18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool FC – Atletico Madrid: Odds og optakt den 3. november 2021

Foto: Bildbyrån

Efter fire udesejre på stribe for Liverpool FC måtte de i lørdagens kamp på Anfield mod Brighton and Hove Albion lade sig nøje med 2:2, selv om de førte 2:0 efter 25 minutters spil. Gæsterne fra Atletico Madrid kommer med en opmuntrende 3:0-sejr over Real Betis, og det var træner Simeones troppers første sejr i de seneste fire forsøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Atletico Madrid. Der er kampstart onsdag d. 3. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Liverpool FC – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Holland
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 7° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Liverpool FC – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er virkelig kommet godt gang i offensiven hos Liverpool FC igen. Den klassiske fronttrio med Salah, Firmino og Mané har haft rigtig godt af kvalificeret pres på pladserne fra Diogo Jota, og holdet har scoret mindst to gange i deres seneste 12 kampe. Og de er ubesejrede i 24 kampe på tværs af alle turneringer. Så selv om 2:2 hjemme mod Brighton and Hove Albion er et lille bump i køleren på deres ambitioner om at toppe Premier League, er de ganske godt kørende for tiden. 

I Champions League topper de gruppen med maksimumpoint mod tricky modstandere som AC Milan, FC Porto og altså Atletico Madrid. I det omvendte opgør på Wanda Metropolitano smed Liverpool FC også en tidlig 2:0-føring over bord, da Griezmann nettede to gange, men en udvisning af franskmanden åbnede porten på vid gab for fornyet føring til gæsterne, og Salah sikrede sejren på straffespark. Uheldige Naby Keita fik 19 minutter på banen i lørdags mod Brighton and Hove Albion, så måtte han udgå skadet, og sammen med ham på tribunen sidder både Milner og Elliott og måske endda også både Thiago Alcantara og Fabinho. Det åbner for en midtbane bestående af Oxlade-Chamberlain, Henderson og Jones – en ren engelsk midtbane.

Hos gæsterne fra Atletico Madrid skal de finde ud af at undvære Antoine Griezmann, som med tre af holdets fire europæiske scoringer ellers har været farligste mand for dem, men han må tage plads i skammekrogen med karantæne, hvor Stefan Savic i øvrigt også stadig sidder. Derfra kan de vinke til spillerne på skadesbænken, for her sidder midtbanefolkene Llorente og Lemar sammen med angriberen Saponjic. Og måske må midtbanespilleren Kondogbia endda også sidde ude. Det er stadig tvivlsomt. Så der er udfordringer nok for træner Simeone, og i det hele taget har Atletico Madrid ikke helt lignet sig selv i denne sæson. 

Deres europæiske kampagne er noget blodfattig indtil videre med 0:0 hjemme mod FC Porto, og trods en times overtal i Milano, hvor de var nede 1:0, da Kessie så rødt, skulle de helt hen til 84. og 90. minut, før de fik scoret og sikret de tre point og så altså nederlag i sidste runde på 3:2 til Liverpool FC. Spanierne har dog rigtig gode minder fra seneste tur til Anfield, for i en af de allersidste fodboldkampe før den store corona-nedlukning drog de til Anfield og vandt efter forlængelse 3:2 i en CL-ottendedelsfinale og sendte englænderne ud. 

Liverpool FC:

 • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast)
 • James Milner (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Fabinho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Harvey Elliott (Kant, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid:

 • Stefan Savic (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Marcos Llorente (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Thomas Lemar (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Geoffrey Kondogbia (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Ivan Saponjic (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Antoine Griezmann (Angreb, Fast) – Karantæne

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Jones; Salah, Firmino, Mané.

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Felipe, Gimenez, Hermoso; Trippier, Koke, De Paúl, Carrasco; Correa, Felix; Suarez.


Odds på Liverpool FC – Atletico Madrid

Skæver vi til kampens odds, ser vi, Liverpool FC er sat som favoritter. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Mål. I hvert fald mindst ét til hver

Liverpool FC er altså på 12 kampe i træk med minimum to scoringer. Atletico Madrid har også nettet mindst to gange i syv af deres seneste otte kampe. For værterne gælder det, at de i sæsonens seks hjemmekampe har en score på 13:7. Det er 3,33 mål per kamp. Fem af de seks kampe har begge hold været på tavlen. 

Atletico Madrid har spillet seks udekampe i sæsonen med fire sejre og en uafgjort til følge. Deres samlede score er 10:7 og altså et snit på 2,8 mål per kamp. De har tabt til Deportivo Alaves med 1:0, men ellers har de scoret præcis to mål i deres øvrige fem udekampe, hvor begge mandskaber også har været på tavlen. Her må de godt nok undvære topscorer Griezmann, men med en offensiv bestående af Suarez, Correa og Felix er de nu dækket ganske pænt ind på den front stadigvæk. 

Det ligner umiddelbart en oplagt målfest. Også selv om de to møder i 2020 jo faktisk endte 1:0 i ordinær tid. Men seneste møde var 3:2 til Liverpool FC, og Liverpool FC har i fem af deres seneste seks hjemmekampe haft begge hold på tavlen, mens det samme gælder for Atletico Madrids fem af de seneste seks udekampe. Anbefalingen tror på, begge mandskaber kommer på tavlen her også.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,77
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Liverpool FC – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool FC topper CL-gruppe B efter 9 point i 3 kampe.

 • Statistikken for Liverpool FC er 3-0-0 og 11:5.

 • I Premier League er Liverpool FC aktuelt nummer 2 efter 10 runder med 22 point. 

 • Atletico Madrid er på CL-gruppens 2. plads med 4 point efter 3 kampe. 

 • Atletico Madrids tal siger 1-1-1, og deres måldifference er foreløbig på 4:4.

 • Spanierne er på 4. pladsen i La Liga, hvor de efter 11 runder har 22 point.

 • Hos Liverpool FC er Mohamed Salah europæisk topscorer med 5 træffere. 

 • Antoine Griezmann er flittigste målskytte hos Atletico Madrid med 3 træffere i gruppespillet indtil nu.

Info
NavnLiverpoolLIV
Land
England
ENG
CheftrænerJürgen Klopp
Websitewww.liverpoolfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
12
Mål
35
Mål imod
11
Rent bur
7
Gule kort
14
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Rent bur
2
Turnering
Champions League Grp. B
Kampe spillet
4
Mål
13
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
6


Expected Goals: Liverpool FC vs. Atletico Madrid de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGAtletico MadridResultatxG
Liverpool FC – Brighton and Hove Albion(2-2)0,99 – 1,02Atletico Madrid – Real Betis(3-0)1,65 – 0,40 
Preston North End – Liverpool FC(0-2)2,05 – 1,17Levante – Atletico Madrid(2-2)2,15 – 0,94 
Manchester United – Liverpool FC(0-5)1,58 – 3,61 Atletico Madrid – Real Sociedad(2-2)1,52 – 1,39 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar