18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – AC Milan: Odds og optakt den 15. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det oser af storhed og Champions League fra øverste hylde, når man læser Liverpool og AC Milan. De to storklubber ramlede sammen i CL-finalen både i 2005 og 2007, og selvom det er gået lidt op og ned for begge mandskaber siden, så er det en fornøjelse, at de nu begge er tilbage i det fineste selskab. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – AC Milan. Der er kampstart onsdag d. 15. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Liverpool – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak, Polen
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 13° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 04:18.


Optakt til Liverpool – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

En af de mest mindeværdige og underholdende Champions League-finaler nogensinde var et opgør mellem netop Liverpool og AC Milan. ‘Miraklet i Istanbul’ hvor Liverpool var bagud med 3-0 ved pausen, men alligevel formåede, at overvinde mægtige AC Milan efter straffekonkurrence var en fuldkommen legendarisk kamp! Siden dengang i 2005 er der sket ting og sager i begge lejre, hvor begge storklubber i perioder har hængt lidt med flaget, men nu virker til at være på rette spor. Liverpool er uden tvivl længere i processen end AC Milan, men også hos italienerne kan der spores fremgang. Det er en rigtig dynamit-pulje de to hold er havnet i, hvor både Atletico Madrid og Porto også kan yde kvalificeret modstand.

Liverpool har under Jurgen Klopp igen etableret sig i den europæiske top, og det virker også til at de i denne sæson kan bide skeer med de fleste. Den engelske storklub virker til at have lagt sidste sæsons skuffelse med tidligt CL-exit og skuffende ligaplacering bag sig, i hvert fald er de startet sæsonen ud med flotte 10 point for fire kampe. Eneste pointtab er kommet mod de forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea, men ellers er der blevet gjort rent bord uden at indkasserede mål mod Norwich, Burnley og Leeds. Dem burde Klopp og co. da også kunne overvinde i de fleste tilfælde, det var bare ikke altid tilfældet i sidste sæson.

AC Milan havde en gevaldig opblomstring i sidste sæson, hvor de i store dele af sæsonen toppede rækken. De måtte give fortabt i sidste del af sæsonen og tage til takke med 2.pladsen i Serie A, men selv det, var en kæmpe bedrift for Milano-klubben, som dermed er klar til Champions League-gruppespil for første gang siden 2013/2014. ‘I Rossoneri’ er startet denne sæson ud som de startede i seneste. Tre kampe inde i den nye Serie A-sæson deler Milan 1.pladsen med Roma og Napoli, som også har formået at hente tre sejre ud af de tre mulige. Simon Kjær og co. har lagt nogle fornuftige præstationer for dagen, og har besejret Sampdoria, Cagliari og Lazio i forholdsvis sikker stil. Italienerne er godt organiseret, Tomori og Kjær udgør et fornemt makkerskab i forsvaret og kan vise sig svære at lirke op for de fleste hold. Spørgsmålet er, om de har hvad der skal til, når kommer op imod et hold af Liverpools kaliber. OBS: Zlatan er løbet ind i en ny skade, og er ikke med i morgen.

Liverpool:

  • Harvey Elliot (Kant, Reserve) – Skadet
  • Roberto Firmino (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

AC Milan:

  • Tiemoue Bakayoko (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rade Krunic (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Tonali; Florenzi, Diaz, Rebic; Giroud


Odds på Liverpool – AC Milan

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 04:18.


Odds-forslag: Italienerne pakker sig!

Det ser bedre og bedre ud for AC Milan, som i sidste sæson spillede sig tilbage i den italienske top, og de virker til at fortsætte de fine takter i denne. Med det sagt, så vil jeg stadig mene, at der er et niveau eller to op til Liverpool, i hvert fald hvis begge hold rammer deres topniveau. Det er jeg sikker på, at Milan godt selv ved, og derfor vil de formentlig være ovenud lykkelige, hvis de kan slippe fra Anfield med et enkelt point til kontoen.

Milan stod for en af Serie A’s bedste defensiver i sidste sæson, mens de i denne sæson kun har lukket et enkelt mål ind i de første tre kampe. Italienerne står solidt på banen, og de er ikke bange for at overgive initiativet til modstanderholdet. Liverpool kan være uhyggelig, og de har da også haft godt gang i målscoringen allerede. Men hvis der er noget Klopp og co. ikke er så vilde med, så er det en ultradefensiv tilgang fra modstanderen. Det så vi i mange kampe i sidste sæson, hvor Liverpool ikke virkede til at have de rette værktøjer til at lirke sådan en tilgang op. Det eneste pointtab i de første fire Premier League-kampe i sæsonen kom også efter Chelsea var blevet en mand i undertal, og pakkede sig længere tilbage på banen. Her havde Liverpool igen problemer med at blive farlige. Så selvom Liverpool sagtens kunne vinde her, og med rette sidder på favoritværdigheden, så tror jeg ikke, at vi får en målfest. Milan kommer formentlig med en forsigtig og defensiv tilgang, som kan tage tid at åbne op for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,89
Under 3 mål (AH)
Gå til Bet365 *


Liverpool – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool har fået en fin start på sæsonen med 10 point i de første fire ligakampe. Statistikken for englænderne lyder på 3-1-0 og en målscore på 9:1.

  • AC Milan er også kommet fornemt ud af starthullerne, og indtager en del 1.plads i Serie A med 9 point efter tre kampe. Statistikken lyder på 3-0-0 og en målscore på 7:1.

  • Mohamed Salah har holdt målnæsen helt intakt over sommeren, og er allerede noteret for tre ligamål i denne sæson.

  • Olivier Giroud og Rafael Leao deler topscorerværdigheden for Milan med to sæsonmål hver. I weekenden fik også Zlatan gang i målscoringen, i hvad der var hans først kamp i sæsonen.

  • De to storklubber har lidt af en indbyrdes historie når det kommer til Champions League. Både i 2005 og 2007 krydsede de klinger i Champions League-finalen, hvor det blev til en sejr til hver. Hvem husker ikke, det vanvittige comeback Liverpool leverede i 2005!? Lad os håbe på mere af samme skuffe her!


Expected Goals: Liverpool vs. AC Milan– de seneste tre kampe

LiverpoolResultatxGAC MilanResultatxG
Leeds – Liverpool(0-3)1,75 – 3,66Milan – Lazio(2-0)3,05 – 0,52
Liverpool – Chelsea(1-1)2,59 – 0,95Milan – Cagliari(4-1)2,57 – 0,65
Liverpool – Burnley(2-0)3,03 – 0,96Sampdoria – Milan(0-1)0,32 – 1,2
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar