18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 3. runde i Champions League d. 4. – 5. oktober 2022

FCK kommer på en noget nær umulig opgave, når Manchester City og en brandvarm Erling Haaland tager i mod på Etihad, mens klubber som Chelsea, Juventus og Liverpool allerede kan mærke presset forud for tredje runde i Champions League. Nicolai Lisberg ser nærmere på otte af rundens største kampe.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Bayern München – Viktoria Plzen 1 (3-0)

Efter to sejre i de første to kampe har Bayern München sikker kurs mod Bundesligaen. Dog skal der måske lige bankes på kompasset en gang eller to, for i Bundesligaen har de haft det anderledes svært med fire kampe i træk uden sejr. Men fredag viste de så igen tænder, da de slog Leverkusen med 4-0. En kamp, hvor Jamal Musiala som så mange gange før var den helt store nydelse.

Med Dortmund og Unions nederlag, hægtede de sig på topstriden igen, men weekenden sluttede ærgerligt med nyheden om, at både Kimmich og Müller er testet positiv for corona, hvorfor de glipper kampen her. Jeg har dog svært ved at se, at det for alvor skal få nogen betydning. Tjekkerne fører den hjemlige liga, men de har været langt fra point i de første to kampe. Mod Inter blev Bucha udvist, så han er ukampdygtig her. Bayern vinder, men hold for en god ordens skyld øje med, om der kommer et større smitteudbrud i München.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,23 – SPIL HER >>*


Liverpool – Rangers 1 (3-0)

Når Liverpool smider point hjemme på Anfield til et hold som Brighton, vil den letteste konklusion være, at modstanderen var heldige. Men så man de 90 minutter lørdag, så var det snarere et indtryk af, at Brighton var uheldig med blot at få uafgjort, selvom deres udligning først kom i kampens slutfase, man sad tilbage med. For de var Liverpool overlegne i perioder og burde have scoret flere mål.

Trent Alexander-Arnold har igennem længere tid været genstand for stor kritik fra alt og alle på nær Klopp, der har fastholdt tilliden til sin højre back. Men selv den tillid må være mindre efter lørdagens kamp, hvor han igen så lidt skidt ud rent placeringsmæssigt. 

Rangers har indledt gruppespillet med to nederlag og en målscore på 0-7, hvilket vidner om, at de ikke kommer til at spille nogen rolle i denne gruppe. Kampen og nederlaget senest mod Napoli blev dog heller ikke lettere af, at de begik to straffe, og at James Sands blev udvist efter 55 minutter ved stillingen 0-0. 

I den skotske liga har de fået oprejsning, senest med 4-0 mod Heart of Midlothian, og i det opgør scorede Colak to gange. Han har nu nettet fire i de seneste to opgør. 

Liverpool er ikke, hvad de har været, men de er stadig bedre end Rangers, så de tager sejren, og jeg tror, de gør det ved at komme blæsende fra start.

Lisbergs bud: Liverpool fører ved pausen til odds 1,40 – SPIL HER >>*


Inter – Barcelona 2 (1-2)

Nederlag til Bayern og sejr over Plzen. Efter to runder er både Inter og Barcelona begge noteret for tre point, og da Bayern virker til at være stukket af, så skal den videre deltagelse fordeles mellem de to. Barcelona har på nær nederlaget til Bayern været suveræne i denne sæson med flere sejre på stribe. Senest mod Mallorca, som de i weekenden besejrede med 1-0, uden dog at sprudle. Men hvad gør det, når man har Lewandowski, der efterhånden lægger op til sine egne mål.

Anderledes trægt går det for Inter, der blot er nummer ni i Serie A efter weekendens nederlag mod Roma på 2-1.

Barcelona viste især i første halvleg mod Bayern, at de sagtens kan dominere på svære udebaner, og jeg kan ikke se, hvorfor de ikke også skulle kunne gøre det mod Inter. Godt nok er de ramt i defensiven, hvor Araujo og Koundé er skadet, men der er forudseenhed og nærkampsstyrke nok til at spille med en høj bagkæde, som de viste mod Mallorca, hvor det var Andreas Christensen og Piqué, der udgjorde midterforsvaret. Eric Garcia afløser formentlig Piqué, men det gør dem ikke dårligere.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*


Frankfurt – Tottenham 2 (0-2)

Jesper Lindstrøm scorede et fortryllende mål, da Frankfurt blev første tyske hold til at besejre Union Berlin i weekenden. Det var tredje sæsonscoring fra Lindstrøm, der også nettede i sidste Champions League opgør, da Frankfurt ude slog Marseille. Faktisk har Frankfurt været bedst på udebane i denne sæson, og det skyldes ganske givet, at de har mere plads til at løbe omstillinger via netop Lindstrøm, Kamada og så Kolo Muani, der inden sin udvisning i weekenden var fuldstændig fabelagtig.

Problemet denne tirsdag er så, at de møder et hold, der elsker kontraspillet mindst ligeså meget, som de gør. 

Den plan lykkedes ikke i derbyet mod Arsenal lørdag, som de tabte 3-1, men jeg kan ikke se, Frankfurt havde held til at trykke Tottenham så langt tilbage, som Arsenal gjorde. En gruppe hvor alle kan slå alle, og det fortsætter med en sejr til gæsterne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Chelsea – AC Milan 1 (2-1)

Graham Potter fik sin første sejr som by Chelsea-træner, da hans hold på udebane slog Crystal Palace på en sen, men i øvrigt utrolig smuk, scoring fra Connor Gallagher med en fortid i netop Palace.

I Champions League ligger de sidst efter to runder, da de blot fik uafgjort hjemme mod Salzburg i seneste runde, og derfor har de kniven for struben, når Milan kommer på besøg. Piolis mandskab har fået en fin indledning på gruppespillet med fire point, og for dem vil uafgjort ikke været noget dumt resultat at tage med til Milano. De vandt i weekenden med 3-1 mod Empoli efter senes scoringer, og de har i Leao en mand, der kan gøre ondt på alle forsvarer. Også Chelseas

Siden sejren i finalen mod Liverpool i 2007 har engelske hold i europæiske turneringer dog ikke været milanesernes kop te. 15 kampe er det blevet til og blot en enkelt sejr. Chelsea har mest brug for point, og Milan har både Calabria og Kjær skadet til denne kamp. Det koster.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,68 – SPIL HER >>*


Real Madrid – Shakhtar Donetsk 1 (3-1)

For fjerde gang siden 2015/16 sæsonen er Real Madrid og Shakhtar Donetsk havnet i samme gruppe i Champions League. Og skal man konkludere noget fra de foreløbigt seks indbyrdes opgør, så må det være, at det aldrig ender uafgjort, og at vi som regel får mål.

Real Madrid topper gruppen efter to sejre i træk, men de kommer med blot uafgjort i La Liga, da det lykkedes for Osasuna at hente et point sent søndag aften. En kamp hvor Real Madrid ikke spillede nogen stor kamp, og hvor Karim Benzema brændte straffe i sit comeback. Courtois var ude i det opgør grundet en skade, og hans deltagelse onsdag er derfor tvivlsom, da han mandag skal undersøges yderligere.

Shakhtar har på trods af alt, hvad de har været udsat for alligevel formået at samle fire point i gruppespillet indtil videre og dermed skabt sig et fornuftigt udgangspunkt for at tage andenpladsen i gruppen. De kommer ind til opgøret i fin form, da de i weekenden vandt med hele 6-1 ude mod Metalist Kharkiv, i et opgør hvor Danylo Sikan scorede hattrick.

Real Madrid vinder som regel hjemme på Bernabéu, også selvom de sensationelt tabte til Shakhtars reservehold for et par sæsoner siden, men de gør det ikke uden at indkassere.

Lisbergs bud: BTS til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Manchester City – FCK 1 (3-0)

Det er blot hans anden kamp i spidsen for FCK, efter debuten blev vellykket med en 1-0-sejr mod AGF. Men skulle Jacob Neestrup få noget med hjem fra turen til Manchester, så bør der allerede nu oprejses en statue af ham foran Parken. For jeg har svært ved at komme på en større sensation givet den form, de to hold befinder sig i. 

Det var tydeligt, at der var klasseforskel, da FCK var en tur i Dortmund, og Manchester Citys fart i kombinationerne er på et helt andet niveau, hvorfor det udelukkende handler om at begrænse nederlagets størrelse.

Københavnernes chance er selvfølgelig, at City efter to sejre i træk og et presset program i Premier League ser dette som muligheden for at spare et par profiler, men held og lykke til Pep eller hvem der får til opgave at fortælle, at Haaland ikke skal spille i den turnering, hvor han scorer flere mål, end han spiller kampe. I weekenden viste han igen storform, da han scorede tre og assisterede to i 6-3-sejren mod Manchester United. Selv med et par reserver i startopstillingen, så er Citys bænk så bred og fyldt med kvalitet, at jeg under ingen omstændigheder kan se andet udfald end en sikker sejr. 

Læg dertil den triste skade til Zeca, der heller ikke just forbedrer de spinkle chancer for et resultat i Manchester.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,44 – SPIL HER >>*


Benfica – PSG X (2-2)

14 kampe, 13 sejre. Benfica har under Roger Schmidt været en nydelse at se spille, og de står noteret for to sejre i Champions League, efter de senest slog Juventus ude med 2-1. Så det her er ikke bare nogen nem kamp for PSG, når de gæster en af Europas bedste fodboldstadioner. Heller ikke selvom Benfica i weekenden skuffende blot fik 0-0 mod Victoria, og dermed for første gang under Schmidts ledelse forlod en kamp uden at vinde.

PSG vandt omvendt mod Kasper Schmeichel og Nice, da Mbappé kom ind fra bænken og sikrede hovedstadsholdet en 2-1-sejr.

Franskmændene er favoritter, men de er sjældent gode i 90 minutter ad gangen, og mod et selvtillidsfyldt Benfica-hold kan de godt komme i problemer i løbet af opgøret. Bookmakerne undervurderer i høj grad portugiserne, så jeg jagter det velbetalte X.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar