18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 3. runde i Champions League d. 19. – 20. oktober 2021

Atlético Madrid møder Liverpool i en runde, hvor Barcelona , Milan og Leipzig alle kæmper for livet og de første point i gruppespillet, mens der er unge spillere og offensivt fodbold på programmet, når Ajax møder Dortmund. Nicolai Lisberg er klar med en gennemgang af de otte største opgør i tredje runde af Champions League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Ajax – Dortmund X (1-1)

Darlinge-derbyet kunne vi vel næsten kalde dette opgør, hvor Dortmund gæster Ajax tirsdag aften. Begge hold har seks point efter de første to runder, hvor særligt hollænderne har imponeret stort med sejr ude mod Sporting og senest hjemme mod Besiktas. I Æresdivisionen topper de fortsat rækken efter 2-0 ude mod Herenveen, men selvom det oftest er deres offensiv vi roser, så er det værd at notere sig, at de blot har lukket to mål ind i de første ni kampe.

Det står i skarp kontrast til Dortmund, der endnu har til gode at holde buret rent i Bundesligaen. Til gengæld har de Erling Haaland oppe foran, og så lever de lige nu og her nogenlunde med, at der er hullet bagude. Mod Mainz scorede nordmanden to gange i sit comeback, selvom han ikke spillede nogen stor kamp, og det gjorde Dortmund i øvrigt heller ikke. Bookmakerne holder faktisk Ajax som favorit, men jeg synes, at opgøret er meget lige, og med tanke på den gode start de to klubber har fået, så vil en pointdeling ikke være helt af vejen, hvis stillingen er uafgjort, når vi kommer et stykke ind i anden halvleg. Særligt ikke, hvis Sporting og Besiktas for inden da har delt i den tidlige kamp. Guerreiro er fortsat ude for gæsterne, og det betyder formentlig, at Schulz, der ikke spillede nogen stor kamp mod Mainz, skal stå overfor Antony, der har været en af Champions Leagues store oplevelser indtil videre, og den duel kan meget vel blive udslagsgivende for kampens udfald.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*


Atlético Madrid – Liverpool X (1-1)

Lørdagens kamp mod Granada var udsat, så det bør være et veludhvilet hold, som Diego Simeone kan sætte på banen tirsdag aften, når Liverpool kommer på besøg. Det bliver dog trords lidt ekstra pause et hold med et par problemer i forsvaret, da Stefan Savic er ude med karantæne, mens José Giménez er yderst tvivlsom. Hvis ikke han når at blive klar, så kan det betyde, at Kondogbia må ned og vikariere i forsvaret. 

Netop skader bagude var den store årsag til, at Liverpool ikke ramte deres niveau i sidste sæson, men det har de så sandelig gjort i denne indtil videre. Lørdag gik det udover Watford, der ikke fik et ben til jorden i en 5-0 nedsabling, og Klopps tropper topper også denne gruppe efter seks point i to kampe. Atléticos seneste kamp var for godt to uger siden mod Barcelona, hvor de overbevisende vandt 2-0, blandt andet på mål af Luis Suárez, der står altså for anden kamp i træk møder en tidligere klub,men ellers har de været lidt svingende, og spørgsmålet er, hvordan de reagerer på de store problemer i defensiven. Liverpool er med deres aktuelle form små favoritter, men et uafgjort resultat er ikke helt dumt for begge hold.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


FC Porto – AC Milan X (1-1)

Rossoneri stormer derudaf i Serie A, hvor de lørdag nok en gang viste god moral, da de nede 0-2 fik hevet en 3-2-sejr i land i kampens sidste halve time. En kvalitet at kunne hive sig selv op igen, men også et udtryk for, at de rent defensivt har nogle udfordringer. Det så vi i den første kamp mod Liverpool i Champions League og så igen mod Atlético Madrid, da en udvisning viste sig dyr. Milan er på 0 point efter to runder, så skal de videre fra gruppen, så skal de have en sejr i Portugal.

Det same er tilfældet for Porto. De har godt nok et enkelt point efter 0-0 ude mod Atlético i den første kamp, men ellers har de skuffet mig lidt indtil videre, og det ændrer en 5-0-sejr i pokalen ikke på. Milan har store skadeskvaler til dette opgør, hvor Alessandro Florenzi, Ante Rebic og Tiemoue Bakayoko alle sidder ude. Franck Kessié er i karantæne, mens der er tvivl om både Theo Hernandez og Brahim Diaz, efter de har været ramt af covid-19.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


PSG – RB Leipzig 1 (4-1)

For de fleste klubber har sene sydamerikanske kampe været en kilde til uro og utilfredshed, men PSG er ikke som de fleste klubber. For selv uden Marquinhos, Di Maria, Navas, Neymar, Paredes og Messi vandt de allerede fredag med 2-1 i den franske liga, og deres stjerner har derfor fået lidt tiltrængt hvile forud for kampen mod Leipzig.

Den magiske trio MNM har endnu ikke ramt det forventede niveau, men i seneste Champions League opgør mod Manchester City var der trods alt antydninger, da Lionel Messi også scorede sit første mål for klubben.

Gæsterne går omvendt ikke ind til opgøret med den største selvtillid, efter de blot fik 1-1 mod Freiburg og dermed fortsat halser efter i den tyske liga. To nederlag i Champions League indtil videre indikerer heller ikke ligefrem, at alt kører på skinner hos Jesse Marsch og co., for hvem jeg godt kan frygte, at de igen får ørerne i maskinen, hvis MNM først ruller sig ud. Di Maria er fortsat ude med karantæne hos PSG, mens Leipzig må undvære Olmo og Halstenberg.

Lisbergs bud: PSG – 1,5 (AH) til odds 2,24 – SPIL HER >>*


Barcelona – Dynamo Kiev 1 (2-0)

Det var et omdiskuteret straffe, der stjal overskrifterne i søndagens sejr mod Valencia, men det skal ikke ændre på, at Barcelona spillede sæsonen mest helstøbte kamp, da de vandt 3-1. Ansu Fati var manden i centrum efter sin første startplads i næsten et år, men spørgsmålet er om de tør give ham et lille hvil i denne kamp, inden der også venter et afgørende el Clásico søndag eftermiddag?

I opgøret mod Valencia fik Sergio Agüero de sidste minutter, og selvom han næppe er klar til en startplads, så kan han blive et våben i anden halvleg, hvis Barça jagter en scoring. De er i hvert fald nødt til at jagte en sejr, for efter to nederlag i træk er de i overhængende fare for at ryge ud af Champions League allerede i gruppespillet. Dynamo Kiev fortsætter formen i den hjemlige liga, hvor de fortsat er tophold efter 4-1 ude mod FC Lviv, og de øjner ganske givet chancen for point mod Barcelona, der fortsat er ruden Araujo og nok også Pedri. Måske  kampen mod Valencia ikke ligefrem var et vendepunkt, men der var alligevel så meget positivt at tage med i forhold til spillet og attituden, at de også skal kunne tage de tre point onsdag.

Lisbergs bud: Barcelona fører ved pausen til odds 1,66 – SPIL HER >>*


Benfica – Bayern München 2 (1-3)

37 minutter og 5-0 på udebane mod nummer to i tabellen. Hvis man troede, at Bayerns nederlag mod Frankfurt for to uger tilbage var et svaghedstegn, så tog man fejl. Hamrende brutale og effektive tromlede de over Leverkusen, så Bayern er hvor de skal være og mere til. 

Det er Benfica for så vidt også. De topper den portugisiske liga, selvom de højst overraskende tabte 0-1 på hjemmebane mod Portominense, senest de var i aktion i ligaen, men alle der så kampen mod Barcelona var vidne til et portugisisk hold, der øjner chancen for videre avancement. 

For hjemmeholdet handler det om at få et point og samle sammen til duellen med Barcelona om gruppens andenplads, men med den offensive kvalitet, som Bayern besidder kan det være svært nok. Lige nu og her er Nagelsmanns tropper Europas bedste hold.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,83 – SPIL HER >>*


Lille – Sevilla X (0-0)

Der findes netop nu intet hold, der rent statistisk set har en bedre defensiv end Sevilla. Søndag eftermiddag sikrede den igen tre point, da de, lidt heldigt, fik en sejr ude mod Celta Vigo på mål af Rafa Mir, der har vist fin form, efter En-Nesyri har siddet ude med skade, og marokkaneren er fortsat tvivlsom til kampen i Frankrig.

Helt så godt går det ikke for Lille, der tabte med 0-1 mod Clermont Foot og som efter ti runder er placeret helt nede på 12. pladsen i den franske Ligue 1. Langt fra sidste års mesterlige spil. Begge hold skal egentlig helst bruge tre point, men Sevilla kan alligevel bedst bruge et X, og det kan meget vel blive en kamp, hvor det ikke gælde rom at blotte sig for tidligt.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,66 – SPIL HER >>*


Manchester United – Atalanta 1 (3-2)

Det er lidt op og ned for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. I øjeblikket dog mest ned. I Champions League ligger de egentlig fint til, efter denne sene, noget heldige, sejr mod Villarreal, mens det i weekenden var deres tur til at indkassere sene scoringer, da Leicester vandt 4-2 i et underholdende opgør, hvor Maguire havde en uheldig hovedrolle i næsten alle af de indkasserede mål. I den kamp manglede Varane bagude, og franskmanden er endnu ikke klar for hjemmeholdet.

Med tanke på hvor godt Villarreal havde styr på United på Old Trafford for et par uger siden, så er det ikke utænkeligt, at Atalanta her kan gøre ondt på United med deres fart og omstillinger. 4-1 ude mod Empoli i weekenden, i et opgør hvor Joakim Mæhle fik fuld tid, vidner om, at de er på vej tilbage i omdrejninger.

Hos United er der håb om, at Martial igen kan være med, ligesom Wan-Bissaka er tilbage fra karantæne, efter han fik nedsat sin straf. Jeg kan for spå vidt sagtens se, at Atalanta kan få noget ud af denne kamp, men Solskjær har en evne til at levere resultater, når han er allermest presset, og det er han nu.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar