18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 2. runde i Champions League d. 28. – 29. september 2021

Vi bliver forkælet med store kampe i denne runde, når vi blandt andet skal se om Messi, Mbappé og Neymar får det til at spille for PSG mod Manchester City. Nicolai Lisberg er klar med en gennemgang af rundens otte største opgør.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Ajax – Besiktas 1 (3-0)

I sidste års Europa League havde Ajax klokket i det, så de ikke nåede at registrere Sebastian Haller i tide. Det nåede de så i denne sæson og heldigvis for det, for franskmanden gjorde, hvad ingen spiller har gjort siden 1992, da han i 5-1 sejren ude mod Sporting scorede hele fire gange. Det kunststykke gentager han næppe tirsdag, men mindre kan også gøre det, hvor Ajax med en sejr mod Besiktas kan tage et stort skidt mod ottendedelsfinalerne.

Tyrkerne spilede faktisk en god kamp mod Dortmund, men de blottede sig bagude ved et par lejligheder. I det opgør var der fuld fart frem igennem hele kampen, og kommer de til Amsterdam med samme tilgang, så kan det godt gå hen og blive underholdende. Ajax satte i weekenden Groningen til vægs med 3-0, denne gang uden må  fra Haller, mens Besiktas tabte til Altay, og de rejser til Holland uden flere profiler. Størst bliver fraværet af Batshuayi, Nkoudou, Teixeira og Vida, mens Pjanic er tvivlsom efter han pådrog sin en skade fradag aften. Det skal med andre ord ende med en sejr til hjemmeholdet og også en klar en af slagsen.

Lisbergs bud: 1/1 HT/FT til odds 1,53 – SPIL HER >>*


Porto – Liverpool X (1-1)

Der har været meget tale om Milan, Atlético og Liverpool som de tre hold, der skulle fordele de første to pladser i puljen mellem sig, men måske vi har glemt Porto. Conceicao leverer altså et storslået arbejde i det portugisiske, hvor han i seneste sæson første Porto frem til en kvartfinale efter sejr mod Juventus.

I første runde fik de et velfortjent point mod Atlético, og de var endda tættest på sejren, da de fik et mål underkendt i de sidste minutter. De er godt kørende i ligaen, og nu skal de så op mod et Liverpool-mandskab, der har haft det svært på udebane i Champions League gruppespillet og som blot fik 3-3 mod Brentford i weekenden, i en kamp hvor der var chancer i begge ender. Historisk set har de dog haft godt styr på Porto på udebane, som de i både i 2018 og 2019 satte til vægs med henholdsvis 5-0 og 4-1, men det var i knockoutkampe.

Denne gang tegner det til at blive noget mere lige, og Porto er i Champions League sammenhæng et svært hold at spille og score mod. Hjemmeholdet er uden Chancel Mbemba, der blev udvist i Madrid, mens Pepe er tvivlsom. Hos gæsterne er det Thiago og Keïta, der er de største fravær.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,20 – SPIL HER >>*


PSG – Manchester City X (1-1)

Rundens helt store kamp og måske en tidligt forsmag på, hvad vi kan forvente i en finale. Og apropos forventninger, så er der også grund til at sætte næsen op efter mere, end det vi så MNM levere i mod Club Brügge, da de store stjerner, Mbappé, Neymar og Messi, for første gang spillede sammen fra start. Der var antydninger til noget stort, men det var overordnet en sløj præstation af både dem og PSG, og derfor måtte de også lidt overraskende nøjes med uafgjort. Derfor skal de også gerne have noget med fra kampen mod Manchester City, der går ind til opgøret med masser af selvtillid. I et festfyrværkeri af en fodboldkamp vandt de første runde kampen mod Leipzig med 6-3, og i weekenden lykkedes det så Pep Guardiola at besejre Thomas Tuchel og Chelsea med 1-0 på udebane i en taktisk meget moden indsats.

Guardiola har også overhånden i forhold til Pochettino, da det lykkes City at vinde semifinalen i sidste års turnering over to opgør, hvor det aldrig blev den fodboldfest, vi havde håbet på. Nu er der så tale om en enkelt kamp, og det kan måske løsne situationen lidt op.

Messi har siddet ude med en skade et lille stykke tid, men han forventes klar, også selvom det kun bliver til en plads på bænken. Di Maria er ude med karantæne, mens både Verratti og Ramos fortsat er på skadeslisten hos pariserne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,78 – SPIL HER >>*


AC Milan – Atlético Madrid X (0-0)

Det var lidt af en kamp, som Milan var involveret i mod Liverpool i sidste runde. For selvom de førte 2-1 ved pausen, var de til tider spillet ud af banen fra et stærkt Liverpool-hold, der kørte dem over på tempo og fysik. Det pres bliver de helt sikkert ikke udsat for mod Atlético, og derfor har vi ganske givet et noget andet kampbillede i vente.

Gæsterne skuffede stort, da de tabte 1-0 i weekenden mod bundproppen fra Alavés, og det var tredje gang i fjerde kampe, at de ikke formåede at score. Problemet med de manglende mål er ikke nyt, men det er stadig bekymrende, fordi de heller ikke skaber alverden. Bortset fra kampen mod Liverpool, så er Milan ubesejret i denne sæson, og de øjner selvfølgelig muligheden for at hive tre point hjemme mod Atlético i en tæt pulje. Jeg tror dog ikke, de ligefrem kommer blæsende fra start, og det ligner et tæt opgør, der kan gå begge veje, men hvor vi ikke skal sætte næsen op efter den mest sprudlende fodboldkamp. Savic har karantæne hos Atlético, mens Simon Kjær er tvivlsom for Milan, efter den danske landsholdsanfører også sad ude i weekenden, da Milan besejrede Spezia.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,81 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bayern München – Dynamo Kiev 1 (3-0)

20 sejre i de seneste 22 Champions League kampe og aldrig har en træner indledt så godt i Bundesligaen i forhold til antal scorede mål som Julian Nagelsmann har formået at gøre med Bayern. Selv da de fredag fik Pavard smidt ud mod Fürth, var de klart bedst og kørte ufortrødent videre. Der er ingen lige nu i nærheden af Bayern i det tyske, og meget få i Europa. Dynamo Kiev er ikke et af de hold. Ukrainerne topper godt nok den hjemlige liga foran rivalerne fra Shakhtar, som de i øvrigt tabte Supercuppen til med 3-0, men derfra og så til at se dem får point på Allianz-Arena, er der alligevel langt. 

For første gang i denne sæson måtte Lewandowski fredag gå fra banen uden at komme på taven, og det var tydeligt, at det nagede polakken, selvom Bayern altså sikrede sig en sejr, så han kommer til at være ekstra opsat på at vise sit værd onsdag. Som i flere kampe med Bayern i denne sæson er spørgsmålet ikke, om de vinder, men hvor stort de kommer til at vinde.

Lisbergs bud: Bayern München vinder med præcis 3 mål til odds 4,55 – SPIL HER >>*


Benfica – Barcelona X (1-1)

Et yderst interessant opgør der er i vente onsdag aften. Havde det været for bare en sæson eller to siden, havde vi kaldt det en mindre sensation, skulle Benfica vinde, men der er vi ikke længere henne. Modløsheden hos Barcelona før, under og efter kampen mod Bayern var slående, og uafgjorte resultater mod Granada og Cádiz har ikke ligefrem forstærket indtrykket af et hold med store problemer, som dog kom tilbage på sporet med sejren mod Levante, Koeman taler om en talentfuld gruppe af spillere, og han har en pointe, men det er også et år ude i fremtiden, at vi kan forvente, at de for alvor blomstrer, selvom det pynter gevaldigt på det her Barça-hold, at Ansu Fati efter 11 måners skadeshelvede igen var med i weekenden og oveni købet kom på tavlen.

Men ikke alt skal handle om Barcelona, for Benfica fortjener at blive nævnt i sin egen sætning. Lige nu topper de den portugisiske liga med maksimum point efter syv runder, og de har modsat Barcelona et enkelt point i gruppen efter 0-0 ude mod Kiev i den første kamp. De får point i opgøret her.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


Manchester United – Villarreal X (1-1)

En gentagelse af sidste års Europa League finale, hvor det som bekendt endte med sejr til Villarreal efter en af de mest mindeværdige straffesparkskonkurrencer. Og nu vi er ved straffespark. For et par uger siden lykkedes det endelig David De Gea at redde fra pletten, da United i sidste sekund sikrede sig en sejr mod West Ham. I weekenden var det så lige omvendt, da et brændt straffe fra Bruno Fernandes betød, at de hjemme tabte med 1-0 mod Aston Villa. Den første kamp i sæsonen, hvor Ronaldo ikke kom på tavlen. 

Nederlaget i Schweiz var unødvendigt, og det sætter United under pres for ikke at levere samme bedrift som i sidste sæson, hvor de røg ud allerede i gruppespillet, men det bliver en vanskelig opgave mod Villarreal, der gjorde en god figur mod Real Madrid og holdt det spanske tophold fra at score i den kamp. Villarreal er lidt kongerne af uafgjorte. Det var således sjette gang ud af syv mulige, at de spillede uafgjort, ser vi på Champions League og La Liga, og de har det med at levere bedst mod de store hold. Bisakka er ude med karantæne hos United, der også er uden Rashford, mens både Shaw og Maguirre er tvivlsomme, efter de i weekenden måtte lade sig udskifte.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,80 – SPIL HER >>*


Juventus – Chelsea 2 (1-2)

Efter en svær start på sæsonen begynder det, om ikke andet pointmæssigt, at lysne for Juventus, der søndag for anden runde i træk vandt med 3-2. Denne gang over Mikkel Damsgaards Sampdoria. I det opgør kom Dybala på tavlen allerede efter ti minutters spil, men 11 minutter senere måtte han lade sig udskifte med en skade, der med al sandsynlighed også holder ham ude af denne kamp.

Hos Chelsea er Jorginho, Mount og Reece James alle tvivlsomme, og det samme var præstationen mod Manchester City i weekenden, hvor vi for første gang længe så svagheder hos Chelsea, der var klart næstbedst i 1-0 nederlaget. Thomas Tuchel brugte ordet ”decisionmaking”, eller snarere mangel på samme, da han skulle forsøge at forklare nederlaget efter kampen, og hvordan de havde svært ved at spille sig ud af Citys pres. Samme pres kommer Juventus ikke kunne til at sætte dem under, og perfektionisten Tuchel lader sig ikke udmanøvrere rent taktisk to kampe i træk. Genrejsning og sejr til Chelsea.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar