18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/8-finalerne i Europa League d. 17. marts 2021

Jesper Lindstrøm, Victor Nelsson, Joakim Mæhle, Martin Braithwaite og Thomas Delaney skal alle i aktion, når det går løs i returkampene i ottendedelsfinalerne i Europa League. Nicolai Lisberg giver sit bud på, hvor mange danskere vi får videre til kvartfinalerne.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Røde Stjerne – Rangers X (1-1)

Mit bud inden sæsonen med Rangers i en semifinale ser efterhånden mere og mere realistisk ud. Skotterne fik i hvert fald et godt udgangspunkt med en 3-0-sejr i det første opgør, og det har jeg svært ved at se, hvordan de skal kunne sætte over styr i Serbien. Syv sejre i træk for Røde Stjerne i ligaen aftjener selvfølgelig respekt, også selvom niveauet på nær dem selv og rivalerne fra Partizan ikke er det store at skrive hjem om.

Rangers har ikke bare vundet sine seneste fire kampe, men de har heller ikke lukket mål ind, og de kommer ikke i problemer her. Røde Stjerne har kun tabt en enkelt kamp hjemme i sæsonen, det var i øvrigt mod FC Midtjylland, så de må alt andet lige kunne præsentere sig selv bedre, end de gjorde i det skotske.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Monaco – Braga 1 (2-1)

Det var portugiserne, der kom bedst ud af krise-duellen, da de to hold mødtes sidste torsdag. Med nederlaget har Monaco nu blot vundet en enkelt af de seneste syv kampe, mens Braga heller ikke er meget bedre, og i weekenden tabte til Gil Vicente på hjemmebane.

Kigger man nøgternt ned over de to trupper, så er Monacos trup den klart bedste, men det fungerer ikke rigtig for alvor under Philippe Clement, hvor de kun har hentet 1,38 point i snit, i de 13 kampe han har stået i spidsen for klubben. 

Der er dog stor forskel på Braga ude og hjemme, som vi også så i kampen mod Sheriff, men er forskellen så stor, at de ligefrem smider en 2-0-føring over styr?

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Atalanta X (2-2)

Det har været en helt forfærdelig uge for Leverkusen. Et 3-2-nederlag ude mod Atalanta i det første opgør var der som sådan ikke noget horribelt i, men et nederlag i derbyet mod Köln på hjemmebane gjorde ondt, og alligevel blev det overskygget af nyheden om, at Florian Wirtz kan være færdig for resten af 2022, efter han fik en alvorlig korsbåndsskade i den kamp. I kampen mod Köln blev også Jeremie Frimpong skadet, og sammen med Andrich og Schick er han tvivlsom til returkampen. 

Leverkusen har en ganske fin bredde på holdet, men det er svært at beskrive, hvor stor betydning både Schick, men i særdeleshed Wirtz, har haft på dette hold, så jeg frygter på deres vegne, at det bliver til et exit her mod et italiensk hold, der godt nok ikke er i sin bedste forfatning, og som særligt offensivt også har et par markante fravær.                      

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Galatasaray – Barcelona 2 (1-3)

Det var lidt skuffende, at Barcelona ikke formåede at få mere end 0-0 ud af anstrengelserne i det første opgør, men Galatasaray, med en velspillende og landsholdsaktuel Victor Nelsson, skal have ros for at være organiseret og holde Barcelona fra de helt store chancer. Modsvaret fra catalanerne kom så søndag, da de leverede denne sæsons vel nok bedste præstation i de første 45 minutter og fuldt fortjent besejrede Osasuna med 4-0.

Galatasaray tog den gode form fra Camp Nou med indtil Istanbul-derbyet, da de fik en 2-1-sejr mod Besiktas, så Barcelona får det ikke nødvendigvis nemt torsdag. Alligevel vil det overraske mig gevaldigt, hvis ikke de går videre. I den første kamp sparede de et par spillere, og selvom de også har et El Clásico at forholde sig til søndag, så tror jeg ikke, at Xavi stiller med reserverne med undtagelse af Piqué, der måtte udgå mod Osasuna, og nok får et hvil i Tyrkiet. Spiller Barcelona med samme tempo, som de gjorde i anden halvleg mod Galatasaray på Camp Nou og i weekenden mod Osasuna, så vinder de også her.

Lisbergs bud: Barcelona fører ved pausen til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Lyon – FC Porto 1 (2-1)

Franskmændene imponerede i det første opgør, ikke kun med selve resultatet, men også deres spil, hvor de i perioder gjorde det ekstremt svært for Porto, der omvendt ikke havde alverden at byde ind med, selvom de nok vil føle, at de havde VAR mod sig i særligt to situationer.

Nederlaget mod Lyon var det første siden begyndelsen af december, da de røg ud af Champions League efter nederlag mod Atlético, og i de sidste to kampe i ligaen har de scoret fire gange. Til dette opgør er de dog stærkt handicappet af, at Otavio er ude med karantæne, mens der er tvivl om Pepe, efter han  måtte udgå i pausen i det første opgør. Lyon fik en noget speciel optakt til dette opgør, da de tabte med 4-2 i weekenden mod Rennes, i et rigtig Peter Bosz opgør, hvor de kom bagud 4-0, før de fik pyntet lidt på sagerne. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – Real Betis 2 (1-2)

Jesper Lindstrøm er ganske enkelt en fornøjelse at følge for tiden, og søndag var han igen stærkt involveret, da Eintracht Frankfurt hentede en ny sejr i Bundesligaen. Med 2-1 i det første opgør i Spanien er de nu favorit til at gå videre mod et Betis-hold, der dog fik rejst sig med en 1-0-sejr i weekenden i en hårdt spillet kamp mod Athletic.

Jeg vil faktisk vove at påstå, at dette er rundens mest interessante kamp, for vi har med to hold at gøre, der for tiden svinger en del i niveau, og som på mange måder minder meget om hinanden. Frankfurts trup evner simpelthen ikke at spille kedelige 0-0 kampe, så Betis skal nok komme frem til sine muligheder mod et Frankfurt-hold, der i Bundesligaen har været dårligere ude end hjemme.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,16 – SPIL HER >>*

West Ham – Sevilla X (1-1)

Sevilla fik en skidt optakt til sidste uges kamp, da Ivan Rakitic kom galt afsted under opvarmningen, men kroaten var dog klar til at spille alle 90 minutter i weekenden, da Sevilla måtte nøjes med 1-1 mod Rayo Vallecano, i et opgør hvor Thomas Delaney kom på tavlen. Danskeren glippede den første kamp med karantæne, men han ligner ifølge de lokale aviser fra Sevilla en starter torsdag aften i London. Til gengæld er Ocampos ny mand i karantæne, efter han fik gult kort i det første opgør.

West Ham fik i weekenden brudt stimen af nederlag, da de, blandt andet på en emotionel scoring af Yarmolenko, vandt med 2-1 mod Aston Villa. Englænderne havde det svært i Spanien, men jeg forventer, at de ville være anderledes aggressive foran eget publikum. Spørgsmålet er så, om de evner at nedbryde et Sevilla-hold, der gerne vil stå dybt og så spille til nul. Gæsterne er lidt ramt af, at Diego Carlos muligvis ikke bliver klar, men jeg har nu alligevel en fidus til, at de spiller sig videre.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,48 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Lisbergs rundeoptakt til Conference League

Skriv et svar