18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 5. runde i Champions League d. 28 – 29. november 2023

Det er ved at være skæbnens time i Champions League. Hold som PSG, Arsenal og Barcelona kan alle sikre sig videre deltagelse, og så skal FCK op på en næsten umulig opgave mod Harry Kane og Bayern. Hvis ikke tyskerne da slækker lidt på koncentrationen. Nicolai Lisberg er klar med sin dom over otte af de mest interessante opgør i femte runde af Champions League.


IMAGO / Gonzales Photo

Bayern München – FCK 1 (2-1)

Onsdag d. 29. november kl. 21.00

Efter den fantastiske, men også lidt heldige, sejr mod Manchester United, så har FCK for alvor meldt sig ind i denne gruppe. Ikke bare med chance for at komme i Europa League, men ligefrem slutte på andenpladsen, som de indtager inden denne runde grundet marginalt bedre målscore end Galatasaray.

Nu gælder det så mægtige Bayern München, der har gjort rent bord i Champions League og er ubesejret i Bundesligaen efter 1-0 ude mod Köln allerede fredag aften. Målscorer? Harry Kane, naturligvis. Han spillede ligesom sine startende holdkammerater fredag fuldtid, da Tuchel ikke foretog en eneste udskiftning i det opgør. Efter kampen sagde han, det var fordi, han ikke ville ødelægge rytmen, men det kunne jo også indikere, at der roteres en del til kampen her, da Bayern allerede er sikret førstepladsen i gruppen uanset udfaldet i de to sidste kampe. Derfor er det også lidt svært at vurdere, hvad vi skal forvente. For et Bayern-hold uden eksempelvis Kane, Sané, Kimmich med flere er stadig gode, men uden den individuelle klasse, som var med til at afgøre opgøret i Parken, hvor FCK i perioder var bedre end tyskerne.

Bayern taber dog sjældent hjemme, og da slet ikke i Champions League, så jeg går med sejr til hjemmeholdet i den spinkle ende, men hold øje med startopstillingerne.

Lisbergs bud: FCK -1,5 (AH til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Lazio – Celtic 1 (2-0)

Tirsdag d. 28. november kl. 18.45

Champions Leagues gruppe E bliver ved med at give, efter Lazio senest slog Feyenoord og bragte sig tilbage på andenpladsen, hvor der er et enkelt point op til Atlético og et enkelt ned til Feyenoord. Går alt op i en højere enhed, så spiller de lyseblå sig derfor videre fra gruppen efter tirsdagens kampe.

Det kræver i første omgang, at de selv sejrer, og kan de så det mod Celtic, der næsten har udspillet sin rolle i denne gruppe? Det bør de jo, men Lazio tabte i weekenden til Salernitana, der dermed fik deres første sejr i sæsonen, så formen er jo ikke imponerende.

Celtic har vist mod Atlético, at de godt kan være med i denne gruppe, men det er som regel hjemme foran et elektrisk Celtic Park, at de leverer deres europæiske resultater. Lazio tager sejren, selvom de må undvære Romagnoli og Vecino. Formentlig en snæver sejr og på en scoring af Immobile, der igen er ved at komme i gang, og som i weekenden blev den første spiller nogensinde til at score 100 mål i Serie A på udebane.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,55 – SPIL HER >>*

PSG – Newcastle 1 (2-1)

Tirsdag d. 28. november kl. 21.00

Det  var en aften til historiebøgerne for tilhængerne af Newcastle, da de to hold mødtes på St James Park for et par runder siden. Ved den lejlighed smadrede Newcastle ganske enkelt PSG med 4-1, i en kamp hvor de lagde et voldsomt tryk på deres modstandere fra første fløjt. Det kan de muligvis drømme om at gøre igen tirsdag, men det kommer ikke til at ske. For siden da har de tabt begge kampe mod Dortmund og er røget ned på en sidsteplads i puljen. Faktisk ryger de helt ud af Champions League i tilfælde af et nederlag i den franske hovedstad.

Og det er overvejende sandsynligt. Selvom de tre seneste sejre, de har hentet, har været mod Arsenal, Manchester United og altså senest Chelsea i weekenden, som blev besejret med 4-1.

Men PSG er altså endnu bedre kørende. Siden de to holds seneste kamp har de vundet syv ud af otte kampe, og scoret minimum tre i syv af disse kampe. Senest blev det til 5-2 mod Monaco, hvor hele kvartetten, Dembélé, Ramos, Mbappé og Muani kom på tavlen. De spillede alle fra start i England, men tør Luis Enrique igen stille så offensivt til start? Begge hold har en del skader, hvor det hos PSG er værd at nævne Kimpembe, Marquinhos og Emery, mens Newcastle fortsat er uden blandt andre Botman, Burn, Wilson og Barnes foruden naturligvis Tonali. Newcastle vil forsøge at spille fysisk, og det kan godt blive problematisk at dirke deres defensiv op for hjemmeholdet, men de tager sejren

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

AC Milan – Dortmund 1 (1-0)

Tirsdag d. 28. november kl. 21.00

De seneste par uger har Dortmund haft to ansigter. Et mod Bayern og Stuttgart og et andet mod Newcastle. I weekendens Borussia-derby havde de to ansigter i første halvleg. For efter en horribel start på kampen kom de bagud 0-2, blot for så at vågne op og bringe sig foran 3-2 før pausen.

Offensivt var det set med sort-gule øjne glædeligt at se flere spillere levere, men defensivt er de ekstremt skrøbelige. Den gode nyhed for dem er så, at de nu møder et Milan-hold, for hvem det at lave mål ikke just er noget de specialiserer sig i. I weekenden rakte en scoring på straffe fra Theo Hernandez godt nok til en sejr mod Fiorentina, men ellers tog det dem fire runder, før de fk hul på bylden i Champions League.

Det første opgør mellem de to var forholdsvis låst, men hvor Milan havde de største chancer. Generelt har disse kampe i dødens gruppe ikke været noget festfyrværkeri, og jeg synes, trods Dortmunds kamikaze-kamp sidst, ikke det ligner et opgør med mange mål.

Milan har modsat kampen i weekenden Giroud med igen, mens Leao fortsat er ude med skade.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 2,08 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

FC Barcelona – Porto X (1-1)

Tirsdag d. 28. november kl. 21.00

Der var stor utilfredshed med et straffe, der ikke blev givet til Raphinha i weekendens deler mod Rayo, men tilbage står, at det var endnu en undervældende præstation fra Barcelonas side. Og denne gang rakte det ikke til tre point. Det gjorde det heller ikke senest, de var i aktion i Champions League, da de tabte “udekampen” mod Shakhtar med 1-0, og dermed er deres videre færd i gruppen pludselig kommet en smule i fare. Dog ikke mere, end at de med en sejr her spiller sig videre, mens et pointtab kan betyde, at en nervepirrende kamp i Belgien om et par uger.

Barcelona har efterhånden fået for vane at indlede skidt i kampene og er således kommet bagud mod senest Alavés og Rayo, og det fungerer altså ikke rent spillemæssigt for Xavis tropper. Omvendt har Porto siden nederlaget mod Barcelona i begyndelsen af oktober vundet syv af de seneste otte kampe, og de må med Barcelonas problemer in mente kunne se muligheden for at få point her. Særligt hvis Ter Stegen ligesom i weekenden må pausere grundet smerter i ryggen.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,55 – SPIL HER >>*

Galatasaray – Manchester United X (2-2)

Onsdag d. 29. november kl. 18.45

Et nederlag, og så er Manchester United ude af Champions League. Det er de bekymrende kendsgerninger set med United-øjne før femte runde, efter de senest tabte til FCK, i en kamp der blev ødelagt af Rashfords røde kort, hvorfor han naturligvis ikke er med her.

Skal United undgå nederlag, så er det måske en god ide ikke at begge straffe for femte kamp i træk, og så ellers spille mere end en god halv time.

Tyrkerne kommer til at lægge et voldsomt pres på gæsterne, både fra tilskuerpladserne, men formentligt også på banen, i stil med det vi så i kampen mod Bayern, hvor de fuldstæmnig overrumplede tyskerne, indtil de løb tør for kræfter. Kan de fastholde intensiteten i spillet, men samtidig økonomisere, så der er luft til 90 minutter, så har jeg dem næsten som favoritter her. Særligt fordi United som nævnt er uden Rashford, ligesom Eriksen også er ude, mens Højlund muligvis kan gøre comeback, efter han glippede kampen mod Everton, som United vandt 3-0.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Arsenal – Lens 1 (2-0)

Onsdag d. 29. november kl. 21.00

En sejr sikrer førstepladsen, mens et enkelt point sikrer videre deltagelse. Det er facit for Arsenal, inden de møder Lens, der ser ud til at skulle kæmpe med PSV om gruppens andenplads.

Franskmændene fik deres hidtil eneste sejr i gruppen mod netop Arsenal, da de vandt den omvendte kamp med 2-1.

The Gunners kommer ind til kampen med en 1-0-sejr mod Brentford, takket været en scoring af Kai Havertz, der denne gang ikke spillede venstre back, mens Lens slog Clermont Foot ude med 3-0 i den franske liga. 

Til dette opgør er de ramt af en karantæne til Guilavogui, da han blev udvist i nederlaget mod PSV sidst, og med tanke på at de har tabt alle udekampe mod nævneværdige modstandere i sæsonen, så ser jeg englændernes vej.

Lisbergs bud: Arsenal fører ved pausen til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Napoli X (1-1)

Onsdag d. 29. november kl. 21.00

Det kan godt vise sig dyrt, det pointtab Napoli indkasserede mod Union senest, da et nederlag her med al sandsynlighed betyder skæbnekamp mod Braga i næste runde. Men de kan selvfølgelig også bare tage til Bernabéu og tage point, og det er vel egentlig ikke helt urealistisk?

Real Madrid har et væld af skader, efter Vinicius og Camavinga røg på listen, og med tanke på at de allerede er videre i gruppen, og at et enkelt point her sikrer dem førstepladsen, så forestiller jeg mig, at Ancelotti kommer til at rotere godt og grundigt. Det betyder ganske givet pause til Bellingham og måske også Rodrygo, der ellers for alvor er kommet i gang, og så ser Napolis chancer lige pludselig ganske fornuftige ud. 

Italienerne fik en sejr i Walter Mazzarris comeback i klubben, da de ude vandt med 2-1 over Atalanta i et vellykket Osimhen-comeback, mens Real Madrid sikkert sejrede med 3-0 mod Cádiz.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Champions League sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Champions League

24. jul.
Units 1/10
Tippet til 2.06
21:00
Avatar
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.50
Units 3/10
Tippet til 1.78
25. jul.
Units 5/10
Tippet til 1.90
Units 4/10
Tippet til 2.08
19:00
Avatar
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 1.71
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.66

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar