18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 1. runde i Champions League d. 14. – 15. september 2021

Champions League er tilbage, og der venter flere store opgør både tirsdag og onsdag aften. Får Barcelona revanche mod Bayern München, fortsætter Ronaldo målformen for Manchester United, kan Milan drille Liverpool, og hvem vinder opgøret mellem Inter og Real Madrid? Nicolai Lisberg er klar med en gennemgang af de otte største kampe.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Young Boys – Manchester United 2 (0-2)

”Close your eyes, and it’s like he never left.” Cristiano Ronaldo fik de engelske kommentatorer helt op på den store klinge, da portugiseren med to mål fik et yderst vellykket comeback for Manchester United, der i weekenden besejrede Newcastle med 4-1.

United er uden Rashford, ligesom Cavani er tvivlsom, så selvom Solskjær op til kampen ikke ville garantere Ronaldo en ny startplads, så tror jeg ikke, nordmanden vil rotere alverden. En gruppe hvor de to øvrige hold er Villarreal og Atalanta kan sagtens vise sig udfordrende, og det var blandt andet et dumt nederlag ude mod Basaksehir, der i sidste sæson kostede videre deltagelse fra gruppen, så United kommer til at gå benhårdt efter de tre point, og Champions League er om nogen Ronaldos turnering.

De schweiziske mestre spillede en flot sidste sæson, og truppen er egentlig meget lig den, der vandt et suverænt mesterskab sidste år, men skiftet fra træner Seoane, der nu er i Leverkusen, og til David Wagner, der floppede med Schalke er markant. Han har godt nok besejret United, da han var i Huddersfield, men det kan vi ikke bruge til alverden her, og en lidt svingende start på sæsonen i den hjemlige liga, giver heller ikke nogen indikation af, at de kan tage point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*


Malmö FF – Juventus 2 (1-2)

Den gamle dame er i problemer. I sidste sæson vandt de ikke mesterskabet, og det lykkedes kun lige akkurat at kvalificere sig til Champions League. Turneringen de helst vil ud af for at danne Super League, men lad det nu ligge. I weekenden tabte de med 2-1 mod Napoli, og dermed jagter de fortsat deres første sejr i sæsonen. 

Den kan så passende komme tirsdag, når de rejser til Malmø, hvor Jon Dahl Tomasson og Anders Christiansen står overfor en af deres største opgaver. Et par halvsløje resultater i den hjemlige liga betyder, at de ikke topper den bedste svenske række, så heller ikke de er på deres højeste, men der er et eller andet med Malmø og europæiske kampe på hjemmebane. Italienerne er favoritter, og modsat kampen mod Napoli så kan de igen råde over Dybala, Cuadrado, Danilo, Sandro og Bentacour, der er klar igen efter landskampe. Det bør alt andet lige give dem det ekstra, der er nok til at sikre en spinkel sejr. Også selvom Chiesa er ude med skade.

Lisbergs bud: Juventus vinder med præcist et overskydende mål til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Barcelona – Bayern München 2 (2-3)

Rundens helt store kamp, og et opgør der plejer at byde på store øjeblikke. Hvem husker ikke den samlede 7-0-opvisning af Bayern i 2013, da Lionel Messi plantede Jerome Boateng i 2015 eller 8-2 ydmygelsen i 2020 i en af turneringens mest mindeværdige kampe nogensinde.

Bayern München virker under Julian Nagelsmann til at være tilbage til nogenlunde den form fra 2020, da de efter en forholdsvis rolig start har fået gang i spillet. Senest med en 4-1-sejr mod Leipzig, hvor en del marginaler gik deres vej, men hvor de skabte et væld af chancer. Leroy Sané begynder for alvor at ligne den dygtige spiller, han er efter et par lovende optrædener, Lewandowski har scoret i 13 Bundesligakampe i træk, og unge Musiala scorer, hver gang han kommer på banen, så er tyskerne favoritter? Lidt malurt kom der dog i bægeret, da Gnabry måtte udgå med rygproblemer, og han er tvivlsom for Bayern, der desuden har Coman og Tollisso ude.

Hos Barcelona kommer Braithwaite ikke i aktion foreløbig, og det er skidt nyt for danskeren, da der ellers ikke er langt til spilletid, da Barcelona kæmper med skader til blandt andre Ansu Fati, Aguero og Dembélé. I weekenden sad klubben over, grundet problemer med det sydamerikanske fodboldforbunds kampplanlægning og landsholdsspillere der kom sent hjem, så Koeman må have friske folk klar.

I den første kamp i La Liga var presspillet godt for catalanerne, men det fungerede ikke på samme måde mod hverken Athletic eller Getafe, og jeg tror heller ikke, de kan sætte Bayern under pres, så spørgsmålet er, hvad de gør i omstillingerne? De fik klø af PSG på Camp Nou for mindre end et halvt år siden, og Bayerns omstillinger er ikke dårligere end franskmændenes, så vi kan med rette sætte næsen op efter endnu en stor kamp mellem de to, hvor der bør komme mange mål.

Lisbergs bud: Over 3,5 mål til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Chelsea – Zenit 1 (2-0)

De forsvarende mestre indleder deres titelforsvar med en hjemmekamp mod Zenit. Sidst Chelsea gik ind til en Champions League sæson som mestre, røg de ud i gruppespillet, men det sker ikke denne gang, og det bliver også til en hjemmesejr tirsdag, selvom Pulisic er ude, og Kanté er tvivlsom. For oppe foran klæder det holdet at have fået Lukaku til klubben igen, igen. Belgieren scorede to gange i weekenden, og havde det ikke været for Ronaldos comeback i Manchester, så han havde løbet med endnu flere af overskrifterne. For Lukaku er i forrygende form for tiden på både klub og landshold.

Chelsea er ubesejret i 12 af sine 13 seneste Champions League kampe, mens Zenit omvendt blot har vundet et enkelt af deres seneste syv opgør i turneringen. En sikker sejr til hjemmeholdet, men ikke nødvendigvis en målfest.

Lisbergs bud: Chelsea fører ved pausen til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Besiktas – Dortmund 1 (2-1)

Tyskerne kunne ikke have ønsket en meget bedre gruppe, end den de fik, da der blev trukket lod. Men Besiktas er naturligvis ikke noget dårligt hold, og vi kender alle trykket fra et hjemmepublikum, der for nogle år tilbage tvang Timo Werner til en udskiftning. De har lagt fra land med tre sejre og en uafgjort i deres første fire kampe i den tyrkiske liga, hvor de endnu ikke har indkasseret mål. Lidt i kontrast til Dortmund, der allerede har indkasseret ni mål i de første fire ligakampe. I weekenden var de bagud tre gange, men de formåede alligevel at hente en 4-3-sejr mod Leverkusen.

Der er flere velkendte navne hos Besiktas, der tæller Miralem Pjanic, den tidligere Dortmund-spiller Batshuayi, ligesom Atiba Hutchinson på 38 år fortsat render rundt på midtbanen. Alex Teixeira er også kommet til, men han måtte udgå i weekendens kamp, og det er tvivlsomt, hvornår han er tilbage, ligesom også N’Koudou måske kan misse kampen. Hos Dortmund skal de håbe på, at Hummels efterhånden er klar til spilletid, for forsvaret er tæt på ikke eksisterende, mens angrebet med Halland til gengæld leverer gang på gang. Endda meget flotte odds på en hjemmesejr får mig til at se Besiktas vej, i en kamp der er mere lige, end bookmakerne indikerer.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 6,00 – SPIL HER >>*


Inter – Real Madrid X (2-2)

Hvilken kamp skal man vælge onsdag aften klokken 21? Vi er næsten ude i en third screen løsning, men uanset hvor mage devices, du har gang i, så sørg for, at en af dem er indstillet på Inter – Real Madrid. De to hold mødtes også i sidste sæson, men der er sket meget med begge trupper siden da, så de kampe kan vi næsten ikke bruge som pejlemærke. I stedet kan vi kigge på den aktuelle form, og her imponerer Real Madrid mest. Vinicius Junior er i overdådigt spilhumør, og Benzema bomber bare løs, så selv med skader til en række profiler, så har jeg spanierne som favorit her.

Italienerne har dog overrasket mig i de første tre kampe i Serie A, der har kaste syv point af sig, og hvor de særligt offensivt har leveret. Derfor tror jeg også på, at der kommer mål i kampen her, da Real Madrids defensiv bestemt er til at tale med. Et lidt vovet spil kunne være at gå med, at begge mandskaber scorer i første halvleg, da jeg ser en åben indledning i kampen.

Lisbergs bud: Begge hold scorer i 1. halvleg til odds 4,50 – SPIL HER >>*


Manchester City – Leipzig 1 (3-1)

1-4 mod Bayern München og den dårligste start på en Bundesliga sæson nogensinde for Leipzig. Det ville være let at male Red Bull på væggen, men lad mig alligevel mane lidt til ro. Klubben er ikke ældre, så der skulle ikke så meget til en historisk dårlig sæsonstart, og præstationen mod Bayern var måske ikke til sejr, men den var til mere end en snitter. Defensivt har de dog nogle problemer, hvor Simakan ikke ligner en, der kan nå samme niveau som hverken Upamecano eller Konaté. Offensivt er der faktisk ganske fine bevægelser, selvom alt ikke går deres vej, og jeg tror ganske enkelt ikke på, at Jesse Marsch tager til Manchester for at grave sig ned. Det er ikke hans stil, og nogle vil måske huske, hvordan Salzburg for et par år tilbage tabte med 4-3 mod Liverpool, efter at have været bagud 3-0. I en hæsblæsende affære.

Manchester City vandt i weekenden for tredje gang i træk, og indsatsen mod Leicester var god og kontrollerende, selvom de ikke leverede samme måltotal som i de to foregående kampe. Med PSG som tredje hold i denne gruppe, skal de ikke dumme sig her, og jeg tror, at Leipzigs offensive stil vil bekomme dem vel.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,33 – SPIL HER >>*


Liverpool – AC Milan 1 (1-0)

En gentagelse af Champions League finalen i både 2003 og 2005. Hvad mere kan man næsten ønske sig i første runde af denne sæsons Champions League? Milan er tilbage i det fineste selskab igen efter et par års fravær, og italienerne bliver et interessant bekendtskab. Tre sejre i træk gør, at de topper Serie A sammen med Roma efter tre runder, men det er en svær gruppe, de er endt i med Liverpool samt Porto og Atlético Madrid. 

Det er naturligvis ingen katastrofe at komme fra land med 0 point på Anfield, men jeg tror, vi skal regne med at se et Milan-mandskab, der kommer med en afventede indstilling til kampen. Hos Liverpool ved vi til gengæld med noget nær garanti, hvad Klopps hold gerne vil, men formår de så at gøre det? En flot 3-0 sejr i weekenden mod Leeds giver selvtillid, men deres problem opstår som oftest, når de møder defensivt organiserede og kompakte hold. Uden at sammenligne Milans og Chelseas defensiv 1-1, så var det bekymrende, hvor lidt Liverpool skabte med en mand i overtal i 45 minutter for et par uger siden, da Chelsea var på besøg, og det kan godt blive en kamp for at åbne denne italienske defensiv.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

2 kommentarer

  1. Champions League er tilbage, og Nicolai Lisberg dækker alle de store kampe. 🙂

    God fornøjelse!

  2. Liverpool vs Ac Milan i CL finalerne var i 05 og 07.

Skriv et svar