18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/4-finalerne i Champions League d. 5. – 6. april 2022

Kun otte hold er tilbage i Champions League, og der venter flere stor brag både tirsdag og onsdag aften. Kan Diego Simeone gentage kunststykket mod Pep Guardiola, rejser Chelsea sig fra weekendens snitter, når de tager i mod Real Madrid, og venter der sikre sejre til Liverpool og Bayern München? Nicolai Lisberg er klar med sin dom.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Manchester City – Atlético Madrid 1 (2-0)

Er det lige før man flabet kan kalde en første kamp i en Champions League kvartfinale for ugens næstvigtigste kamp? Måske ikke, men Manchester City møder i weekenden om ikke andet Liverpool i Premier League i en direkte duel om mesterskabet, hvor Klopps tropper har halet ind på Guardiolas mandskab, der faktisk var nede som toer i en lille håndfuld timer denne weekend, inden de gjorde kort proces mod Burnley.

I det opgør var de foran 2-0 efter 25 minutter, og med lidt mere skarphed hos de forreste, så havde de også vundet større. I Champions League sammenhæng var de oppe på ni sejre i træk på eget græs, inden de så trådte på bremsen mod Sporting i returen i ottendedelsfinalen. 

Det er første gang, at Atlético og Manchester City mødes, men Pep Guardiola og Diego Simeone har før dystet i Champions League, da det var Simeones mandskab, der sendte Bayern München ud af turneringen i 2016. 

Atlético Madrid er i klar fremgang, hvilket vi igen var vidne til lørdag aften, da de slog Alavés med 4-1, selvom tre af scoringerne først kom i det sidste kvarter. Joao Felix var nok en gang arkitekten bag den sejr, mens det også var positivt, at Suárez vendte tilbage med mål. Den tidligere Barcelona-spiller har ikke haft samme betydning i denne sæson, men han kan blive vigtig her, selvom det nok kun bliver fra bænken, da Griezmann forventes at begynde inde.

Manchester City har et par markante fravær, da Kyle Walker afsoner sin sidste af i alt tre dages karantæne tirsdag, ligesom Ruben Diás fortsat er ude med en skade. Mod Burnley var Stones med på bænken efter en mindre skade, og han kommer formentlig til at spille fra start.

Atlético Madrid er som nævnt i klar bedring, og de viste for et par uger siden, hvad de kunne gøre i den røde del af Manchester, men de møder en helt anden modstand her, og det kommer de ikke til at kunne stå imod. Dertil er City både kollektivt og individuelt for stærke.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Benfica – Liverpool 2 (1-3)

21:22 Alisson redder en friløber ved stillingen 0-0. 

21:55 Jota scorer på et indlæg. 

Liverpools individuelle kvalitet stod tydeligt ud i de få sekunder lørdag eftermiddag, hvor Fabinho afgjorde kampen i anden halvleg med et mål på straffe. Englænderne må være de største favoritter i disse kvartfinaler, selvom Benfica fortjener ros for at have elimineret både Barcelona og Ajax indtil videre i denne turnering.

Søndag kom det også frem, at Mo Salah nu ser ud til at blive i Liverpool, og det er ekstrem vigtigt at få afklaret hans situation ovenpå et forår, hvor han med landsholdet har glippet både VM-deltagelse og AFCON-mesterskab. Han er lidt nede i en bølgedal lige nu, og under normale omstændigheder ville det være voldsomt kritisk, men bredden på dette Liverpool hold er efterhånden så markant, at de kan dække ind for selv de største profiler.

Liverpool tabte deres seneste Champions League kamp hjemme mod Inter, men det er også den eneste kamp, de ikke har vundet i de seneste 17 opgør på tværs af alle turneringer. Præstationen i weekenden mod Watford var ikke videre spektakulær, men det er også en evne at kunne vinde den slags kampe, hvor det hele ikke lige kører.

Det samme kan ikke just siges om Benfica. I weekenden tabte de 3-2 til Braga, og var der en sporadisk optimisme i forhold til mesterskabet, må det være endegyldigt slut med 12 point op til Porto. I det opgør kom Nuñez igen på tavlen, ligesom han også gjorde det i sejren mod Ajax i ottendedelsfinalerne. Liverpool har for vane at tromle portugisiske hold over på udebane, men det kommer ikke til at ske mod Benfica, der europæisk evner at spille på en anden måde end i ligaen, som vi har set mod både Barcelona og Ajax ude, som de begge holdt fra scoringer. Stoppe Liverpool fra at vinde kan de dog næppe. Odds på udesejr er for lavt, så jeg forsøger den lidt mere velbetalte løsning, at de fører ved pausen.

Lisbergs bud: Liverpool fører ved pausen til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Chelsea – Real Madrid 1 (1-0)

To meget forskellige optakter til denne kvartfinale. Begynder vi med Chelsea først, så tabte de hele 4-1 til Brentford lørdag eftermiddag. Det var næsten på årsdagen (3. april 2021) for deres 5-2-nederlag mod West Bromwich hjemme, så måske der er et eller andet med tidlige kampe i april for the Blues. Efter den kamp mod WBA slog de i øvrigt Porto på udebane i kvartfinalen i Champions League, så de kan jo passende håbe på en gentagelse.

Tuchel var ikke overraskende utilfreds med præstationen, og særligt indstillingen, i lørdagens nederlag, hvor han fremhævede mental træthed som en af årsagerne til, hvordan de kunne indkassere fire mål i anden halvleg, efter de faktisk havde spillet en ganske fornuftig første halvleg.

De to hold mødtes i semifinalen i sidste sæson, og her var Chelsea klart bedst over to kampe, men særligt med spanierne er der sket en del siden da. Det er fortsat Karim Benzema, der leder angrebet, som han også gjorde med to mål mod Celta Vigo lørdag, da Real Madrid fik oprejsning efter nederlaget i El Clásico. Det skete på to scoringer efter straffe, og det kunne endda være blevet til tre, havde han ikke brændt et enkelt forsøg fra pletten af. 

Men Madrid er i denne sæson bedre rustet til at nedbryde godt organiserede defensiver, som Chelsea normalt er, fordi man har fået gang i Vinicius Junior. De har det dog svært, når de kommer under et aggressivt pres højt oppe på banen, og nogle vil måske huske, hvordan Kanté dominerede de to semifinaler i sidste sæson. Jeg forventer, at Chelsea er dygtige nok til at ryste 1-4-nederlaget af sig, men det ligner ikke just en kamp med mange mål.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Villarreal – Bayern München 2 (1-2)

Goretzka var tilbage, Gnabry scorede, og til trods for et indkasseret mål så defensiven også bedre ud end længe. Der var masser af gode ting at tage med for Bayern München i 4-1-sejren over Freiburg. En kamp der øgede forspringet ti toppen af tabellen til ni point. Formentlig. For en fejl fra bænken kan betyde et skrivebordsnederlag, da de i nogle få sekunder var 12 mand på banen. Den sag er i skrivende stund ikke afklaret, men det ændrer ikke ved, at kampen mod Freiburg var endda meget opløftende for de tyske mestre.

Det var Villarreals kamp mod Levante til gengæld ikke. 0-2 mod bundproppen i La Liga, hvor man kom bagud efter en forsvarsfejl af Pau Torres og Raúl Albiol. Det er ikke kun baseret på en enkelt kommunikationsfejl, men jeg synes ikke, at det er et makkerpar, der har kvaliteten til at kunne gøre sig gældende i en kvartfinale i den største klubturnering, hvis jeg sætter det lidt på spidsen.

Længere fremme producerede Villarreal mod Levante faktisk flere pæne tilbud, men de manglede skarphed. Positivt var det dog, at Gerard Moreno for første gang siden sin skade begyndte inde. Den spanske landsholdsangriber var afgørende, da han kom ind fra bænken ude mod Juventus, og han kan også med sine intelligente løb gøre ondt på Bayerns forsvar. Jeg har dog svært ved at se, at Villarreal ligefrem skal kunne sætte gæsterne under et lignende pres, som det vi så Salzburg gøre i den første ottendedelsfinale, så Bayern, hvis ellers ikke de har for mange mand på banen, tager første stik.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Læs også: Leanders Luringer til Champions League

Skriv et svar