18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 2. runde i Champions League d. 3 – 4. oktober 2023

Tildeler FCK mægtige Bayern München det første nederlag i 36 gruppekampe i Champions League? Redder Rasmus Højlund Manchester United fra endnu en skuffelse, og hvordan ser Jesper Lindstrøms og Napolis chancer ud mod Real Madrid? Det er tid til Champions League, og Nicolai Lisberg slår ned på otte af rundens allerstørste kampe.

Elias Achouri, FCK

Foto: IMAGO / Gonzales Photo

FCK – Bayern München 2 (1-3)

Tirsdag d. 3. oktober kl. 21.00

Hvis en dårlig generalprøve giver en god premiere, så er der noget stort i vente i Parken tirsdag aften, når FCK tager imod Bayern München. For de danske mestre tabte nemlig i weekenden på selvsamme, i øvrigt tvivlsomme, græstæppe til FC Midtjylland med 2-0. En kamp der med Neestrups ord var meget urytmisk, da FCM var gode til at slå spillet i stykker.

Det behøver københavnerne ikke bekymre sig om, når de mangedobbelte tyske mestre lægger vejen forbi Parken for første gang i 25 år. Bayern kommer på bagkant af en 2-2-kamp mod RB Leipzig, der på mange måder viste, hvad det er, Tuchels hold er gjort af. For de var skidt spillende i første halvleg og fortjent bagud med 2-0, kom så flot igen i anden halvleg og dominerede, indtil de til sidst igen mistede grebet om kampen. I den kamp kom Harry Kane i øvrigt nok engang på tavlen, og englænderen bliver også en stor mundfuld for FCK, der dog også skal forholde sig til Coman, Musiala og særligt Sané, der vel er Bayerns bedste offensive spiller netop nu.

Tyskerne mistede som nævnt grebet om kampene i perioder, hvilket har været et tilbagevendende tema i den tyske presse. Så det kan være FCK’s chance for at levere endnu en storslået indsats i Parken, selvom de næppe kan gentage den bedrift, som B1903 stod for i 1991, da de slog Bayern München med hele 6-2  en eftermiddag i Gentofte.

FCK har en evne til at ramme deres ypperste i Europa, og de fik point hjemme i sidste års gruppespil mod Dortmund, Sevilla og Manchester City, men Bayern har ikke tabt i 35 gruppekampen i træk, så jeg har tyskerne til at tage de tre point. Jelert er ude med karantæne for FCK efter sit meget omtalte røde kort for to uger siden i Istanbul.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Union Berlin – Braga 2 (1-2)

Tirsdag d. 3. oktober kl. 18.45

To hold, der også mødtes i Europa sidste år, hvor det ved den lejlighed blev til en 1-0-sejr til hver. Sejre er ellers ikke noget, de høster mange af for tiden hos Union Berlin. I weekenden tabte de således mod oprykkerne fra Heidenheim, i en kamp hvor de tilspillede sig en masse chancer, men hvor skarpheden manglede.

I deres debut i turneringen leverede de en rigtig flot indsats på Bernabéu, der dog ikke udmøntede sig i point, men Champions League kan måske blive en form for tiltrængt adspredelse fra de lidt pauvre resultater i den hjemlige liga. 

Braga leverede også en flot præstation mod Napoli, selvom de også indkassere til sidst og dermed tabte, men med tyskernes problemer og manglende skarphed i front, hvor Kevin Behrens igen begynder at ligne Kevin Behrens, kan jeg godt se portugiserne tage sejren. Også selvom Victor Gomez måtte udgå i midtugen og derfor ikke er med her hos gæsterne. Er 2-tallet for risikabelt, er der 1,95 at hente på, at Braga ikke taber.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 4,15 – SPIL HER >>*

Manchester United – Galatasaray 1 (2-0)

Tirsdag d. 3. oktober kl. 21.00

Hvor skal vi næsten begynde fortællingen om Manchester United? I weekenden blev det til et nederlag hjemme mod Crystal Palace, og ikke meget fungerer i den engelske storklub. De tabte også den første kamp mod Bayern i et lidt underligt opgør, hvor de inden Onanas fejl var klart bedst, men så blev spillet ud af banen, kun for at komme godt tilbage igen i slutfasen.

Galatasarays kamp mod FCK var omvendt også et bevis på, at tyrkerne måske ikke er helt så gode som forventet, for danskerne udstillede dem i hvert fald ved et par lejligheder.

Galatasaray har med den tidligere United-spiller Zaha og naturligvis Icardi individualister, der også kan gøre ondt på United, men tyrkerne er normalt ikke særligt gode ude med 14 nederlag i de sidste 17 udekampe i Champions League.

Hjemmeholdet er uden Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Kobbie Mainoo og Amad Diallo, foruden Jadon Sancho, mens Antony omvendt har fået lov at træne med igen. Hos gæsterne er Hakim Ziyech meget tvivlsom.

Ikke alt fungerer for Manchester United, men de viste i kampen mod Palace trods alt, hvilket tryk de kan levere, selvom det ikke spiller, og Højlund var farlig i det opgør, så jeg tror, at han vinder danskerduellen mod Victor Nelsson, hvis ellers han er med her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,42 – SPIL HER >>*

Napoli – Real Madrid X (2-2)

Tirsdag d. 3. oktober kl. 21.00

Rundens vel nok største kamp, hvis vi tager de danske briller af. Napoli, der har genfundet formen med otte mål i de to seneste kampe, der begge har haft det tilfælles, at Jesper Lindstrøm har fået spilletid. Det får han formentlig også tirsdag aften, men det bliver ganske givet fra bænken, da de italienske medier forventer, at Politano igen indtager højrekanten. Jeg forestiller mig, at Napoli vil forsøge at presse Real Madrid fra start, da spanierne er rystende usikre i kampenes indledende perioder.

I fire af de første ni kampe i sæsonen har de indkasseret inden for de første ti minutter, og det skulle de også have gjort mod Girona, der brændte to store chancer, inden stadionuret havde rundet tre minutter.

Men Real Madrid kom tilbage, som de så ofte gør det, og vandt i sidste ende med 3-0. Nu møder de en noget mere potent offensiv med Osimhen og Kvaratskhelia, i hvad der sagtens kan blive en hæsblæsende affære, og altså med Napoli som holdet, der scorer det første mål. Et spil der kun virker mere sandsynligt, skulle Alaba ikke nå at blive klar for Real Madrid.

Lisbergs bud: BTS i 1. halvleg til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Atletico Madrid – Feyenoord X (2-2)

Onsdag d. 4. oktober kl. 18.45

En måske lidt overset kamp denne runde. For både Atlético og Feyenoord er to hold, det er værd at holde ekstra øje med i år. Atlético der mod Cádiz skabte flere chancer end meget længe, da de kom tilbage fra 2-0 og vandt 3-2, og vi er næsten derhenne, hvor jeg vil påstå, at de rent offensivt er bedre end defensivt i denne sæson.

Feyenoord er gode i begge ender af banen. De fulgte op på den kontroversielle 4-0-sejr mod Ajax med at besejre Go Ahead Eagles med 3-1 i weekenden, og Arne Slots mandskab har blot tabt en enkelt kamp i sæsonen indtil videre – den hollandske Super Cup mod PSV tilbage i begyndelsen af august.

Atlético har modsat kampen mod Cádiz igen Morata til rådighed, og han spiller ganske givet fra start, selvom Correa var eminent i hans fravær. 

Atlético har indkasseret i fire af de fem seneste kampe, og jeg synes som nævnt ikke, at defensiven helt matcher offensiven, så jeg går med et spil på, at de ikke kan holde Feyenoord og en brandvarm Santi Giménez nede i 90 minutter.

Lisbergs bud: X2 til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Dortmund – AC Milan X (1-1)

Onsdag d. 4. oktober kl. 21.00

Edin Terzic har krævet af sine spillere, at de skal være mere modige og skubbe højere op på banen, end det var tilfældet i Paris for to uger siden, hvis de skal have noget at sige i denne gruppe. Og det er da også Dortmund, der er mest presset her. For i tilfælde af et nederlag til Milan begynder det at se svært ud. 

Det er to hold, der kommer ind til kampen med friske sejre i bagagen. Dortmund, omend meget heldigt, mod Hoffenheim, mens Milan sikkert sejrede mod Lazio efter en storslået Leao præstation. Han skal nu forsøge at sætte sig igennem over for norske Ryerson, der stod for lidt af en præstation i det 95. minut i fredagens opgør for Dortmund med en maratonsprint, der førte til 3-1-målet. Nordmanden har farten til at matche Leao, og derfor er det nok også i den anden side af banen, hvor Pulisic muligvis står over for Bensebaini, at Milan kan komme til at gøre ondt på Dortmund.

Det er en kamp, der kan svinge begge veje, og hvor jeg godt kan frygte en lidt forsigtig tilgang fra begge mandskabers side.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Newcastle – PSG 2 (0-1)

Onsdag d. 4. oktober kl. 21.00

Saudi-Arabien mod Qatar. Det er overskriften på dette opgør, der handler om sportswashing, arabisk koldkrig og diplomatiske konflikter de to lande imellem. Men her skal jeg nøjes med at fokusere på selve spillet på banen. 

PSG kom godt fra land med 2-0 mod Dortmund, men i den franske liga har de haft lidt svært ved at få scoret. Jeg kan godt se mønstrene i den nye franske trio med Dembélé, Muani og naturligvis Mbappé, men endnu klikker det ikke hundrede procent.

Det gør det til gengæld for Newcastle for tiden, der er ubesejret i fem kampe i træk og faktisk ikke har lukket mål ind i nogle af de fem kampe.

Det kunne jo sagtens blive en underholdende kamp, men begge mandskaber kan også fint bruge et enkelt point- Hvis PSG kommer over det indledende tryk i de første 15 minutter, vil de sætte sig på kampen, men måske uden at risikere det store. Et opgør med få mål er nok, hvad vi har i udsigt.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Porto – FC Barcelona X (1-1)

Onsdag d. 4. oktober kl. 21.00

Fredag aften var det Sergio Ramos, og onsdag er der så gensyn for FC Barcelonas fans med en anden gammel kending, når Pepe og Porto byder indenfor. Begge hold vandt deres første kamp i gruppespillet, og det må også være gruppens to bedste hold, vi her ser.

Ligesom Barcelona, der altså vandt 1-0 mod Sevilla, var Porto også i aktion fredag aften i storkampen mod Benfica. De tabte 1-0, men det skal med til historien, at de fik Cardozo udvist allerede efter 19 minutter.

Spanierne er favoritter, men ikke nødvendigvis så store af slagsen, som markedet giver udtryk for mod et som regel godt organiseret Porto-mandskab, der ikke giver alverden væk.

Vi har flere gange i denne sæson set Barcelona have svært ved at bryde godt organiserede hold ned. Flotte odds på, at Porto ikke taber.

Lisbergs bud: 1X til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Champions League sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Champions League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar