18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1. runde i Champions League d. 6. – 7. september 2022

FCK skal i deres første kamp i Champions League op mod Borussia Dortmund, mens der venter store kampe mellem PSG og Juventus, samt Inter og Bayern München. Nicolai Lisberg ser nærmere på otte af rundens største kampe og spår en artig overraskelse.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Dortmund – FCK 1 (2-0)

De danske mestre debuterer i Dortmund og det med et besøg på Westfalen Stadion, der med de nye Champions League regler igen byder velkommen til over 80.000 tilskuere. Dortmund har ikke spillet videre godt i sæsonen, men er alligevel delt tophold i Bundesligaen, og de har lidt atypisk for dem holdt tre clean sheets undervejs. Og så er formen opadgående. Mod Hoffenheim var de det bedste hold, ligesom de var det mod Hertha ugen forinden, så selvom den helt store præstation fortsat lader vente på sig, så er de ganske fint spillende.

FCK derimod. Jeg ved stadig ikke, hvor jeg har dem henne. Sejren mod Silkeborg sendte dem op i top seks, men det er stadig ikke imponerende, sådan som de tager sig ud, og de svinger gevaldigt. 

Der er en del usikkerheder forbundet med Dortmunds startopstilling. Adeyemi og Malen kan måske blive klar igen efter mindre skader, mens BVB vil håbe på, at Guerreiro har overvundet sin sygdom. De to førstnævnte giver en enorm fart, som kan volde FCK’s defensiv problemer, bliver de klar.

Cornelius er et våben i luften for de fleste modstandere, men uanset om Süle afløser Hummels eller ej i startopstillingen hos Dortmund, så er det svære betingelser, han får. Generelt kommer FCK ikke til at være alverden på bolden, så det er nok særligt Falks gode teknik og evner i de helt, helt store kampe, sammenholdt med Daramys fart, der skal give dem muligheder. Dortmund er dog et væsentligt bedre hold end FC København, og det giver tyskerne den forventede sejr.

Lisbergs bud: Dortmund HT / FT til odds 1,83 – SPIL HER >>*


Celtic – Real Madrid X (1-1)

På vejen til trofæet med de store ører i sidste sæson kan Real Madrid ikke ligefrem beskyldes for at have taget den lette vej. Men så er historien anderledes dennegang, om ikke andet i gruppespillet, hvor spanierne har fået en mere end bare overkommelig gruppe. Ancelottis hold er kommet fra land med lutter sejre i den nye La Liga sæson, men det samme kan faktisk siges om Celtic, hvorfor det er en kamp mellem to af de mest formstærke mandskaber i Europa. Vi kender alle historierne om Celtic foran eget publikum, og vi ved også, at Real Madrid altid har et udfald eller to i gruppespillet – Sheriff, hvis nogen skulle have glemt det – så jeg vil ikke udelukke, at vi kan få en overraskelse her. Særligt ikke, hvis Ancelotti begynder at rotere, som vi har set mere og mere fra hans hånd i begyndelsen af sæsonen end tidligere.

Celtics sejr mod Rangers i weekenden var monumental, men den havde en pris, da både Kyogo Furuhashi og Carl Starfelt blev skadede, hvorfor de er tvivlsomme her. Real Madrid kom fra topkampen mod Real Betis uden skader, så Ancelotti har alle profilerne klar til kamp. Spanierne er naturligvis favorit, men jeg prøver en lille overraskelse.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,45 – SPIL HER >>*


Sevilla – Manchester City 2 (0-3)

Stakkels Julen Lopetegui. 0-3 hjemme mod Barcelona fortsatte en horribel sæsonstart med ét point i fire kampe. Buddet herfra er, at et (stort) nederlag hjemme mod Manchester City meget vel kan være den berømte dråbe, der får bægeret til at flyde over. Og det kunne det jo meget vel ende med. Godt nok blev det i weekenden kun til 1-1 for City ude mod Aston Villa, men nok en gang var det med Erling Haaland som målscorer for de lyseblå. Samme Haaland der var den altafgørende faktor, da han for Dortmund sendte Lopetegui og Sevilla ud af ottendedelsfinalen i Champions League i foregående sæson.

Mod Barcelona så vi, at Sevilla heller ikke længere kan forsvare sig mod hold, der gerne vil spille lidt i stil med det, som Manchester City ønsker, så jeg har svært ved at finde argumenter for, at et sultent og revanchelystent Pep-hold ikke tager en sejr mod kriseramte Sevilla, hvor man som dansker kan håbe på, at både Dolberg og Delaney får spilletid.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*


PSG – Juventus 1 (2-0)

Begge mandskaber er ubesejrede i sæsonen indtil videre, og begge har de senere år været nævnt blandt favoritterne til at vinde titlen. Alligevel ser jeg en enorm stor forskel på de to mandskaber her og nu. For hvor Juventus under Allegri kæmper gevaldigt med at finde en formel, der i hvert fald i Serie A er gangbar, så virker PSG næsten bedre end længe set.

Christopher Galtier er hverken Tuchel eller Pochettino af omdømme, men han er en dygtig træner, og måske lige hvad de ambitiøse franskmænd har brug for, i forhold til endelig at vinde Champions League. Inden der uddeles trofæ, skal der dog lige spilles et gruppespil, og her har PSG gode muligheder for at komme godt fra land. 1-1 mod Monaco satte en lille dæmper for den flotte start i Ligue 1, men så tog de til Nantes og vandt 3-0 i weekenden. Trioen Mbappé, Neymar og Messi ser bedre ud end længe i forhold til samarbejdet, og der virker indledningsvist til at være en anden struktur, end tilfældet var under Pochettino. Der virker faktisk til endelig at være en form for ro i hovedstaden.

Det er der ikke i Torino, hvor Juventus’ i mange fans øjne spiller for kedeligt og defensivt. Vlahovic er en mundfuld for alle, men han er også voldsomt isoleret oppe foran hos et skadesplaget Juve-hold, så PSG tager en sikker sejr her.

Lisbergs bud: PSG vinder uden at indkassere til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Ajax – Rangers 1 (3-0)

Ten Hag, Gravenberch, Mazraoui, Haller, Onana, Tagliafico, Lisandro Martínez og Antony. Det er noget af en udskiftning, der er sket i Ajax-truppen, men indtil videre har det ikke været til at se med fem kampe og fem sejre. For de har som vanligt købt godt ind. Brobby er er hentet på en permanent aftale, mens særligt Steven Bergwijn har været en stor succes siden skiftet fra Spurs med seks mål i de første fem kampe i ligaen. Nu er Ocampos kommet til fra Sevilla, og han har potentialet til at blive en af de helt store oplevelser, kan han ramme formen fra den første tid i Andalusien.

Rangers tabte med hele 4-0 mod rivalerne fra Celtic, og selvom de gik hele vejen til Europa League finalen i sidste sæson, og bestemt kan levere europæisk, så kommer de i menneskehænder i Holland.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,46 – SPIL HER >>*


Napoli – Liverpool X (1-1)

9-0 mod Bournemouth og en sen, sen sejr mod Newcastle. Der var lige et øjeblik momentvis opblomstring at spore hos Liverpool, men så fulgte 0-0 mod Everton. De har det lidt svært i øjeblikket med at få tilstrækkelig fart og kreativitet i spillet mod hold, der står dybt, og efter at have set et væld af Arthur kampe i hans tid i FC Barcelona tvivler jeg på, at han er manden, der løser ”Thiago-problemet”.

Den gode nyhed er så, at Liverpool på udebane i Champions League faktisk har gjort det ganske fint de sidste mange kampe, men rækker det mod Serie A’s tophold? Thiago kan muligvis gøre comeback her, men risikerer Klopp virkelig spanieren, hvis han ikke er i topform? Napoli får point i den første kamp.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Barcelona – Plzen 1 (4-0)

I en gruppe der også tæller Bayern München og Inter er der ikke plads til at fejle mod tjekkiske Plzen. Og efter 4-1, 4-0 og 3-0, så er der da også al mulig grund til at tro på, at det bliver til en sikker sejr af slagsen onsdag aften. For Barcelona har ret hurtigt fundet et udtryk og kan skabe chancer både mod hold der står dybt, og dem som gerne vil frem ad banen. Jeg forventer, at Plzen primært vil forsøge det første.

Det kunne være fristende at rotere lidt for Xavi, men jeg tror ikke, at han tør, og derfor får vi A-kæden at se fra start, hvorefter der måske spares et par spillere i løbet af anden halvleg. Det gør også spillet, flere mål i første halvleg end i anden halvleg, interessant, ligesom en tidlig scoring gør det. Jeg kan ganske enkelt ikke se andet scenarie, end at Barcelona kommer bragende fra start af. Vi så i kampen mod Valladolid, hvordan de stormede ud fra start for så at træde på bremsen i anden halvleg, og kommer de foran 2-0 eller endda 3-0 i første halvleg, så sparer de kræfter frem mod weekenden.

Lisbergs bud: Første mål scores mellem 1-10 minut til odds 3,05 – SPIL HER >>*


Inter – Bayern München 2 (0-2)

15-1 lød målscoreren for Bayern München efter de første tre kampe i Bundesligaen. Vi talte om, at et nyt tysk mesterskab blot var en formsag, og det kan det da også sagtens blive, men efter to gange 1-1 mod først Gladbach og Union Berlin, så vi også et Bayern-hold, der er til at tale med. Af samme årsag bliver det spændende at se, hvad de kan gøres mod Inter. Champions Leagues gruppe død gør, at taberen af denne kamp allerede er lidt under pres, og jeg tror, der er størst chance for, at det bliver Inter. 

Bayern går ikke i panik, selv hvis de skulle komme bagud, og Nagelsmann har leveret gode præstationer på udebane i Champions League i sin tid som træner for både Bayern og tidligere RB Leipzig, qua sit mod til at dominere opgørene. Og så kan jeg alligevel ikke se, Inter stille sig så dybt ned som Union.

Inter tabte el Derby della Madonnina til Milan og Rafael Leao, der gjorde, hvad det passede ham i den kamp. Bayern har mange af netop den type spillere, der kan sætte tempo fra kanten af feltet, så jeg tror faktisk på, at tyskerne kan tage sejren og måske også en overbevisende en af slagsen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar