18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – FC Porto: Odds og optakt den 24. november 2021

Sejrsvante Liverpool FC sænker måske armene en anelse og lader gæsterne fra FC Porto komme til fadet på Anfield. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool FC har allerede vundet CL-gruppe B med to runder igen. Onsdag aften kommer FC Porto på besøg, og portugiserne er i hård kamp om gruppens andenplads. Det omvendte opgør endte 5:1 til Liverpool FC, som kommer fra endnu en storsejr i weekenden, hvor de smadrede Arsenal FC med hele 4:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – FC Porto. Der er kampstart onsdag d. 24. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool FC – FC Porto: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Zwayer, Tyskland
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 7° og let vind

Optakt til Liverpool FC – FC Porto: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en frygtelig lang skadesliste, Liverpool FC har sig efterhånden, men indtil videre går det forrygende for dem, og de har stadig blot et enkelt nederlag i Premier League, og i syv af sæsonens 12 ligakampe har de scoret mindst tre mål. Dermed er de på tredjepladsen og har fire point op til Chelsea FC på toppen. I CL-gruppen er det blevet til fire sejre på stribe, og de er allerede nu sikre på at vinde gruppen, så måske – bare måske – kunne man forestille sig, de ville omrokere på energiforbruget og fokusere mere på ligaen. 

Men der er faktisk ikke så meget at rokere med, for truppen er temmeligt hårdt ramt af skader og fravær. Firmino, Gomez, Jones og Elliott er alle fire meldt ude til dette opgør, og på listen over spillere, der ikke er meldt klar endnu, finder vi yderligere fem navne som for eksempel Robertson på backen, Keita og Milner centralt og Jota og Origi i front. Så mulighederne for træner Klopp i forhold til rotation er temmeligt begrænsede. 

Gæsterne fra FC Porto slap rigtig fint fra deres dobbeltmøde med AC Milan i CL-gruppen, for her vandt FC Porto 1:0 og delte 1:1 i udekampen. Da de spillede 0:0 i første møde med Atletico Madrid, er der faldet magre tre mål i tre af deres CL-kampe, og så må nederlaget hjemme mod Liverpool FC på hele 5:1 vel være at betragte – indtil videre – som en anomali. I den hjemlige liga er portugiserne stadig ubesejrede efter 11 runder og topper tabellen med 29 point. Her er der anderledes gang i målscoringen, for der er i alt faldet 35 mål i deres første 11 kampe, og dermed altså et snit på mere end tre mål per kamp. 

Bortset fra spørgsmålstegn ved Pepe og ved Ivan Marcano er der ingen ekstraordinære udfordringer for den portugisiske træner Sergio Conceicao, som altså kan stille med tæt på stærkeste på Anfield mod et ret ramponeret Liverpool FC-mandskab. Men de er ikke glade for at møde Liverpool FC, for i de foregående ni indbyrdes europæiske møder – begyndende i marts 2001 i den nu hedengangne UEFA Cup – er det blevet til tre uafgjorte og seks engelske sejre, og den samlede score i Liverpool FCs favør er 23:4. FC Porto skal trække noget ekstraordinært op af brystlommen, hvis de skal have et positivt resultat med fra Anfield.   


Liverpool FC:

  • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Andrew Robertson (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • James Milner (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Harvey Elliott (Kant, Reserve) – Skadet
  • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Skadet
  • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Diogo Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom


FC Porto:

  • Pepe (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Ivan Marcano (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Liverpool FC forventet startopstilling: Allison; Williams, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Henderson; Salah, Minamino, Mané.

FC Porto forventet startopstilling: Costa; Wendell, Mbemba, Pepe, Mário; Uribe, Oliveira, Díaz, Otávio; Taremi, Evanilson.


Odds på Liverpool FC – FC Porto

Kampens odds indikerer, bookmakerne tror på hjemmesejr. 


Odds-forslag: Kan Liverpool FC smide en kamp på Anfield?

Værterne er allerede sikre på at vinde gruppen, og med den helt enormt lange skadesliste og spillere med skavanker kan man snildt forestille sig, at der bliver sparet, skånet og siddet over i stor stil. “Men er fodbold ikke en underholdningsindustri? Vil det ikke være for sølle? Og tarveligt over for dem, der har betalt mange penge for kampen?”

Tjoeh, det kan man vel mene, men en del af underholdningsindustrien betyder jo også, at man er med, når det bliver alvor til slut, og det gør man bedst, hvis man møder op veludhvilet og med så få skader som muligt, så den trækker vel lidt i begge retninger. 

FC Porto kender omvendt betingelserne helt glasklart. De har netop nu et points forspring til tredjepladsen og Atletico Madrid, der samtidig spiller hjemme mod AC Milan. Italienerne har ikke gjort meget væsen af sig, så mon ikke Atletico får mindst ét point ud af det opgør. Og dem møder FC Porto i sidste runde. Det kan blive meget tæt. Så portugiserne kan jo lige så godt gå efter at hente så meget som muligt med hjem, og motivation er altså en god holdkammerat at have på sin side.

De var trods alt i kvartfinalen i seneste udgave af Champions League – og mon ikke portugiserne kan finde opmuntring i sidste sæsons udfald for Liverpool FC, der først bankede Atalanta 5:0 på udebane og i runden efter tabte 2:0 hjemme. Dén napper portugiserne helt sikkert gerne. 

Og måske bliver 10. gang ligefrem lykkens gang for FC Porto, så de endelig henter en sejr mod Liverpool FC. Anbefalingen går i hvert fald planken ud mod et skadesplaget og allerede kvalificeret Liverpool FC-mandskab og byder på sejr til gæsterne. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
3,90
FC Porto
Gå til Nordicbet *


Liverpool FC – FC Porto: Statistik, topscorer og H2H

  • I CL-gruppe B har Liverpool FC med fire sejre i de første fire kampe sat sig på 1. pladsen allerede før de sidste to runder. Tallene for Klopps mandskab er 4-0-0 og scoren 13:5.

  • Liverpool FC er aktuelt nummer 3 i Premier League-tabellen med 25 point for 12 kampe. Statistikken for Liverpool FC er 7-4-1, mens deres målscore er 35:11.

  • FC Porto er på 2. pladsen i gruppen med 5 point og tallene 1-2-1 og 3:6. 

  • FC Porto fører den hjemlige liga med 29 point for de første 11 kampe, hvor det er blevet til ni sejre og to uafgjorte med scoren 28:7.

  • Liverpool FCs topscorer er Mohamed Salah, som har nettet 10 gange. 

  • FC Portos flittigste mand på måltavlen er Luis Diaz, som har scoret 2 mål. 


Expected Goals: Liverpool FC – FC Porto de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGFC PortoResultatxG
Liverpool FC – Arsenal FC (4-0) 4,29 – 0,52FC Porto – Feirense (5-1) 5,64 – 0,55 
West Ham United – Liverpool FC (3-2) 1,62 – 2,05Santa Clara – FC Porto (0-3) 0,33 – 2,10 
Liverpool FC – Atletico Madrid (2-0) 2,37 – 0,48AC Milan – FC Porto (1-1) 0,91 – 1,30 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Liverpool FC – FC Porto?

Liverpool FC – FC Porto spilles onsdag 24. november 21:00.

Hvor spilles Liverpool FC – FC Porto?

Liverpool FC – FC Porto spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar