18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 6. runde i Champions League d. 1. – 2. november 2022

Flere af grupperne er allerede afgjort, men i gruppe D er alt i spil, når Sporting, Tottenham, Marseille og Frankfurt alle kan gå videre. Og så skal FCK jagte gruppespillets første scoring, når et formentligt reservespækket Dortmund mandskab kommer på besøg. Nicolai Lisberg ser nærmere på otte af rundens største kampe, hvor han har fidus til, at FCK som minimum henter et point.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Porto – Atletico Madrid X (2-2)

Det har været en forfærdelig uge for Atlético Madrid. Først røg de ud af Champions League efter et brændt straffe, efter kampen mod Leverkusen egentlig var fløjtet af, og lørdag tabte de med 3-2 mod Cádiz. Et opgør, hvor de kom tilbage fra 0-2 blot for at indkassere i det 99. minut. 

Diego Simeone har afvist, at exit fra Champions League kan få ham til at forlade Atlético, og argentineren har da også fortsat Europa League pladsen at kæmpe for. Men det kræver, at de matcher Leverkusens resultat hjemme mod Brügge, der allerede er videre, så spanierne skal nok jagte en sejr her. Porto er også videre, men kan med Brügge snubleri i Leverkusen stadig snuppe førstepladsen, så de kommer ikke til at lægge sig frivilligt ned.

Hjemmeholdet er uden David Carmo, der har karantæne, mens Atlético med sikkerhed er uden trioen Thomas Lemar, Koke og Marcos Llorente. Mod Cádiz blev Morata skadet i første halvleg, så han er yderst tvivlsom. En svær kamp at vurdere, da meldinger fra gruppens andet opgør godt kan spille ind undervejs. 

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*


Liverpool – Napoli X (1-1)

Begge mandskaber er videre, og placeringen er næsten også givet. For Napoli vandt det første opgør mellem de to med 4-1, og da udebanempål i gruppespillets indbyrdes kampe også er sløjfet som tællende faktor i år, så skal Liverpool slå de formstærke italienere med fire mål eller flere, hvis de vil videre på en førsteplads. Går Klopp og co. virkelig helhjertet efter det?

Og kan de overhovedet det på et tidspunkt, hvor de har tabt to kampe i træk i Premier League, senest med 2-1 hjemme mod Leeds?

Napoli kørte dem ud af banen i Italien, og Spalelettis mandskab er næsten kun blevet bedre siden. Lørdag vandt de 4-0 mod Sassuolo. Deres 13. sejr i træk.

Liverpool har fortsat en del skader, og så venter Tottenham i næste weekend, hvorfor jeg tror, at flere af deres profiler enten begynder på bænken eller pilles tidligt ud i anden halvleg.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,50 – SPIL HER >>*


Bayern München – Inter 1 (2-0)

Der er en del kampe i denne runde, hvor der intet er på spil, og dette er en af dem. Bayern er videre som etter, og Inter er videre som toer, uanset hvordan de 90 minutter i München udarter sig. Så hvad betyder det for de to holds indgangsvinkel til opgøret?

Bayern må uanset hvad undvære spillere som Neuer, Müller, Sané og Hernandez, ligesom De Ligt nok spares, efter han fik en mindre skade i weekendens 6-2-sejr mod Mainz. Det virker dog ikke til, at Nagelsmann sender alle reserverne på banen, så jeg forventer fortsat et forholdsvis slagkraftigt mandskab.

Hos Inter er Inzaghi uden Dalbert, Marcelo Brozovic og Gabriel Brazao, der alle er skadede, og det kunne godt lugte lidt mere af et hvil til nogle profiler, hvorfor Bayern tager den sjette sejr i seks kampe. Så meget for Dødens gruppe.

Lisbergs bud: -1,5 (AH) Bayern München til odds 1,99 – SPIL HER >>*


Marseille – Tottenham 2 (1-2)

Mens flere af grupperne er afgjort inden sidste runde, så lever Gruppe D i allerhøjeste grad. For selvom Tottenham indtager en aktuel førsteplads, og Marseille ligger nummer fire, så kan de to stadig nå at bytte plads i gruppen.

Tottenham troede, at de havde sikret sig videre deltagelse og førstepladsen, da Harry Kane scorede i overtiden mod Sporting, men en meget snæver offside, som nogle Spurs fans nok stadig ikke kan se, forhindrede de tre point. 

Marseille tabte deres kampe mod Frankfurt, og jeg har svært ved at se dem hente sejren her. Deres seks point er kommet i kampe mod Sporting, hvor portugiserne næsten forærede dem seks point med gaver, mål og røde kort.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Real Madrid – Celtic 1 (2-0)

Skal vi begynde at være bekymret for Real Madrid? Nuvel, de topper fortsat La Liga og er etter i denne gruppe, men de to seneste kampe har kun kastet et enkelt point af sig. Mod Leipzig var de dårlige rent defensivt, og hjemme mod Girona søndag eftermiddag blev det kun til uafgjort, i en kamp hvor de særligt i anden halvleg brændte et par store tilbud.

Hvis Leipzig smider point i Polen mod Shakhtar, så tager Real Madrid førstepladsen uanset hvad, men mon ikke Ancelotti alligevel gerne vil have tingene afgjort mod et Celtic-hold, der ikke kan nå noget i gruppen? Jeg tror på profilrigt spansk hold på Bernabéu og tre point.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,95 – SPIL HER >>*


FCK – Dortmund X (1-1)

Der er intet på spil i denne kamp, efter gruppen fandt sin afgørelse i sidste runde. Ikke bare hvem der er ude, og hvem der går videre, men også alle endelige placeringer, efter Dortmund fik 0-0 hjemme mod Manchester City, mens FCK, trods en rigtig god indsats, tabte 3-0 ude mod Sevilla.

I weekenden var tyskerne særdeles heldige med at vinde 2-1 ude mod Frankfurt, og det er tydeligt at se, at de faste spillere efterhånden har brug for en pause. Så det er jeg ret sikker på, at Edin Terzic giver dem onsdag aften i parken, hvor det ligner noget nær et komplet B-hold fra tysk side.

Hos FCK er der æren, men også et ikke uanseeligt millionbeløb at spille for, skulle de få point og endda en sejr. Så selvom de fortsat har en del at se til i Superligaen, hvor de lørdag vandt med 2-0 ude mod Randers, så tror jeg ikke, de på samme måde sælger kampen her. Og efter at have taget point fra gruppens to øvrige modstandere på hjemmebane, hvorfor skulle de så ikke også kunne gøre det mod Dortmund? Måske endda med et mål til følge.

Lisbergs bud: 1X til odds 2,15 – SPIL HER >>*


Manchester City – Sevilla 1 (2-0)

Ikke lang tid efter Pep Guardiola roste den medicinske afdeling for at være dygtige i forhold til at få bugt med skader, har Erling Haaland lidt af det ene og det andet. Først var det feber, der kun gav ham 45 minutter mod Dortmund, og i weekenden sad han så ude med en skade, der også holder ham ude til kampen mod Sevilla.

Men den kamp havde han nok alligevel ikke spillet. For City er efter sidste uges 0-0 opgør gruppevindere, og jeg tror, Pep sparer rub og stub her.

Det gør Sevilla formentlig ikke, selvom man godt kunne argumentere for, at det næsten var bedre, hvis de skiftede samtlige 11 fra 0-1-nederlaget mod Rayo hjemme i weekenden. 

Jeg havde forventet at kunne se andre takter, et andet udtryk under Sampaoli, men det er ikke meget, der har ændret sig fra starten på sæsonen. Så hvorfor skulle de lige pludselig begynde at spille godt, når de møder City på udebane? Og med tanke på, at de er sikret en tredjeplads i gruppen, kommer vi så til at se alle profilerne fra start?

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,86 – SPIL HER >>*


Juventus – PSG 2 (1-2)

Tre point i fem kampe. Juventus er ikke bare ude af dette års Champions League. De er kylet ud. Og det i en sådan grad, at de faktisk stadig kan risikere at slutte firer i en gruppe, der også tæller Maccabi Haifa. Det sker, hvis ikke de matcher israelernes resultat i gruppens anden kamp mod Benfica, der omvendt kører en fjernduel mod PSG om gruppens førsteplads.

Kommer PSG med alle stjernerne, så tror jeg også, de tager en sejr, og mon ikke de gør det? Messi, Neymar og Mbappé kom alle på tavlen mod Troyes i weekendens 4-3-sejr, og de tre offensive ekvilibrister scorede også i sidste runde, da Maccabi Haifa blev kørt over med hele 7-2.

Der venter godt nok en topkamp mod Lorient i weekenden, men jeg kan ikke se dem spare deres stjerner af den grund, for Champions League er absolut førsteprioritet, og de skal ikke ryge ind i en alt for svær modstander i ottendedelsfinalen, bare fordi de dummede sig i sidste kamp i gruppen og sluttede toer.

Juventus tabte med 4-3 senest mod Benfica, men fik lidt oprejsning med en spinkel sejr mod Lecce i weekenden. De har dog et væld af skader, så jeg tror ikke, at de får point her, når PSG først ruller sig ud.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar