18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Villarreal: Odds og optakt den 16. marts 2022

Kan den italienske pragmatiker, Massimilliano Allegri, sikre Juventus avancement onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Kan den italienske pragmatiker, Massimilliano Allegri, sikre Juventus avancement onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Onsdag aften står den på Champions League-ottendedelsfinale i Torino, hvor Juventus tager imod Villarreal. Første opgør endte 1-1, så intet er afgjort endnu! Bliver det italiensk eller spansk avancement? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Villarreal. Der er kampstart onsdag d. 16. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Juventus – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 11°, frisk vind

Optakt til Juventus – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til ottendedelsfinalen i Champions League, og onsdag aften krydser Juventus og Villarreal klinger i Torino. Første opgør i Spanien endte 1-1. Ved den lejlighed åbnede Dusan Vlahovic ballet allerede efter 1 minut, og så virkede det ikke til at Juventus rigtig gad mere. Villarreal sad på initiativet, og fik midt i anden halvleg også udlignet ved Parejo, så nu er der lagt op til et nervepirrende returoopgør!

Massimiliano Allegri har lidt efter lidt fået sat skik på det her Juventus-mandskab. Sæsonen startede ualmindelig skidt ud, men den garvede italienske træner er lykkedes med at banke noget vindermentalitet tilbage i spillerne. Det er ikke altid hverken underholdende eller smukt det Juve leverer på banen, men det betyder heller ikke lige så meget for Allegri, som 3 point gør det. Hjemmeholdet har kun tabt 1 af de seneste 21 kampe på tværs af turneringer, og det er altså ved at være et par måneder siden, så noget gør de rigtigt i det norditalienske. I weekenden blev det til en 3-1 sejr over Sampdoria, Juves fjerde sejr på stribe.

De forsvarende Europa League-mestre fra Villarreal står med et udmærket udgangspunkt her inden returopgøret, om end de nok havde ønsket sig, at den høje boldbesiddelse i første kamp havde kastet et mål mere af sig. Emerys viste med triumfen i Europa League i sidste sæson, at de har helt styr på de her knockout-kampe, så det skal nok blive spændende i Torino. Gæsterne er i udmærket form, og har kun tabt 1 af de seneste 8 kampe.

Begge mandskaber må undvære profiler til dette opgør, hos Juventus forventes det dog, at Dybala og Chiellini bliver klar til at spille en rolle i kampen, mens der også er håb for gæsternes Albiol og Moreno.


Juventus:

 • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
 • Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Paulo Dybala (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Zakaria (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Weston McKennie (Midtbane, Reserve) – Skadet


Villarreal:

 • Raul Albiol (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Gerard Moreno (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Etienne Capoue (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Alberto Moreno (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Paco Alcacer (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ruben Pena (Back, Reserve) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, de Ligt, Rugani, Alex Sandro; Cuadrado, Arthur, Locatelli, Rabiot; Vlahovic, Morata

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Aurier, Mandi, Torres, Pedraza; Coquelin, Parejo; Chukwueze, Lo Celso, Trigueros; Danjuma


Odds på Juventus – Villarreal

Bookmakerne har Juventus som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Kyniske italienere klarer skærene

Det skal nok blive spændende i Torino onsdag aften. Begge mandskaber går gerne pragmatisk til værks, og der bliver ikke bare angrebet med hovedet under armen hos hverken Juventus eller Villarreal. Det lyder ikke voldsomt sindsoprivende, men til gengæld kan det være effektivt. Begge mandskaber evner at forsvare, som man også kan se på de indkasserede mål i sæsonen, som hører til de bedste hold i Italien og Spanien.

Juventus er inde i en fantastisk resultatmæssigt periode, hvor de har vist sig nærmest umulige at besejre. Det er ikke underholdende, men det er kynisk og effektivt, og synonymet med Juventus i min optik. Allegri har fået pisket den gode gamle vindermentalitet tilbage i spillerne, og derfor har jeg også svært ved at forestille mig, at det ikke skulle blive til en snæver sejr her. Godt nok gik Villarreal hele vejen i Europa League i fjor, men Juventus har altså masser af europæisk erfaring i deres trup. Der er flere tvivlsomme spillere på begge mandskaber, og især Villarreals mulige fravær af Gerard Moreno vil være en bet. Jeg forventer mig ikke et festfyrværkeri, men måske endnu en tidlig kasse af Vlahovic, og så en parkeret Juventus-bus foran eget mål? Anbefalingen lyder på en snæver hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,60
Juventus vinder med præcis én
Gå til bet365 *


Juventus – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

 • Juventus er nummer 4 i Serie A med 56 point. Statistikken er på 16-8-5 og målscoren 45:26.

 • Villarreal er nummer 7 i La Liga med 45 point. Statistikken er på 12-9-7 og målscoren 48:26.

 • Dusan Vlahovic er topscorer hos Juventus med tyve ligakasser. De fleste er dog scoret for Fiorentina.

 • Gerard Moreno og Danjuma deler topscorerværdigheden for Villarreal med otte mål hver.

 • Det første opgør mellem Juventus og Villarreal endte 1-1 på mål af Vlahovic og Parejo.


Expected Goals: Juventus vs. Villarrealde seneste tre kampe:

JuventusResultatxGVillarrealResultatxG
Sampdoria(1-3) 1,82 – 1,85Villarreal – Celta de Vigo(1-0) 1 – 1,2 
Juventus – Spezia(1-0) 0,79 – 0,69 Osasuna – Villarreal(1-0) 0,87 – 0,84
Fiorentina – Juventus(0-1) 0,78 – 0,18Villarreal – Espanyol(5-1) 4,41 – 1,22 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Villarreal?

Juventus – Villarreal spilles onsdag den 16. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Juventus – Villarreal?

Juventus – Villarreal spilles på Allianz Stadium i Torino

Skriv et svar