18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til returkampe i 1/8-finalerne i Champions League d. 8. – 9. marts 2022

Champions League er tilbage med returkampene i 1/8-finalerne, og vi får nogle af favoritterne til den samlede sejr i spil. Både Liverpool og Manchester City ser ud til at cruise videre, mens Bayern skal oppe sig, ligesom enten PSG eller Real Madrid må lade livet. Nicolai Lisberg er klar med sin gennemgang af alle fire kampe.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Liverpool – Inter 1 (2-0)

Italienerne var godt med i det første opgør i Milano, men på to scoringer i det sidste kvarter kom Liverpool fra Italien med 2-0 i bagagen. Det smider de ikke over styr. Særligt ikke fordi Inter virker til at have mistet pusten på et yderst kritisk punkt i sæsonen. Nederlaget mod Liverpool indledte en serie på fire kampe uden mål, og der skulle et opgør til mod bundproppen Salernitana fredag aften, før de endelig igen fik hul på bylden, men så fik de også hul med en 5-0 sejr, hvor Dzeko scorede to gange, og hvor Latauro Martinez endelig kom på måltavlen igen og det endda med et hattrick.

Den store oplevelse i den kamp var dog Barella, der havde en fod med i alle fem scoringer, men han må nok engang se med fra tribunerne, da han, ligesom i det første opgør, er i karantæne. Uden ham, så mindskes Inters chance for at skabe et mindre mirakel betragteligt.

Liverpool kunne heller ikke score i ordinær tid i Carabao Cup finalen mod Chelsea, men det kunne de til gengæld i en allerede legendarisk straffesparkskonkurrence, som de fleste nok kender udfaldet af. Og inden da hamrede de seks mål ind bag Leeds, så Jürgen Klopps tropper er, hvor de skal være, selvom de i weekenden lod sig nøjes med en enkelt scoring mod West Ham.

Der venter dem et tæt kampprogram på den anden side af landskampspausen, men de kommer ikke til at tage afslappet på dette opgør, hvor jeg har svært ved at se andet end en hjemmesejr, de to holds form taget i betragtning. 34 gange har Liverpool vundet den første kamp på udebane i et knockout opgør i europæisk sammenhæng, og 34 gange er de gået videre. Det bliver til 35 ud af 35 tirsdag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Bayern München – RB Salzburg 1 (3-1)

Østrigerne havde Bayern alvorligt på hælene i den første dyst, men med Kingsley Comans scoring helt til sidst i opgøret, kom Bayern alligevel derfra med et resultat, der også gør dem til storfavorit til at sikre sig videre avancement. Jeg har dog svært ved at greje, hvor store favoritter de er. For det halter i Bundesligaen, hvad angår resultater, men særligt hvad angår selve spillet. I de første 30 minutter af weekendens opgør mod Leverkusen var de klart bedst og styrede opgøret, men så indkasserede de et dumt selvmål efter misforståelser mellem Ulreich og Müller, og derfra spredte usikkerheden sig igen.

De er sårbare, når de presses højt på midten ved både Kimmich og Musiala, og det kan østrigerne snildt lykkedes med at skabe farlige situationer på igen, men de skal være mere kyniske i det omvendte opgør, og Adeyemi skal fra deres synspunkt gerne begynde at vise den målform, vi så fra ham tidligere på sæsonen. I blot tre af de seneste 15 kampe er han således kommet på tavlen.

Bayern har fortsat Goretzka og Davies ude med skader, mens Neuer forbliver tvivlsom til det sidste.

For Salzburg arbejdes der kun med plan A, og den kan godt skabe gode chancer mod Bayern, men den skaber ikke et resultat, der sender dem videre i turneringen.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn
Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet Alle regler og vilkår


Real Madrid – PSG X (2-2)

Der var skræmmende stor forskel på de to hold i Paris, hvor kun en blændende Courtois holdt Mbappé og co. fra flere scoringer. Det var selvsagt en bet at indkassere så sent i kampen, men det var næsten mere bekymrende, at både Mendy og Casemiro fik advarsler i det opgør, så de glipper returen. Marcelo har ikke den samme disciplin og hurtighed til at kunne dæmme op for truslen fra Neymar, så fra spansk side spekuleres der i, at Nacho rykkes ind centralt, og så spiller Alaba på backen. Til at afløse Casemiro er Kroos bedste bud, men tyskeren sad ude mod Real Sociedad lørdag med en skade, og han er tvivlsom til kampen. I det opgør kom Real Madrid bagud, men de vendte det på et gyldent kvarter, hvor de ramte noget af det bedste, vi har set fra dem i hele sæsonen.

PSG har før dummet sig i denne slags returkampe, og Real Madrid er Real Madrid, med alt hvad det indebærer af marginaler i Champions League, men de får det svært onsdag. Franskmændene tabte godt nok 1-0 mod Nice lørdag, men som Nice-træner Christophe Galtier udtalte efter kampen, så er der et PSG hold med og uden Mbappé. Franskmanden sad over med karantæne, men er med på tirsdag, på hvad der meget vel kan blive hans kommende hjemmebane.

Real Madrid skal ikke bekymre sig om udebanemål, så de kan godt forsøge at gå offensivt til værks, men selvom deres defensiv er grobunden for succes i den hjemlige liga, så ser jeg dem få det svært ved at hold PSG fra chancer i løbet fa kampen.  Det ligner en mere åben kamp, end vi var vidne til i Paris, og hvor jeg ikke tror, at PSG kommer i samme aggressive pres. Bliver Hakimi ikke klar, er der muligheder for hjemmeholdet i PSG’s højre forsvarsside, men meget mere end en seværdig og underholdende præstation tror jeg heller ikke, vi skal forvente.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,92 – SPIL HER >>*


Manchester City – Sporting 1 (3-0)

Jeg forsøgte at tale portugisisk fodbold op, inden de to holds møde i Portugal, og det vil jeg fortsat forbeholde mig retten til, men med 5-0 til Manchester City, 4-0 ved pausen, var det ikke den kamp hvor min påstand blev bakket op. Manchester City er videre, det kan der ikke være to meninger om, så sparer Pep Guardiola spillere frem mod kampen mod Crystal Palace? Både de Bruyne og Cancelo er i karantænefare, så de spiller næppe alle 90 minutter.

I 2019 vandt City med 3-1 i Gelsenkirchen, inden de så kørte Schalke over med hele 7-0 på Etihad. Jeg ved ikke, om det bliver lige så voldsomt, men jeg forventer en ny, klar sejr til englændere. 7-0 vil i øvrigt betyde, at Sporting lige akkurat overgår det samlede nederlag fra deres seneste ottendedelsfinale i Champions League, da de røg ud med samlet 12-1 mod Bayern München.

Søndag aften slog de lyseblå Manchester United med 4-1 i Manchester-derbyet, og det der særligt imponerer mig ved City for tiden er, hvor stort de spiller deres chancer. På nær Sterlings kasse i Portugal blev målene scoret tæt ved det lille felt, og de er begyndt at få mange mænd i feltet, når de kommer over fløjene.

Sporting vandt i ligaen med 2-0 og er stadig inde i kampen om at forsvare deres mesterskab, så de skal helst fra England uden en ny snitter, men det kan godt blive svært, og det ligner en sikker sejr til Peps hold.

Lisbergs bud: Manchester City fører ved pausen til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Læs og Benjamin Leanders spilforslag til Champions League

Skriv et svar