18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Legia Warszawa – Bodø Glimt: Odds og optakt den 14. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Legia Warszawa besejrede Bodø Glimt på Aspmyra i Norge med 3-2 i det første møde i Champions League-kvalifikationens 1. runde. Undervejs førte polakkerne både 2-0 og 3-1, så de kunne næsten have lukket kampen, men nu er nordmændene blot en enkelt scoring fra at udligne opgøret. Det kan godt blive spændende i Warszawa onsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Legia Warszawa – Bodø Glimt. Der er kampstart onsdag d. 14. juli 2021 kl. 20:00. Se kampen på TVP Sport. 

GÅ TIL


Legia Warszawa – Bodø Glimt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aristotelis Diamantopoulos, Grækenland
Stadion: Wojska Polskiego, Warszawa, Polen
Vejret: 28° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juli 2021 00:43.


Optakt til Legia Warszawa – Bodø Glimt: Skader, karantæner og startopstillinger

Fem af de foregående seks sæsoner har Legia Warszawa vundet det polske mesterskab, så det er et sejrsvant mandskab, der tager mod Bodø Glimt i denne returkamp. Men deres europæiske kampagner har ikke været imponerende de seneste år. I sidste sæson røg de ud af CL-kvalen efter nederlag til cypriotiske Omonia, og i 2019 var det slovakiske Spartak Trnava, der blev stopklods i CL-turneringen. Og de fortsatte direkte til nederlag i Europa League-kvalifikationen mod Dudelange fra Luxembourg. Så de trænger til noget succes. De har tidligere præsteret en semifinale i mesterholdenes turnering – tilbage i 1970 – og i pokalvindernes turnering nåede de også semifinalen i 1991. I nyere tid er den bedste oplevelse gruppespil i Champions League i 2016, hvor de sluttede efter Dortmund og Real Madrid men foran Sporting Lissabon. 

Den polske liga begynder i weekenden 24.-25. juli, så Legia Warszawa bør være tæt på kampform på nuværende tidspunkt. På lørdag spiller de Super Cup mod Rakow Czestochowa, der sluttede sidste sæson som liga-2’er og som pokalvinder. Først gælder det dog denne returkamp, hvor ‘Wojskowi’, som de kaldes, hjemme på den polske hærs hjemmebane er klare favoritter. 

Bodø Glimt havde helt sikkert håbet på et bedre indtog i Champions League-kvalifikationen, som de prøver kræfter med for første gang efter sidste sæsons overraskende men overbevisende mesterskab. Tidligere har de optrådt tre gange i pokalvindernes turnering og tre gange i UEFA Cuppen, og det har altid været korte fornøjelser. I sidste sæson var de med i kvalifikationen til Europa League, og i de to første runder mødte de litauisk modstand, som begge blev besejret, inden Bodø Glimt blev sendt ud af Milan, der hjemme på San Siro vandt 3-2. Danske Kasper Junker bragte i øvrigt nordmændene foran 1-0 i kampens 15. minut, men bare et minut senere udlignede Calhanoglu for italienerne. 

Nu gælder det så Champions League-kvalifikationen, og selv om Bodø Glimt aktuelt bare er nummer 2 i Eliteserien, havde de nok forventet mere end 3-2-nederlag på hjemmebane i den første kamp. I 2017 var holdet nede i den næstbedste række et smut, og i comeback-sæsonen blev det til en ydmyg 11. plads, men i de to følgende sæsoner blev det til sølv og guld, og nu er de igen med i kampen om det norske mesterskab. Spørgsmålet er, om de har kræfterne, snuheden og evnerne til at vende dette opgør rundt.

Vinderen af dette opgør møder i næste runde, vinderen af kampen mellem maltesiske Hibernians og estiske Flora. Esterne vandt første opgør hjemme i Estland med 2-0. 

Legia Warszawa:

Bodø Glimt:

  • Morten Konradsen (Midtbane, Reserve) – Karantæne
  • Sondre Soril (Angreb, Fast) – Skadet
  • Victor Boniface (Angreb, Fast) – Skadet

Legia Warszawa forventet startopstilling: Boruc; Jedrzejczyk, Wieteska, Holownia; Skibicki, Slisz, Martins, Mladenovic; Kapustka, Emreli, Luquinhas.

Bodø Glimt forventet startopstilling: Haikin; Sampsted, Moe, Lode, Björkan; Fet, Berg, Saltnes; Vetlesen, Botheim, Nordas.


Odds på Legia Warszawa – Bodø Glimt

Oddsene peger på, bookmakerne forventer, denne kamp ender med hjemmesejr. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 17. juli 2021 00:43.

Odds-forslag: Rutine. Niveau. Fokus. Den napper polakkerne

De 15-dobbelte polske mestre har kun tabt en eneste betydende kamp i hele 2021. De forventer – og fansene nok snarere kræver – at komme videre end til den første kvalifikationsrunde i turneringen. Med Super Cuppen på lørdag og turneringsstart ugen efter er holdet trimmet og klar, og de hakkede jo altså også tre basser ind på Aspmyra i Bodø i den første kamp. De afsluttede i øvrigt Ekstraklasa-sæsonen med 7 kampe, hvor de spillede 4x 0-0 og vandt 3x 1-0. De kan godt kunsten at lukke af bagtil, så det var meget off brand, at de lod nordmændene score to gange i det første opgør. Det gentager sig næppe her. 


Imens er Bodø Glimt vel i en form for krise. Selv om de er på 2. pladsen i Eliteserien, har de blot én sejr i de seneste seks kampe. De kæmper, og træner Kjetil Knutsen gør et godt job, men tabet af profiler som de to danskere, Kasper Junker og Philip Zinckernagel, gør alligevel, at de ikke helt holder samme niveau som i den magiske 2020-sæson. Samtidig er der vedvarende rygter om netop træner Knutsen, som kan være på vej til større opgaver efter et par flotte sæsoner i spidsen for Bodø Glimt. Så det er ikke just hængekøje og slush-ice det hele hos de forsvarende norske mestre, og lægger vi dertil deres manglende erfaring med Champions League-fodbold, er det svært at se dem tage noget med hjem fra Polen. Anbefalingen går med hjemmesejr her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
1,98
Legia Warszawa vinder
Gå til Cashpoint *


Legia Warszawa – Bodø Glimt: Statistik, topscorer og H2H

  • Legia Warszawa vandt det polske mesterskab i maj 2021 med 64 point for 30 kampe. 

  • Tallene for Legia Warszawa var 19-7-4 og scoren 48:24. På hjemmebane hentede de 9-3-3 og målforskellen 29:19.

  • Bodø Glimt er efter sidste sæsons suveræne mesterskab aktuelt parkeret på 2. pladsen i Eliteserien med 24 point efter 13 runder. Der er 5 point op til Molde på 1. pladsen. 

  • Statistikken for Bodø Glimt siger 7-3-3 med en måldifference på 27:13. De har spillet 5 udekampe, og det har givet tallene 2-1-2 og scoren 5:4.

  • Tjekkiske Tomas Pekhart blev både Legia Warszawas og hele Ekstraklasas topscorer med 22 mål i sidste sæson.

  • Bodø Glimt solgte sidste sæsons topscorer Kasper Junker til japansk fodbold, og så hentede de Erik Botheim, der har taget over, hvor danskeren slap, og Botheim er holdets topscorer med foreløbig 7 scoringer. 


Expected Goals: Legia Warszawa vs. Bodø Glimt – de seneste tre kampe

Legia WarszawaResultatxGBodø GlimtResultatxG
Bodø Glimt – Legia Warszawa(2-3)1,06 – 1,60Bodø Glimt – Legia Warszawa(2-3)1,06 – 1,60
Legia Warszawa – Krasnodar(1-1)2,70 – 1,78Bodø Glimt – Viking(2-2)1,80 – 0,95
Legia Warszawa – Ferencvaros(0-2)0,78 – 0,74Sandefjord – Bodø Glimt(1-0)1,05 – 0,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar