18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leipzig – Real Madrid: Odds og optakt den 25. oktober 2022

Federico Valverde er slet ikke til at styre for tiden! Mål i de tre seneste kampe, samt mål i første opgør mod Leipzig. Ham skal tyskerne vidst holde et vågent øje med tirsdag aften. (Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix)

Det kunne ikke gå meget bedre for Real Madrid, som topper både La Liga og Gruppe F her i Champions League. Tirsdag aften gælder det en udebanetur til Leipzig, som ikke har haft en stor sæson indtil videre, men som til gengæld stadig har gode muligheder for at avancere til knockout-runden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leipzig – Real Madrid. Der er kampstart tirsdag d. 25. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Leipzig – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 12° svag vind

Leipzig – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er Real Madrid, og så er der ‘alle’ de andre… Det er lidt den følelse man sidder med her i Champions League Gruppe F. De forsvarende Champions League-vindere virker til at have helt styr på løjerne i denne gruppe, som foruden dem selv, indeholder Leipzig, Shakhtar Donetsk og Celtic. Spanierne topper gruppen med 10 point, mens Leipzig følger efter på 6 point, Shakhtar på 5 og Celtic med 1. Dermed er ‘slaget’ om 1. og 4.pladsen meget tæt på at være afgjort, mens der til gengæld er masser af spænding om, hvem som snupper 2.pladsen.

RB Leipzig fik en sløj start på indeværende sæson med blot én sejr i de første otte kampe på tværs af turneringer. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og derfor blev træner Tedesco også smidt på porten i starten af september efter et 4-1 nederlag hjemme til Shakhtar Donetsk her i Champions League. Marco Rose har efterfølgende overtaget tøjlerne med blandet succes, men trods alt med forbedringer i forhold til hvordan det endte under Tedesco. Blandt andet har Rose været med til at køre sejre vigtige sejre hjem mod Celtic i denne gruppe, og de 6 point er altså nok til i øjeblikket at indtage 2.pladsen. Sidste gruppekamp er dog en udetur til Shakhtar, som er bedre indbyrdes, så det ville lune gevaldigt med 1 eller 3 point her. I weekenden leverede hjemmeholdet en skizofren indsats mod Augsburg i den hjemlige liga, hvor der efter 64 minutter ikke var meget at råbe hurra for, da de kom bagud 3-0. Men Red Bull-drengene viste virkelig god moral, og fik hevet et fantastisk comeback i land med to scoringer til 2-3 og 3-3 i de døende minutter.

Real Madrid fortsætter bare ufortrødent med at levere gode resultater. Den sidste uges tid har været virkelig, virkelig god med sejr over Barcelona i El Clasico søndag, Ballon d’Or til Benzema mandag, sejr over Cadiz onsdag og sejr over Sevilla lørdag. I alle tre kampe er de desuden kommet på måltavlen tre gange, og tre gange har Valverde været en af målscorerne. Kunne man ønske sig mere? Tjaaa, at Benzema ikke måtte trække sig med en muskelskade før lørdagens kamp havde selvfølgelig været at foretrække, men med blød modstand i de næste fire La Liga-kampe, samt et par rimelig overkommelige kampe i Champions League, så kunne den skade have kommet på et værre tidspunkt.


Leipzig:

  • Lukas Klostermann (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Péter Gulácsi (Målmand, Fast) – Skadet
  • Konrad Laimer (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Marcel Halstenberg (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Real Madrid:

  • Daniel Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Karim Benzema (Angreb, Fast) – Skadet

Leipzig forventet startopstilling: Blaswich; Simakan, Orban, Gvardiol, Raum; Haidara, Schlager; Szoboszlai, Nkunku, Werner; A Silva

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo, Vinicius


Odds på Leipzig – Real Madrid

Oddsene peger på en favoritværdighed til Real Madrid


Odds-forslag: Red Bull giver… MÅL!

Teoretisk set kan Real Madrid stadig nå at misse videre avancement i Champions League, ligesom Celtic også stadig kan nå at spille sig videre fra gruppen… Meeeen.. Allermest ligner det, at Los Blancos ender som nummer 1 og skotterne som nummer 4, og at Leipzig og Shakhtar Donetsk skal slås om resterne. Real Madrid spiller hjemme mod Celtic i sidste gruppekamp, mens Leipzig spiller ude mod Shakhtar, som de tabte 4-1 til på hjemmebane i første indbyrdes opgør. Det ville derfor betyde meget for tyskerne, at holde forspringet ned til Shakhtar inden den sidste gruppekamp i næste uge, så de kan klare sig med X til den tid.

Leipzig skal helst have 1 eller 3 point med fra det her opgør, og må derfor også forventes, at gå helhjertet efter point, og ikke bare stille sig tilbage og kigge fodbold. Real Madrid er godt kørende, men kunne måske også være til at udfordre tirsdag aften, hvis man tager in mente, at de ligger suverænt i front af gruppen. Gæsterne er kommet på tavlen 3 gange pr. kamp i de seneste tre kampe, og bør også have gode muligheder for at netmaskerne til at blafre mod en meget gavmild tysk defensiv. Til gengæld har Roses mandskab altså også noget at skyde med den anden vej. Tyskerne har masser af fart og kvalitet i spillere som Nkunku, Werner, Szoboszlai og Silva, og de kunne da sagtens drille spanierne, hvis de hviler for meget på laurbærene. Det dufter af mål!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,70
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Leipzig – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyske Leipzig er nummer 2 i Champions Leagues Gruppe F med 6 point i fire kampe.

  • Real Madrid topper gruppen med 10 point efter fire kampe.

  • Franske Nkunku er topscorer for Leipzig, og delt topscorer i Bundesligaen med otte scoringer.

  • Med mål i de tre seneste kampe har Federico Valverde sneget sig frem som Real-topscorer med seks kasser.

  • Real Madrid vandt første indbyrdes opgør med 2-0 hjemme over Leipzig, blandt andet på en kasse af Real-topscorer, Valverde.


Expected Goals: Leipzig vs. Real Madrid – de seneste tre kampe:

LeipzigResultatxGReal MadridResultatxG
Augsburg – Leipzig(3-3) 1,67 – 2,1Real Madrid – Sevilla(3-1) 1,79 – 0,43
Leipzig – Hamburger SV(4-0) 1,7 – 0,24Elche – Real Madrid(0-3) 0,97 – 1,75
Leipzig – Hertha BSC(3-2) 2,55 – 3,07Real Madrid – Barcelona(3-1) 1,45 – 2,72
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leipzig – Real Madrid?

Leipzig – Real Madrid spilles tirsdag den 25. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Leipzig – Real Madrid?

Leipzig – Real Madrid spilles på Red Bull Arena i Leipzig

Skriv første kommentar

Skriv et svar