18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Benfica: Odds og optakt den 13. april 2022

Liverpool tog en sikker sejr i Portugal for en uge siden, og ligner dermed et hold på kurs mod semifinalen. (Foto: Bildbyrån)
Liverpool tog en sikker sejr i Portugal for en uge siden, og ligner dermed et hold på kurs mod semifinalen. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool tog en sikker sejr i Portugal for en uge siden, og står dermed med halvandet ben i Champions League-semifinalen. Kan Benfica kæmpe sig tilbage, eller gør Liverpool kort proces på Anfield? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Benfica. Der er kampstart onsdag d. 13. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Liverpool – Benfica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Goezuebueyuk
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Liverpool – Benfica: Skader, karantæner og startopstillinger

Den forgange uge endte med at blive helt godkendt for Liverpools vedkommende, man kunne ellers forestille sig, at topbraget i Premier League mod Manchester City ville tage fokus fra opgøret mod Benfica, men det var ikke tilfældet. Liverpool lagde en seriøs indsats for dagen på Estadio da Luz, hvor de sikrede sig en sikker 3-1 sejr, som giver virkelig gode muligheder for at spille sig i CL-semifinalen. Tilmed holdte Klopps tropper sig i live i den engelske mesterskabskamp med 2-2 på Etihad søndag aften. Liverpool har gang i en fantastisk sæson!

Benfica har haft en stærk Champions League-kampagne i denne sæson, hvor de sendte et kriseramt Barcelona-mandskab ud i gruppespillet, og lidt overraskende gjorde det samme med et ellers uovervindeligt Ajax-hold i ottendedelsfinalen. Nu er de nået kvartfinalen, og formentlig også endestationen. Det lignede på forhånd det mindst jævnbyrdige opgør af de fire kvartfinaler, og det fik vi bekræftet i Lissabon for en uge siden. Det var ikke fordi, at Benfica ikke bed fra sig, for det gjorde de virkelig i 2.halvleg, men Liverpool har bare så meget klasse, at det alligevel endte med en 3-1 sejr til englænderne. Der skal et lille mirakel til, hvis portugiserne skal lave et comeback her, men hey, det lykkedes altså Inter at slå Liverpool på Anfield i ottendedelsfinalen.


Liverpool:

  • Ingen kendte fravær


Benfica:

  • Rodrigo Pinho (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Lucas Verissimo (Forsvar, Fast) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Keita, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Diaz

Benfica forventet startopstilling: Vlachodimos; Gilberto, Vertonghen, Otamendi, Grimaldo; Silva, Weigl, Taarabt, Everton; Ramos, Nunez


Odds på Liverpool – Benfica

Bookmakerne har Liverpool som favoritter.


Odds-forslag: Liverpool sparer på kræfterne

Det er meget svært at forestille sig, at Liverpool skulle smide et 3-1 resultat væk hjemme på Anfield mod Benfica. Portugiserne bed godt nok fint fra sig i første opgør, men kunne ikke hamle op med englændernes klasse.

Liverpool har et hidsigt kampprogram for tiden, for lørdag venter endnu en kamp mod Manchester City, denne gang i FA-cup semifinalen, mens Manchester United venter i Premier League i næste uge. Klopp vil nok gerne så smertefrit igennem dette opgør som muligt med tanke på hvad der venter forude, og at de allerede har en 3-1 føring ved hånden.

Liverpool er inde i en stærk resultatmæssig periode, men det er ikke hver gang at de blæser modstanderne ud af banen. Godt nok har der været gang i målscoringen mod både Benfica og City i den forgangne uge, men de seneste seks foregående kampe på tværs af turneringer var gået under denne linje med fem sejre på enten 1-0 eller 2-0, og et enkelt 1-0 nederlag til Inter. Det bliver relativt målfattig på Anfield.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,84
Under 3.5 mål
Gå til marathonbet *


Liverpool – Benfica: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool er nummer 2 i Premier League med 73 point. Statistikken er på 22-7-2 og målscoren 79:22.

  • Liverpool er nummer 2 med 72 point. Statistikken er på 22-6-2 og målscoren 77:20.

  • Mohamed Salah er topscorer for Liverpool med 20 ligascoringer og 8 i Champions League.

  • Darwin Nunez er topscorer i den portugisiske liga med 24 scoringer. I Champions League står han noteret for 5.

  • Liverpool vandt med 3-1 for en uge siden, og står dermed med det ene ben i semifinalen. Måske endda halvanden ben.


Expected Goals: Liverpool vs. Benfica de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGBenficaResultatxG
Manchester City – Liverpool(2-2) 1,44 – 0,9Benfica – Belenenses(3-1) 1,97 – 1,31 
Benfica – Liverpool(1-3) 0,91 – 2,11 Benfica – Liverpool(1-3) 0,91 – 2,11 
Liverpool – Watford(2-0) 1,63 – 0,45 Braga – Benfica(3-2)1,33 – 1,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Benfica?

Liverpool – Benfica spilles onsdag den 13. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Liverpool – Benfica?

Liverpool – Benfica spilles på Anfield i Liverpool

Skriv et svar