18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 4. runde i Champions League d. 2. – 3. november 2021

Hele fem hold kan booke billet til ottendedelsfinalerne, går resultaterne deres vej i fjerde runde af Champions Leagues gruppespil, mens der venter Barcelona en ny skæbnekamp mod Kiev. Nicolai Lisberg er klar med en gennemgang af rundens otte største opgør.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Malmø – Chelsea 2 (0-2)

Mens de to konkurrenter i toppen af Premier League begge satte overraskende point over styr, var der ingen slinger i valsen hos Chelsea, der vandt 3-0 ude mod Newcastle og dermed skabte et lille hul i tabellen. I det opgør var Reece James den store helt, og det er også fra alternative fronter, at målene skal komme tirsdag, for Chelsea er fortsat uden både Lukaku og Werner, mens Pulisic og Mount er tvivlsomme. Hjemmeholdet topper også deres liga, hvor der venter en tæt mesterskabsduel i de næste par kampe, og måske tankerne alt andet lige er på en dramatisk sæsonafslutning hos Jon Dahl og co.

Malmø har haft det svært i alle sine kampe indtil videre, og det ændrer sig ikke her, selvom Chelsea er uden et par profiler.

Lisbergs bud: Begge hold scorer ikke til odds 1,73 – SPIL HER >>*

Dynamo Kiev – Barcelona X (1-1)

Skiftet fra Ronald Koeman til Sergi Barjuán havde ikke den ønskede effekt. Hverken i forhold til spillet eller resultatet, hvor det skuffende blev til 1-1 hjemme mod Alavés. Barcelona kom frem til et par fine chancer, som oftest ved Memphis, men det var stadig ikke videre sprudlende, hvad de leverede foran et Camp Nou, der ikke engang var halvt fyldt. I det opgør blev situationen ikke bedre af, at både Piqué og Aguero måtte udgå. Argentineren tilsyneladende med hjerterytmeproblemer, som han nu undersøges for, og ingen af de to er med i Ukraine. Til gengæld er der håb om, at Pedri, Frenkie de Jong, Ansu Fati og Sergio Roberto alle kan nå at blive klar til kampen, som Barcelona meget gerne skal vinde, hvis de vil videre fra gruppen.

Kiev har også sine udfordringer i forhold til skader, men det går dog noget bedre på selve banen, hvor de med en 3-2-sejr i weekenden fastholdt førstepladsen i ligaen. Barcelona er presset til at hente en sejr, men lige nu og her ligner det ikke et hold, der er i stand til at gøre netop dette. Hold øje med trupnyt i løbet af mandagen og tirsdagen, for hvis hverken De Jong, Pedri eller Fati bliver klar, så har jeg svært ved at se dem vinde.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Bayern München – Benfica 1 (2-0)

Ydmygelsen mod Gladbach kom næsten som ventet til at gå ud over Union Berlin, der lørdag ikke fik et ben til jorden og blev kørt over 5-2. Eller berlinerne kom faktisk frem til en del chancer, og det er tydeligt, at Bayern har manglet Nagelsmann på bænken til at justere til i løbet af kampene. Der er håb om, at han er tilbage på bænken tirsdag, men selv uden ham skal tyskerne tage en sejr mod Benfica og sikre sig puljens førsteplads.

Gæsterne fik i weekenden 1-1 mod Estoril, og de har en del skader til denne kamp, hvor Valentino Lozaro, Gil Dias, Haris Seferovic, Andre Almeida og Rodrigo Pinho alle er ukampdygtige. Et point vil være et drømmeresultat for portugiserne, men det handler nok mest af alt om at komme fra Allianz med æren i behold, og Bayern, der spiller topkamp i weekenden mod Freiburg, sparer muligvis lidt på kræfterne i anden halvleg.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen odds 1,55 – SPIL HER >>*

Atalanta – Manchester United 1 (2-1)

Ole Gunnar Solskjær fik lidt arbejdsro, da Manchester United slog Tottenham lørdag med hele 3-0. Interessant var det, at nordmanden i den kamp havde valgt en 3-5-2-formation, hvilket gav mulighed for at spille Ronaldo og Cavani sammen på toppen. Det var en succes, så mon han tænker at gøre det samme mod Atalanta, selvom det nok ikke efterlader plads til hverken Rashford, Sancho eller Greenwood? Modsat kampen mod Tottenham råder han igen over Pogba, men det er ikke sikkert, at det viser sig som en fordel igen at skulle forholde sig til franskmandens position.

Atalanta fik i weekenden uafgjort mod Lazio, og de vil føle, de har revanche til gode mod United, efter de havde dem nede i sækken, men alligevel tabte 3-2 i det omvendte opgør. I Champions League sammenhæng har vi ofte set dem levere bedst på udebane, men de skal frem at angribe fra start, og trods Manchester Uniteds sejr mod Spurs, så ser jeg stadig store problemer for Solskjær og spillerne, når de bliver sat under et aggressivt pres, som de uden tvivl vil blive det i Bergamo.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,83 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Shakhtar Donetsk 1 (3-1)

Ingen Benzema, ingen problem. For i franskmandens fravær var det Vinicius Junior, der lyste op for Real Madrid, der kun kom i problemer, fordi Casemiro i kampens slutning gav et tåbeligt mål væk ude mod Elche. Til opgøret mod Shakhtar er Benzema så tilbage efter et lille hvil, og med tanke på hvor fantastisk han var i det omvendte opgør, så er det godt nyt for Madrid. For godt et års tid siden tabte de sensationelt en hjemmekamp mod netop Shakhtar, og det har også tabt mod Sheriff på eget græs i denne sæson, så der er udfald fra tid til anden, men det er også eneste argument, jeg kan finde for, hvorfor det ikke skulle blive en klar sejr til spanierne, der kan tage et stort skridt mod ottendedelsfinalerne med tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,24 – SPIL HER >>*

RB Leipzig – PSG X (2-2)

Yussuf Poulsen har igen bidt sig fast i startopstillingen hos RB Leipzig, og danskeren gør det godt, senest med endnu en scoring, da Leipzig fik 1-1 ude mod Frankfurt. De skulle have vundet det opgør, men Forsberg brændte på det skammeligste, og så udlignede Frankfurt i stedet i overtiden. For et år siden slog Leipzig faktisk PSG på banen her i Champions League, men der er sket en del i de to trupper siden da.

PSG vandt fredag nok en gang i Ligue 1, men det er nogle snævre sejre, de henter for tiden, og det kører ikke spillemæssigt særligt godt for det stjernebesatte hold. Fredag var de uden Verratti og Mbappé. Førstnævnte er med sikkerhed ude, mens franskmanden måske kan nå at komme sig over sin sygdom. Leipzig vil komme blæsende fra start, og med Dani Olmo tilbage på holdet, så har de igen det ekstra kreative element, der skal til for at få gang i angrebsspillet. Jeg kan godt se dem får et point her, i hvad der mest af alt ligner et opgør, hvor begge hold kommer på tavlen – måske allerede i første halvleg.

Lisbergs bud: Begge hold scorer i første halvleg 3,75 – SPIL HER >>*

Dortmund – Ajax X (1-1)

Det er en styrke at kunne vinde grimt, men det er en svaghed, når det sker for ofte, og det er tilfældet for Dortmund i øjeblikket. Lørdag blev det til en 2-0-sejr mod Köln, men det kunne sagtens være endt med uafgjort, for gæsterne pressede i flere perioder Dortmund helt i bund. Set med sort-gule øjne var det særligt bekymrende, hvor svært de havde ved at spille sig ud af presset, for hvis Köln kan dominere så markant, hvad kan Ajax så ikke gøre? Positivt for Dortmund var det, at Hazard igen kom på tavlen, for med Haaland fortsat ude, så er det fra belgieren, at det i øjeblikket skal komme.

Ajax viste sig næsten menneskelige i weekenden, da de kun fik 0-0 mod Heracles, men de holdt igen buret rent , hvilket står i stærk kontrast til Dortmund. I det omvendte opgør i Amsterdam, var Ajax flere niveauer over tyskerne, og særligt duellen Antony og Schulz lignede det, man i skolegården ville kalde for feje hold. Marius Wolf er nu kommet ind og har sat sig på den venstre back i Guerreiros fravær, og han har lidt mere at stå imod med end Schulz. Dortmund skal helst vinde, men et uafgjort resultat er måske heller ikke helt dumt, deres form og situationen i puljen taget i betragtning.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Liverpool – Atlético Madrid 1 (2-1)

Det var noget af det bedste, som jeg har set fra Atlético i denne sæson, da de satte Betis til vægs med 3-0 søndag eftermiddag. Særligt Antoine Griezmann var en fornøjelse at følge som kreatør i rollen som tier, mens Carasco også skal roses for det første mål. Desværre for Atlético er de uden Griezmann til kampen her, da franskmanden blev udvist i det omvendte opgør, efter han ellers havde nettet to gange. Det betyder formentlig en startplads til Joao Felix, der også kom på tavlen i weekenden.

Hos Liverpool smed de noget overraskende en 2-0-føring mod Brighton lørdag, og det var faktisk ikke ufortjent, selvom de allerede var foran 2-0 efter 24 minutter. En sejr sender dem videre fra gruppen, og meget vel som etter, så det er naturligvis Jürgen Klopps indgangsvinkel til denne kamp, hvor Luis Suárez skal en tur tilbage til sin gamle hjemmebane. Makkerparret Savic og Giménez skal ramme absolut topniveau, skal de holde Liverpools offensiv nede. Fravær af Griezmann, Llorente og Lemar gør, at jeg har Liverpool som favorit her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,69 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar