18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 4. runde i Champions League d. 11. – 12. oktober 2022

FCK skal igen op mod Manchester City og Erling Haaland, når de jagter det første point og mål i gruppespillet. Englænderne kan med en sejr allerede nu booke billet til ottendedelsfinalerne, ligesom tilfældet er det for blandt andre Real Madrid og Napoli, mens Ajax og Barcelona skal rejse sig efter nederlag i seneste runde. Nicolai Lisberg ser frem mod tirsdagens og onsdagens kampe i Champions League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


FCK – Manchester City 2 (0-3)

Der var som ventet stor klasseforskel, da FCK for en lille uge siden gæstede Manchester City. Så stor, at Grabara måtte trække på smilebåndet, da Erling Haaland blev noteret for sin anden scoring. Nordmanden blev dog skiftet ud efter 45 minutter, og dermed sluttede det med trods alt med hæderlige 0-5.

Med en sejr i Parken, så spiller Manchester City sig videre, og den skal de jo nok få. Ja, FCK har tidligere leveret store kampe på eget græs mod storhold, senest mod Sevilla, men historien kan vi ikke bruge til alverden. Det handler om aktuel styrke, og her er der også i København alverden til forskel. Mens FCK i weekenden kun fik uafgjort mod FC Nordsjælland efter en sen indkasseret scoring, så satte Manchester City sikkert Southampton til vægs med 4-0.

Der kommer formentlig et par roteringer på midten af banen, men meldingerne går på, at Haaland spiller fra start, og så ved vi jo godt, at det ender med mål. Banen er en anden, men kampbilledet bliver det samme, og resultatet omtrent ligeså, men måske FCK alligevel slipper lidt mere nådigt, da City også har en kamp mod Liverpool i weekenden at forholde sig til.

Lisbergs bud: Man City fører ved pausen til odds 1,37 – SPIL HER >>*


AC Milan – Chelsea X (1-1)

Den dårlige stime mod engelske hold fortsatte for Milan, der var endda meget langt fra at få noget med fra turen til Stamford Bridge, hvor de fuldt fortjent tabte med 3-0. Det så straks bedre ud i weekenden, hvor scoringer fra Tumori og Díaz gav tre point mod Juventus i storkampen i Serie A.

Milans problem, udover de ikke kan vinde mod engelske hold, er, at de fortsat har mange skader. Mike Maignan, Alessandro Florenzi, Zlatan Ibrahimovic, Junior Messias, Simon Kjær, Davide Calabria og Alexis Saelemaekers er således alle ude til denne kamp, hvor Milan i en tæt gruppe er presset til at få point. Det kan de også godt få, men jeg tvivler på, at det bliver til alle tre mod et Chelsea-hold, der mere og mere begynder at få et aftryk af Graham Potter.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*


Shakhtar Donetsk – Real Madrid 2 (1-2)

De gør ikke meget mere, end der lige skal til. Men det er som oftest også nok. Det var det mod Shakhtar i seneste runde, og det var det lørdag aften mod Getafe, hvor de trods flere gode tilbud måtte nøjes med en snæver 1-0-sejr. Målscorer og matchwinner var Militao, der dog pådrog sig en mindre skade, hvorfor Ancelotti mere eller mindre antydede, at han erstattes af Rüdiger til dette opgør. Benzema sad efter to kampe fra start ude mod Getafe, men han er tilbage igen til tirsdagens opgør mod Shakhtar, hvor han skal spilles i form, og forhåbentlig for Real Madrid score for første gang siden august, så han er helt klar til EL Clásico i weekenden.

Courtois rejser ikke med til Polen, hvor kampen spilles, men ellers forventes det, at Ancelotti stiller noget nær stærkeste hold, når Real Madrid kan booke billetten videre. Shakhtar har gjort det godt i årets Champions League, og de har friske ben, da de ikke spillede i weekenden, men Real Madrid tager endnu en sejr.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,66 – SPIL HER >>*


PSG – Benfica 1 (2-1)

Trioen Mbappé, Neymar og Messi kombinerede flot ved parisernes føringsmål, men det var bestemt ikke ufortjent, at Benfica fik udlignet og sikrede sig et vigtigt point i gruppen, hvor de stadig ligner bedste bud på at følge PSG videre.

Roger Schmidts tropper er fortsat ubesejret i denne sæson, og kom tilbage til ”winning days”, da de i weekenden slog Rio Ave med 4-2.  Blandt andet takket være et hattrick af Gonçalo Ramos, men ellers fik flere profiler, heriblandt Alexander Bah, et lille hvil.

PSG kunne til gengæld ikke bryde Stade Reims ned, men det hjalp heller ikke ligefrem på situationen, da de fik Sergio Ramos udvist efter godt 40 minutter. En kamp hvor Neymar først kom ind i anden halvleg, og hvor Messi sad helt ude med en skade. I skrivende stund er der derfor stadig tvivl om, hvorvidt han spiller kampen her, eller han får en lille pause.

Benfica kommer til at bide fra sig, men det ender med sæsonens første nederlag.

Lisbergs bud: X ved pausen til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Napoli – Ajax 1 (2-0)

Jeg havde en idé om, at det blev jævnbyrdigt i Amsterdam, da de to mandskaber mødtes for en uge siden. Det gjorde det så ikke. Slet ikke. For 1-6 var Ajax’ største europæiske nederlag på hjemmebane nogensinde, og det var et nederlag, der vel næsten ikke var et mål for lidt. For de var spillet ud af banen af Napoli, og gjorde ikke ligefrem arbejdsbetingelserne nemmere ved konsekvent at begå fejl i det opbyggende spil, ligesom Pasveer heller ikke havde en af sine bedste dage.

Napoli vandt igen i weekenden, men det var faktisk først i det sidste kvarter, at Cremonese blev kørt over i Serie A, mens Ajax omvendt indkasserede to sene scoringer, da de dog holdt stand og fik en sejr mod Volendam i den hollandske liga.

På et tidspunkt stopper Napoli med at være lige så sprudlende, som de er nu, men det behøver ikke koste dem sejren mod Ajax.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*


Rangers – Liverpool 2 (1-2)

Da Klopps hold i sidste uge besejrede Rangers med 2-0, blandt andet på en flot scoring af Trent-Alexander Arnold, forsøgte man at spekulere i et vendepunkt. For TAA og for Liverpool. Søndag tabte de så 3-2 til Arsenal, og selvom det afgørende mål blev sat ind efter et tyndt dømt straffe, så var det en ny skuffende præstation, hvor netop TAA, udover at se lidt malplaceret ud ved i hvert fald det ene mål, måtte lade sig udskifte med en skade, der holder ham ude her. Det samme er i øvrigt tilfældet for Luis Dias.

Rangers er indtil videre eneste hold sammen med FCK, der endnu ikke har scoret i dette års gruppespil, hvilket står lidt i kontrast til, at de har vundet de seneste to kampe i den skotske liga med 4-0. I begge de kampe har Colak nettet to gange. Et fyldt Ibrox mod en engelsk modstander venter, og det skal næsten være denne kamp, omstændighederne taget i betragtning, hvis Rangers skal have mål og point i gruppen, men Liverpool og Klopp får alligevel en spinkel sejr.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,71 – SPIL HER >>*


Barcelona – Inter 1 (1-0)

Der er gået lidt over en uge, siden Inter vandt i Italien, men catalanerne har ikke glemt, at de følte sig bortdømt i det opgør, hvor de mente, at Dumfries begik straffe i kampens slutning. Det gjorde han nok også, men Barcelona spillede en dårlig kamp, og var for statiske i deres angrebsspil. Det var ikke meget bedre i søndagens sene kamp mod Celta, hvor de dog vandt 1-0, efter et angreb hvor både Gavi og Pedri tog dybe løb og skabte plads, men hvor de også var afhængige af et par redninger på stregen af både Ter Stegen og Piqué.

Det var i øvrigt en kamp, hvor Alonso måtte ind at spille midterforsvar i en efterhånden hårdt ramt defensiv.

Inter vandt for anden kamp i træk, da de ude slog Sassuolo på to scoringer af Dzeko, og de kommer til Camp Nou med en tro på, at der igen kan ligge point og vente, hvis de kan lukke catalanerne ned og holde Lewandowski i et jerngreb, som de lykkedes med at gøre i den omvendte kamp. Det ligner et låst opgør og dermed få mål.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,33 – SPIL HER >>*


Tottenham – Frankfurt 1 (2-0)

Danskerduellen mellem Højbjerg og Lindstrøm endte uden scoringer, da de to mødtes i Tyskland, og det skal Lindstrøm og co. nok være mest tilfredse med. For Tottenham var bedst, og de går da også ind til opgøret her som klare favoritter. Frankfurt har i europæisk regi godt nok været modbydelige på udebane med sejre mod Marseille, Betis, West Ham og Barcelona i det seneste halve år, men de rejser til London på bagkant af et 3-0-nederlag mod bundproppen Bochum i en på alle måde uinspireret indsats.

Tottenham vandt omvendt 1-0 ude mod Brighton på en scoring af Harry Kane. Gruppen har endnu ikke sat sig, da alle fire hold kan gå videre, men Tottenham kommer i unødvendigt store problemer, hvis ikke de formår at besejre et Frankfurt-hold, der denne sæson mangler farten på wingbacks til at være samme trussel på udebane mod de store hold, som de var det i sidste sæson.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar