18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 2. runde i Champions League d. 13. – 14. september 2022

Der er dømt stor gensynsfest i anden runde af Champions League. FCK jagter sine første point, når Sevilla og Thomas Delaney kommer på besøg, mens Erling Haaland skal op i mod Borussia Dortmund. Rundens største kampe er dog Bayern München mod FC Barcelona, hvor Robert Lewandowski vender tilbage til Allianz Arena efter sommerens skifte. Nicolai Lisberg guider dig igennem den forestående runde.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


AC Milan – Dinamo Zagreb 1 (2-1)

Orsic og engelske hold er en sjov fortælling. Nu kan Zagreb så håbe på, at manden med 10-tallet også kan gøre det mod de italienske hold, efter han sænkede Chelsea i seneste runde. 

Milan fik et point ud af anstrengelserne mod Salzburg i deres første kamp i gruppen, i hvad vi vel kan kalde for en meget europæisk indsats. De kom bagud, men fik hurtig udlignet, og derefter var de egentlig det bedste hold.

I weekenden tog de en sejr mod Sampdoria og rykkede dermed op på siden af Atalanta og Napoli i toppen af tabellen. I den kamp blev Leao udvist, men han er selvfølgelig med onsdag aften. Zagreb topper måske ikke overraskende den kroatiske liga, hvor de har hentet syv sejre og en uafgjort i de første otte runder. Senest med 1-0 ude mod Gorica i weekenden. De scorer i snit lidt over 3 mål per kamp, så Milan får sin sag for rent defensivt, men de henter alligevel en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,29 – SPIL HER >>*


FCK – Sevilla X (1-1)

Jess Thorup førte godt nok FCK i det forjættede land, men siden da har det været ekstremt magert, hvad han har fået ud af en ellers profilring trup. Mod Dortmund var der en klasse eller to til forskel, selvom tyskerne faktisk ikke spillede sig ud i første halvleg. Mod OB fortsatte de negative takter, da en sen scoring gav københavnerne et nyt nederlag, hvor Thorup ellers havde rystet posen på ny. Det er en af de værktøjer, en træner har til rådighed, men når man ryster posen bare for at ryste den, så er det også fordi, der efterhånden ikke er så meget værktøj tilbage i kassen.

Sevilla fik i weekenden sin første sejr, og scorede endda tre mål, hvilket var nok til at sænke Braithwaites Espanyol. Det var dog en kamp, der igen afslørede, at de fortsat har problemer, og hvis der var klasseforskel mellem FCK og Dortmund, har jeg svært ved at finde ordet for, hvad der var af forskel mellem Sevilla og Manchester City i den første kamp.

FCK kan levere i Europa, selv når det ikke kører i Superligaen, og jeg vil vurdere, at det er denne kamp, hvor de har størst mulighed for at hente point. Det kræver en indsats på niveau med første halvleg i parken mod Trabzonspor, men mod et fortsat shaky Sevilla-hold er de ikke uden muligheder, når Delaney vender tilbage til sin gamle hjemmebane. Specielt ikke fordi Cornelius får væsentlig bedre arbejdsbetingelser, end han gjorde mod Dortmund. Jeg ser trods dårlig form faktisk gode muligheder for, at FCK sætter de første CL-point ind på kontoen.

Lisbergs bud: 1X til odds 1,74 – SPIL HER >>*


Real Madrid – Leipzig 1 (3-1)

De forsvarende mestre kom bagud mod Mallorca, men selv uden talisman Benzema fik de vendt slagets gang og sikrede en sikker 4-1-sejr, hvor Valverde scorede et forrygende mål, og hvor de to brasilianere Vinicius og Rodrygo var i hopla.

Leipzig foldede sig også ud i Marco Roses debut, da de slog Dortmund med 3-0, og Rose har tidligere voldt netop Real Madrid problemer, da han var i Gladbach, men jeg synes fortsat, Leipzig har nogle mangler. Ikke mindst i defensiven. Den fart som særligt Nkunku og Werner besidder kan sagtens overrumple spanierne, men er Leipzig dygtige nok til at holde Real Madrids sydamerikanere nede i en hel kamp? Det tror jeg ikke.  

Real Madrid har vundet alle sine syv kampe i sæsonen, men i fem af dem har de indkasseret, og jeg kan godt se et lignede scenarie i dette opgør.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,48 – SPIL HER >>*


Manchester City – Dortmund 1 (2-0)

Det kommer til at handle om Erling Haaland før kampen, og et vovet bud er, at det også er nordmanden, vi taler om efter de 90 minutter. Han skal møde sin tidligere klub fra Dortmund, og med den form han er i, skulle det da være underligt, hvis han ikke får en hovedrolle. Citys kamp var som deres engelske kollegers udsat i weekenden, så de kommer med friske ben, mens Dortmund skal ovenpå igen efter 3-0 ude mod RB leipzig. De lagde egentlig godt fra land i det opgør, men det var så også det, og det var et skridt tilbage efter nogle ellers lovende præstationer. 

Terzic gjorde det godt, sidst han mødte City, men der var føromtalte nordmand også i en gul-sort trøje og ikke en lyseblå, og det gør alt andet lige favoritværdigheden ekstra stor i Manchester Citys favør. Dortmund kommer til at stå dybt, og de har fart i opstillingerne til at true City, men det ligner en ny sejr til hjemmeholdet. Jeg er dog ikke sikker på, at den nødvendigvis bliver så stor, for det kommer ganske givet til at være et forsigtigt Dortmund-mandskab, der løber på banen i Manchester.

City er uden Aymeric Laporte, mens både Kyle Walker og John Stones er på vippen.

Lisbergs bud: Manchester City fører ved pausen til odds 1,47 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Sporting – Tottenham X (1-1)

To mandskaber der begge fik en fin start på Champions League. Tottenham måtte slide lidt i det hjemme mod Marseille og blev hjulpet på vej af et rødt kort, mens Sporting rejste hjem fra Tyskland med en 3-0-sejr over Frankfurt. Den kamp bød dog på en skade til nyindkøbet Jeremiah St Juste, der også glipper opgøret her, mens både Goncalo Inacio og Luis Neto måtte udgå i weekenden mod Portimonense. Førstnævnte bør dog blive klar til tirsdag.

Tottenhams pause i weekenden gør, at Conte ikke rigtig er nødt til at rotere til opgøret her, og han ved også godt, at en sejr i Portugal, og så er Spurs allerede så småt på vej mod ottendedelsfinalerne. Et uafgjort resultat er dog heller ikke helt dumt for nogle af de to hold efter den fine start på gruppespillet.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Liverpool – Ajax X (2-2)

Lidt kynisk kan man konstatere, at Liverpool har haft en god weekend. Fordi de ikke har spillet, og de har derfor heller ikke tabt. Det er lidt hårdt sat op, men det er ikke mange succesoplevelser, som Liverpool oplever lige i øjeblikket. I første runde blev det til et klart nederlag i Napoli efter 45 af de dårligste minutter, jeg mindes at kan huske under Klopp-æraen. 

Problemet er, at det ikke bare er en enkeltstående præstation, men at det kommer i kølvandet på flere dårlige præstationer, hvilket efterlader tvivl om, hvor Liverpool står. Thiago fik den sidste halve time mod Napoli, og han kan forhåbentlig for Liverpool være klar til mere spilletid, da hjemmeholdet fortsat er uden Jordan Henderson, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones. Derudover må det også formodes, at Matip afløser en mere end bare uheldig Gomez i forhold til kampen i Napoli.

Ajax fortsatte ufortrødent deres fine start, og i weekenden gik det udover Heerenveen, da den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus scorede to gange. De er inde i en rigtig god periode og kommer til Anfield med en stor tro på egne evner og muligheden for at ryste Liverpool. Det kunne godt kaste point af sig og dermed besværliggøre Liverpools videre færd i turneringen. 

Lisbergs bud: X’et til odds 4,90 – SPIL HER >>*


Leverkusen – Atletico Madrid 2 (0-2)

Die Werkself er nu under stregen i Bundesligaen, efter de i weekenden blot fik 2-2 ude mod Hertha BSC. Læg dertil et tidligt pokal exit og et første runde nederlag mod Brügge, og så kan du næsten selv fornemme, hvordan krisen kradser. 

Så går det bedre hos Atlético, der lørdag vandt med 4-1 mod Celta Vigo. Bortset fra svipseren mod Villarreal, har det set ganske fornuftigt ud for Simeone, der havde Correa som angrebsmakker til Morata i weekendens sejr, mens Griezmann fik sin obligatoriske spilletid lige under den halve time. I øjeblikket kan jeg knap nok se Leverkusen vinde en kamp, sådan som de tager sig ud, og jeg tror heller ikke, de får point tirsdag.

Selvom vi gerne vil skyde Atlético i skoene, at de spiller destruktivt, så vandt de faktisk tre af deres fem udekampe i sidste sæson, og jeg tror på, at tendensen fortsætter, og de vil håbe på, at Oblak bliver klar til kampen i Tyskland, efter han sad over i weekenden med en mindre skade.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*


Bayern München – Barcelona X (2-2)

For tredje gang i træk spillede Bayern uafgjort i Bundesligaen, og denne gang var det ikke manglende effektivitet, der var årsagen til nederlaget. For som Thomas Müller sagde efter kampen, så var han vred og skuffet over indstillingen, hvor de ganske enkelt ikke var koncentrerede nok i slutfasen. I Champions League de kommet godt fra land med udesejren mod Inter, og jeg er ret overbevist om, vi får et helt andet koncentreret Bayern-hold at se tirsdag aften.

Men det er også nødvendigt, for de møder højtflyvende Barcelona. Nuvel, deres storsejre kommer særligt mod nogle af de mindre hold i La Liga, men det er stadig imponerende at se, på hvilket niveau Barcelonas præsterer offensivt. I weekenden vandt de 4-0 ude mod Cádiz, i en kamp hvor Dembélé og Lewandowski blev sparet indledningsvist.

Barcelona vil helt sikkert føle, at de har revanche til gode efter to gange 0-3 i sidste sæsons gruppespil samt det ydmygende 8-2-nederlag, mens Bayern vil gøre alt for at få lagt weekendens skuffelse fra sig. Jeg tror, det bliver underholdende og intenst i München og med mål til begge mandskaber.

Lisbergs bud: Over 3,5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar