18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 5. runde i Champions League d. 25. – 26. oktober 2022

FCK jagter tredjepladsen i kampen mod Delaney og Dolbergs Sevilla, mens klubber som Liverpool, Dortmund, Benfica, Inter og Leipzig alle kan booke videre avancement til forårets knockoutkampe. Nicolai Lisberg ser frem mod tirsdagens og onsdagens kampe i Champions League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Salzburg – Chelsea X (1-1)

Potters tropper mistede lige akkurat sejren mod Manchester United i weekenden, i en ikke videre sindsoprivende kamp, men hvor Chelsea trods alt ville mest og kunne mest. Sådan har det indtil videre også forholdt sig i Champions League. For efter nederlaget mod Zagreb og siden det uafgjorte point mod Salzburg, har de hentet seks point, og nu kan de gå videre med en sejr ude mod østrigere. Omvendt åbner et nederlag puljen helt op.

Til kampen her er englænderne uden Reece James og Fofana, ligesom Koulibaly er tvivlsom.

Salzburg topper stadig den østrigske række, men de måtte lidt skuffende nøjes med uafgjort i topopgøret mod Sturm Graz. Holdet skifter som regel stil fra sæson sæson, og de har en anselig skadesliste at forholde sig til, men tilbage står, at de næsten altid leverer hjemme i Europa. Og måske et enkelt point, som i kampen på Stamford Bridge, er fint for begge mandskaber.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Sevilla – FCK 1 (1-0)

Lad mig begynde med hjemmeholdet først. Effekten af Sampaoli har indtil videre været en enkelt sejr i fem kampe, så det kan jo umiddelbart virke til, at ikke alt har ændret sig. Men kigger vi lidt mere på kampene, har der været flere opløftende momenter. Senest fik de lidt kritik for at gå så defensivt til værks i kampen mod Real Madrid, hvor de dog lykkedes med at udligne i anden halvleg, inden de endte med at tabe 3-1. I den kamp var Lamela igen valgt som spydspids, og det gav også et mål, så de danske fans skal nok spejde langt efter Dolberg. Langt skal der også spejdes efter Nianzou, Acuna, Rekik og Fernando der alle er skadede. Det kan kaste en startplads af sig til Delaney, der i disse dage rygtes heftigt på vej til FCK i det kommende transfervindue.

Hos FCK har de også skiftet træner for relativt nyligt, og her lyder resultatet på to sejre i syv kampe for Neestrup. Senest med uafgjort i topkampen mod FC Midtjylland i weekenden.

FCK har endnu ikke scoret i Champions League, men de er stadig med i kampen om tredjepladsen i gruppen. Ja, for så vidt også andenpladsen, men der skal alligevel ske noget mere sensationelt, end et point hjemme mod Manchester City i seneste runde.

Det kræver at de får point ude af anstrengelserne mod Sevilla, og det er jeg ikke i tvivl om også kommer til at være oplægget. Sevilla har ikke været gode til at skabe kampene, så selvom FCK har fået ørerne i maskinen på udebane i Europa denne sæson, så har de også vist, at de stadig formår at spille ”europæisk”.

Jeg forventer et kampbillede, hvor Sevilla vil være mest på bolden, men hvor FCK ikke vil komme under samme tunge pres, som de var i England og Tyskland, selvom pointhøsten nok desværre ender med at blive den samme.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,44 – SPIL HER >>*


Leipzig – Real Madrid X (1-1)

Ingen Benzema, intet problem. Eller lidt var Real Madrid i problemer mod Sevilla, men ikke mere, end at de fandt løsninger med mål fra en indskiftet Lucas i anden halvleg samt et drøn fra Valverde. Endnu et fristes man til at sige. Det går altså stadig godt i Madrid, og i Champions League så godt, at de allerede er videre. Med point ude mod Leipzig sikrer de sig også førstepladsen, men de har Celtic hjemme i den sidste kamp, så er turen til Tyskland er oplagt for Ancelotti til at spare et par spillere? Karim Benzema kommer i hvert fald ikke i aktion, har Ancelotti allerede bekræftet

Leipzig kan ikke spare nogle spillere, så tilbagekomne Nkunku og co. bliver kastet for løverne fra start. Det var da franskmanden kom på banen i kampen mod Augsburg, at det lykkedes Leipzig at vende 0-3 til 3-3 på to scoringer helt til sidst. De er stadig langt fra fordums styrke, og defensivt giver de store gaver væk, men det er ikke urealistisk, at de med deres fart i omstillingerne kan få point hjemme mod Real Madrid.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Dortmund – Manchester City 2 (1-2)

Så kom storsejren endelig for Dortmund, der offensivt har haft svært ved at fylde løkken efter Erling Haaland, der nu vender tilbage til sin gamle klub, men som Manchester City-spiller. I weekenden vandt de hele sort-gule 5-0 mod Stuttgart og spillede sig flere gange fint igennem med nogle af de kombinationer, der har været svære at få øje på i store dele af efteråret.

Rent principielt, så kan man sætte sig ned og se på denne kamp og så hurtigt konkludere, at uafgjort vil være ganske fint for begge hold. Det vil sende City videre på førstepladsen, mens Dortmund vil snuppe andenpladsen. Med mindre FCK leverer mirakler i de to sidste kampe.

For Haaland er motivationen for at møde sin tidligere klub og få en varm velkomst naturligvis stor. Men hvad er Peps motivation for at stille stærkeste 11? Selv et spinkelt nederlag på en enkelt scoring giver dem matchbold i sidste runde hjemme mod Sevilla for at sikre førstepladsen, så er det allerede her, han sparer et par profiler?

Ifølge de engelske medier, så ser vi stærkeste hold her, ser vi bort fra en skadet Kyle Walker, ligesom den tidligere Dortmund-spiller Sergi Gomez er i karantæne efter udvisningen mod FCK.

Hos Dortmund er Schlotterbeck tvivlsom, da han blev skadet i kampen mod Stuttgart, mens Can afløser Özcan, der er i karantæne efter for mange gule kort.

Lisbergs bud: X ved pausen til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Inter – Plzen 1 (2-0)

Weekendens vel nok mest dramatiske kamp på tværs af ligaer havde Inter som den ene part, da de i fem minutters overtid vandt med 4-3 mod Fiorentina på en scoring af Mkhitaryan. En lidt skidt start på Serie A gør, at de er presset på den hjemlige front, men meget af det kan der rådes bod på, hvis de spiller sig videre fra denne gruppe. Og efter 3-3 ude mod Barcelona så må det ganske enkelt ikke glippe for italienerne, der med en sejr her er videre. Uafgjort eller et nederlag kan endda være nok, da de bare skal matche Barcelonas resultat hjemme mod Bayern.

I 2019 da de sidst mødte tjekkisk modstand på hjemmebanen, måtte de nøjes med 1-1 mod Slavia Prag i en kamp, hvor de brændte et væld af chancer, men det er også eneste argument, jeg umiddelbart kan finde for, hvorfor de ikke skulle vinde ger. Den omvendte kamp endte 2-0, og Viktoria Plzen har 0 point og en målscore på 3 -16 efter fire runder.

Lisbergs bud: Inter fører ved pausen til odds 1,41 – SPIL HER >>*


Ajax – Liverpool X (2-2)

For et par uger siden så dette opgør ud til at blive det, der skulle afgøre de to holds videre skæbner, men hvor Liverpool i dobbeltopgørene mod Rangers tog seks point, så fik Ajax alvorlige stryg ad to omgange mod Napoli. Så det ligner en gruppe, der er afgjort. Ajax er seks point efter, men kan spille sig en smule tilbage, hvis de overgår 1-2-nederlaget fra Anfield, og det får selvfølgelig chancen.

Hollænderne er efter en svær periode kommet lidt igang igen i den hjemlige liga. Senest med 1-4 ude mod Waalwijk, hvor der var dobbelt op på Berghuis og Brobbey.

Og selvom de skal passe på med at løbe i kontrafælderne, som i det smertelige 6-1-nederlag mod Napoli, så må de alt andet lige have fået blod på tanden ved at se Liverpool i weekenden tabe med 1-0 mod Nottingham Forest. Desuden er Liverpool ramt af flere skader, da både Thiago og  Nuñez glippede kampen mod Forest og også er tvivlsomme onsdag. 

Lisbergs bud: X’et til odds 3,90 – SPIL HER >>*


Barcelona – Bayern München 1 (2-1)

Udover Real Madrid findes der næppe et hold, som Barcelona hellere vil slå. Der har været en del ydmygelser de seneste par år, så tyskerne forbliver La Bestia Negra. Og denne gang går de ind til opgøret med en enorm tro på, at de kan gøre det. Fordi de spillede godt i den omvendte kamp i München, og fordi de efter en svær uge har rejst sig med samlet 7-0 mod først Villarreal og søndag Athletic. Begge kame med urimeligt flotte scoringer af Lewandowski.

Bayern gør det dog også godt for tiden, hvor Choupo-Moting lige nu og her er afløser for den mand, der forlod dem denne sommer til fordel for netop Barcelona. Nagelsmann har i Europa haft en vane for, at hans mandskab næsten spiller bedre ude end hjemme, så jeg forventer at se et modigt tysk hold, der vil forsøge at sætte sig på kampen, velvidende, at de skal igennem de første 20-25 minutter uden at indkassere.

Tyskerne er allerede videre, men jeg tror ikke, vi kommer til at se de store rotationer her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*


Tottenham – Sporting 1 (2-1)

I den lidt oversete, men højeksplosive, gruppe D, skal Tottenham rejse sig efter en svær uge. Først med et nederlag på Old Trafford mod Manchester United, og søndag med 1-2 hjemme mod Newcastle. To dårlige resultater, men i høj grad også to dårlige præstationer. I Champions League har de stadig snuden i sporet med syv point og en førsteplads, men Sporting på tredjepladsen er kun et enkelt point efter.

Portugiserne fik en fin start på gruppen, men skuffede med senest at tabe begge kampe mod Marseille. Begge nederlag efter store individuelle fejl og hele tre røde kort, hvorfor vi skal passe på med at lægge for meget i de nederlag i forhold til denne kampe, udover at Esagio og Goncalves er i karantæne.

Tottenham tager sejren, men det bliver tæt.

Lisbergs bud: X ved pausen til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar