18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 1/4-finalerne i Champions League d. 12. – 13. april 2022

Både Liverpool og Real Madrid har halvandet ben i semifinalerne efter sejre på 3-1 på udebane i den første kamp, men dummer et af holdene sig i returen? Bliver kampen mellem Atlético og Manchester City ligeså låst som i England, og kan Villarreal fuldføre sensationen mod Bayern München? Nicolai Lisberg kaster sit blik på returkampene i de fire kvartfinaler.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Real Madrid – Chelsea 2 (1-2)

Der skete noget specielt lørdag eftermiddag. Real Madrid spillede en kamp, scorede to gange og ingen af målene havde Benzema i en afgørende rolle. Måske meget sundt, at andre, i dette tilfælde Casemiro og Vazquez, kan byde ind med mål for madrilenerne, og så kan Benzema jo omvendt se, om han kan score hattrick for tredje Champions League kamp i træk.

Franskmanden var i hvert fald man of the match i London, da to mål i første halvleg og et enkelt i anden gav Real Madrid en 3-1-sejr, og det der på jysk må betegnes som et nogenlunde udgangspunkt før tirsdagens kamp på Bernabéu.

For Chelsea var det derimod en katastrofal kamp, og Tuchel kaldte det for de 45 dårligste minutter på Stamford Bridge i hans tid. Det der særligt gik galt for englænderne var deres presspil, hvor aggressiviteten egentlig var til stede, men hvor det slet ikke hang sammen, og hvor spanierne derfor kunne spille sig let ud af presset. Samtidig havde Vinicius Junior godt styr på AC, der måtte lade sig udskifte i pausen, da Tuchel indførte et systemskifte for at dæmme op for brasilianeren.

I weekenden kom Chelsea så tilbage på sporet, og det i eftertrykkelig grad, da de vandt hele 6-0 ude mod Southampton. Lidt tiltrængt optimisme efter en svær periode både på og uden for banen med uafklarede ejerspørgsmål.

Det burde jo være givet, at Real Madrid går videre, men lige så forrygende de kan være, lige så dybt kan de falde, og Chelsea kommer til at lugte blod, hvis de får scoret først. Desuden skal Madrid kompensere for, at Nacho formentlig skal ind at afløse Militao, der er i karantæne, mens de omvendt håber på at have Mendy klar, efter han sad over i weekenden mod Getafe.

Hos gæsterne er Chilwell ude med skade, ligesom Azpilicueta næppe når at indgive en negativ prøve, efter han fredag blev testet positiv for Covid-19. Jeg kan godt se, at der kan komme spænding om udfaldet her, men Real Madrid går videre.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Bayern München – Villarreal 1 (2-0)

Det er kun i München, at man kan føre Bundesligaen med ni point, fortsat have gode muligheder for at komme i semifinalen i Champions League og alligevel holde krisemøde, som tyske BILD skrev det efter den første kamp mod Villarreal.

Men det spiller ikke i Bayern trods succes på overfladen. Spillet har længe haltet, og det var en af sæsonens dårligste kampe, som de leverede i det spanske for en uges tid siden. Eller som Julian Nagelsmann sagde på pressemødet efter kampen: ”Vi var heldige med kun at tabe 1-0.” I weekenden fik de så en sejr i Bundesligaen, men der skullet mål på straffe til af Robert Lewandowski i de døende minutter, før bundholdet Augsburg blev besejret. Samme Lewandowski, der stort set var usynlig i den første kamp i Spanien.

Villarreal spillede omvendt en af sine bedste kampe i sæsonen, hvor de var dygtige i presset og endnu bedre i omstillingerne, og hvor det eneste negative set med deres øjne vel var, at de ikke scorede flere gange. I weekenden spillede de uafgjort mod Athletic, men den kamp kan vi bruge til rundt regnet ingenting, for Emery sparede samtlige 11 spillere, så der kan i hvert fald ikke klages over trætte ben.

Vi har tidligere set Bayern være i problemer efter den første udekamp, senest mod Salzburg, hvorefter de så har storsejret hjemme på Allianz.

Det er dog meget få hold, der ligefrem spiller Villarreal ud af banen, men spørgsmålet er, om de alligevel kan levere endnu en overraskelse. Bayerns chancer forbedres gevaldigt af, at Davies nu har fået et par kampe på backen, ligesom Goretzka også nærmer sig en fornuftig form. Særligt sidstnævnte var savnet i det omvendte opgør, hvor han begyndte på bænken. Forvent en kamp, hvor sydtyskerne kommer blæsende fra start, men hvor Villarreal kommer til at øge god modstand.

Lisbergs bud: Bayern fører ved pausen til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Liverpool – Benfica 1 (1-0)

Med en 3-1-sejr på Estádio da Luz i den første kamp, er det svært at se dette Liverpool mandskab for alvor komme i problemer i returen. Godt nok vandt Inter 1-0 på Anfield efter at have tabt den første 2-0, men ellers er det et Liverpool-hold, der virker til at ramme topformen på det helt rigtige tidspunkt. 

I weekenden var de måske en smule heldige med at komme fra Etihad med 2-2, men heldet følger som bekendt den dygtige, og Klopps mandskab var dygtige foran mål, hvor Jota og Mane stod for scoringerne. Salah leverede en flot assist i anden halvleg, men ellers er eneste malurt i bægeret vel næsten egypterens seneste præstationer, der ikke har været videre gode.

Fra en angriber med scoringsproblemer til en angriber der bliver en af sommerens allervarmeste navne. Darwin Nuñez. Uruguayaneren scorede i det første opgør, og i weekenden nettede han tre gange, da Benfica vandt hjemme mod bundholdet B-Sad. Det er fra Nuñez, at det skal komme, hvis en af de største sensationer i knockoutfasen skal indtræffe, men selv med en varm angriber, så har Benfica ikke den fornødne klasse til at true Liverpool. Deres bedste chance er at lulle kampen lidt i søvn og så håbe på en tilfældig chance, så man kan skabe tvivl om udfaldet i slutningen af opgøret, men jeg har svært ved at se dem holde Liverpools offensiv, selv med Salahs formdyk in mente, fra at score. Liverpool har vundet otte ud af ni kampe i dette års turnering, og deres videre deltagelse kommer ikke i fare her, men måske det ikke bliver noget festfyrværkeri med tanke på, at de i weekenden nok engang skal op i mod Manchester City. Denne gang i semifinalen i F.A. Cuppen. 

Lisbergs bud: Under 3,5 mål til odds 1,79 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Manchester City 2 (1-2)

På den ene side bevarede Manchester City sit forspring i tabellen, da de søndag spillede 2-2 i en underholdende topkamp mod Liverpool. På den anden side vil de nok ærgre sig, for det var et opgør, hvor de var bedst, og hvor de kunne og burde have lagt afstand til deres rivaler i toppen af tabellen. 

I den kamp kom Jesus på tavlen med et flot mål til 2-1, men brasilianeren er i karantæne her, da han i det omvendte opgør fik et tåbeligt gult kort. Til gengæld kan Guardiola så endelig glæde sig over, at Walker har overstået sin karantæne, og han derfor for første gang i 2022 kan spille Champions League fodbold.

Diego Simeone og Atlético Madrid – igen med Wass på bænken i 90 minutter – havde omvendt intet at glæde sig over lørdag, da de var en tur på Mallorca, hvor de tabte 1-0 i en skuffende indsats. Offensivt skabte de ikke det store, og det hang formentlig sammen med, at Joao Felix begyndte på bænken. Han må forventes at spille fra start mod City.

Når Atlético Madrid har spillet denne slags kampe mod på papiret bedre hold på hjemmebane, så har opskriften næsten uden undtagelse været den samme. Aggressivt pres fra start og masser af fart de første 15 minutter, hvor man håber at score (og ofte har gjort det), og så trækker man sig tilbage efterfølgende.

Manchester City er et hold, der godt kan trues i defensiven, særligt hvis Ruben Días ikke når at blive sin skade kvit, og Atlético har nu spillet to noget nær perfekte udekampe i Champions League, men de skal ramme et ekstra højt niveau, hvis de vil videre her.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Læs også Leanders Luringer til Champions League

Skriv et svar