18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Ajax: Odds og optakt den 13. september 2022

Det er hårde tider for Mohamed Salah og Liverpool, som er startet sløjt ud i både Premier League og Champions League. (Foto: Bildbyrån)
Det er hårde tider for Mohamed Salah og Liverpool, som er startet sløjt ud i både Premier League og Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Så fik vi en ny sæson Champions League sparket i gang, og selvfølgelig ikke uden overraskelser. Liverpool var involveret i det nok mest overraskende resultat fra første runde, da de tabte med hele 4-1 til Napoli. Denne gang venter endnu en svær opgave for englænderne, som skal op imod Ajax, der både i Æresdivisionen og Champions League har vundet rub og stub indtil videre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Ajax. Der er kampstart tirsdag d. 13. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Liverpool – Ajax: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 13° og svag vind

Optakt til Liverpool – Ajax: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste uge blev et nyt Champions League-gruppespil sparket i gang, og så endda med et gedigent chok. Liverpool blev nemlig kørt runde i manegen af italienske Napoli. Englænderne var rystende usikre i defensiven, hvor italienerne spadserede igennem efter behag, midtbanen så tung ud, og de offensive stjerner var en skygge af dem selv. 4-1 nederlaget var på alle måder bekymrende, især fordi det kommer ovenpå en allerede sløj start på sæsonen. De første seks Premier League-kampe har nemlig blot kastet 9 point af sig, og præstationerne har mildest talt været svingende indtil videre. Eneste virkelig gode indsats kom i 9-0 sejren mod Bournemouth, men den kan Klopp og co. ikke leve videre på.

Liverpool fik en pause i weekenden, da kampen mod Wolves blev udskudt grundet Dronning Elizabeths død. Pausen i weekenden var ufrivillig, men måske meget belejlig. Nu har englænderne haft et par dage ekstra til at komme sig mentalt over den ringe indsats i Napoli, Thiago er formentlig blevet helt fit for fight igen, mens også bentøjet sikkert har haft fint af hvile. Jürgen Klopp og Liverpool skal virkelig hanke op i dem selv, for de var helt uigenkendelige i Napoli for en uge siden.

Ajax kommer nok til Anfield med tro på, at de kan gøre krisen endnu værre hos hjemmeholdet. Hollænderne er nemlig startet sæsonen ud i et hidsigt tempo. Selvfølgelig er der anderledes nemme arbejdsbetingelserne i Æresdivisionen end i Premier League, men man må alligevel løfte på hatten for Ajax, som har vundet de seks første ligakampe med en uhyggelig målscore på 21:3. Der var heller ingen slinger i valsen i Champions League, hvor skotske Rangers blev kørt ud af banen med 4-0. Hollænderne har vanen tro et utroligt spændende mandskab med et væld af fremragende boldspillere, som kan gøre ondt på de fleste mandskaber, og måske især et lidt såret Liverpool-mandskab. Selvtilliden kan ikke fejle noget hos gæsterne, som må øjne chancen for et stort resultat på Anfield. Det er dog første gang i sæsonen, at Schreuders mandskab bliver matchet fra øverste hylde, så det er endnu lidt uklart præcis hvor gode de er.


Liverpool:

  • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Curtis Jones (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Calvin Ramsey (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Naby Keita (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Skadet


Ajax:

  • Ingen kendte fravær

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Thiago, Fabinho, Elliot; Salah, Nunez, Diaz

Ajax forventet startopstilling: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Berghuis, Alvarez, Taylor; Tadic, Kudus, Bergwijn


Odds på Liverpool – Ajax

Bookmakerne tror mest på en sejr til Liverpool


Odds-forslag: Selvtillidsforladte Liverpool skuffer igen

Klopps mandskab har været en skygge af dem selv i starten af sæsonen, men det var alligevel overraskende, at de på den måde faldt igennem i onsdagens Champions League-premiere mod Napoli. Magien virker til at være forsvundet lidt fra det ellers fantastiske mandskab. Napoli kom med forholdsvis simple midler til et hav af chancer i sidste uges kamp, og selvom der selvfølgelig ventes en trodsreaktion fra Klopps mandskab, så ser jeg også gode muligheder for de teknisk velfunderede hollændere her.

Ajax er startet sæsonen ud på overbevisende vis, så selvtilliden fejler bestemt ikke noget hos gæsterne, som allerede har lavet et hav af mål i de første kampe. Hvis de ligesom Napoli kan finde plads i bagrummet bag Liverpools bagkæde, så kan Liverpool rende ind i endnu en lang aften. Selvtillid betyder alverden i fodbold, og her peger det vidt forskellige veje for de to mandskaber. Der kan næsten ikke være et bedre tidspunkt at møde Liverpool, så det skal Ajax selvfølgelig udnytte. Anbefalingen lyder på minimum 1 point til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,63
Ajax eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Liverpool – AjaxLiverpool – Ajax: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool er aktuelt 7’er i Premier League efter 9 point i de første seks kampe. Første CL-kamp endte i et 4-1 nederlag til Napoli.

  • Ajax topper Æresdivisionen med maksimum point efter seks spillerunder. I CL blev det til en 4-0 sejr over Rangers i sidste uge.

  • Firmino og Luiz Diaz deler topscorerværdigheden for Liverpool med tre mål hver.

  • Steven Bergwijn er kommet godt i gang i Ajax, hvor han er topscorer med seks mål.

  • I 20/21 var de to klubber også i samme gruppe. Dengang vandt Liverpool både ude og hjemme med 1-0.


Expected Goals: Liverpool vs. Ajax de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGAjaxResultatxG
Napoli – Liverpool(4-1) 3,95 – 1,37Ajax – Heerenveen(5-0) 3,59 – 0,39 
Everton – Liverpool(0-0) 1,25 – 2,18Ajax – Rangers(4-0) 2,34 – 0,77 
Liverpool – Newcastle(2-1) 2,29 – 0,73Ajax – Cambuur(4-0)3,65 – 0,35 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Ajax?

Liverpool – Ajax spilles tirsdag den 13. september 2022 klokken 21.00.

Hvor spilles Liverpool – Ajax?

Liverpool – Ajax spilles på Anfield i Liverpool

Skriv første kommentar

Skriv et svar