang? (Foto: Bildbyrån)

Inter har i den grad ryggen mod muren tirsdag aften. Italienerne tabte første opgør med 2-0 på hjemmebane, så nu skal der laves comeback på Anfield mod formstærke Liverpool. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Inter. Der er kampstart tirsdag d. 8. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 9°, frisk vind

Optakt til Liverpool – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er efterhånden tre uger siden, at de to storklubber krydsede klinger i Milano, en kamp som Inter havde stor ære af, men som de alligevel endte med at tabe med 2-0. Italienerne var initiativrige, og fik også presset Liverpool godt i bund, men det var sjældent, at de for alvor blev farlige. Lærepengene var dyre for Inter, for mod Liverpool skal man altså tage chancen, når man har den. Englænderne spillede ikke en stor kamp, men fik alligevel listet to sene mål i kassen, og dermed står de med halvandet ben i kvartfinalen.

Begge mandskaber har rigeligt at se til i de hjemlige ligaer. Liverpool indtager 2.pladsen i Premier League, hvorfra der er 6 point op til City, som har spillet en kamp mere. Der bliver formentlig spændingen til det sidste i den engelske mesterskabskamp, men heldigvis for Liverpool, så er truppen så bred, at de sagtens kan jonglere med både Premier League og Champions League. Inter indtager 2.pladsen i Serie A, og her er mesterskabskampen endnu tættere end i England. Italienerne spillede allerede fredag mod ligaens bundskraber fra Salernitana, og har dermed haft længere restitutionstid end Liverpool, som var i ilden lørdag aften. Om længere hvile til stængerne kan gøre udslaget tirsdag aften er nok tvivlsomt, men hvis Inter skal finde lidt håb forud for det svære opgør, så kan det være en af tingene.


Liverpool:

  • Joel Matip (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Roberto Firminho (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Inter:

  • Nicolo Barella (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Ivan Perisic (Back, Fast) – Tvivlsom

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Elliott, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mané.

Inter forventet startopstilling: Handanovič; Škriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Brozović, Çalhanoğlu, Gosens; Džeko, Martínez


Odds på Liverpool – Inter

Bookmakerne har Liverpool som favoritter.


Odds-forslag: Kvalitetsforskel på Anfield

Det er et bjerg, som skal bestiges, hvis Inter skal spille sig videre til kvartfinalen i Champions League. Reglen om udebanemål tæller godt nok ikke mere, men italienerne skal altså stadig vinde med to mål mere end Liverpool på Anfield, hvor Klopps mandskab endnu ikke har tabt i indeværende sæson. Englænderne har vundet elleve og x’et tre i fjorten hjemmekampe i Premier League, mens det i Champions League-gruppespillet blev til tre sejre ud af tre mulige.

Inter er ikke inde i sæsonens bedste periode for tiden, godt nok vandt de med hele 5-0 over Salernitana i weekenden, men syditalienerne skraber altså også bunden af den bedste italienske række. De fem foregående kampe for Inter var alle endt uden sejr, og fire af dem endte sågar uden Inter-scoringer. Den italienske storklub har vist klar forbedring over de seneste par sæsoner, men der er stadig et godt stykke op til Europas elite. Vi så det i første kamp, hvor Inter spillede fint, men manglede den afgørende kvalitet i de afgørende situationer. Liverpool er uhyggelige på Anfield, og Inter kan ikke stå imod det tryk, som venter dem. Englænderne spiller sig sikkert videre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,97
Liverpool -1 (AH)
Gå til marathonbet *


Liverpool – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool er nummer 2 i Premier League med 63 point. Statistikken er på 19-6-2 og målscoren 71:20.

  • Inter er nummer 2 i Serie A med 58 point. Statistikken er på 17-7-3 og målscoren 58:29.

  • Mohamed Salah er topscorer i Premier League med nitten scoringer.

  • Lautaro Martinez topper listen for Inter med fjorten scoringer.

  • Inter lagde en god indsats for dagen i det omvendte opgør, men endte alligevel med at tabe 2-0 til et kynisk Liverpool-mandskab.


Expected Goals: Liverpool vs. Inter de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGInterResultatxG
Liverpool – West Ham(1-0) 2,59 – 2,01Inter – Salernitana(5-0) 4,23 – 1,16 
Liverpool – Norwich(2-1) 1,46 – 0,41Milan – Inter(0-0)1,26 – 0,29
Chelsea – Liverpool(0-0)2,13 – 2,62Genoa – Inter(0-0) 0,99 – 2,28 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Inter?

Liverpool – Inter spilles tirsdag den 8. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Liverpool – Inter?

Liverpool – Inter spilles på Anfield i Liverpool

Skriv første kommentar

Skriv et svar