18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – Chelsea: Odds og optakt den 29. september 2021

Foto: Bildbyrån

Onsdag står den på topkamp i Champions Leagues gruppe H, når Juventus hjemme tager imod Chelsea. Begge mandskaber lagde sikkert fra land med sejre over henholdsvis Malmø og Zenit, så de er på rette vej. Hvem tager første stik i slaget om 1.pladsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Chelsea. Der er kampstart onsdag d. 29. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Juventus – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesus Gil, Spanien
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 22:00.


Optakt til Juventus – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

Umiddelbart ligner det ikke en gruppe, hvor der for alvor bliver spændingen om hvilke to hold, som avancerer til knockout-fasen. Juventus, Chelsea, Malmø og Zenit er ikke rigtig en dynamit-gruppe, og det ville være en gevaldig skuffelse for Juventus og Chelsea, hvis ikke de spiller sig videre. Det startede dog efter planen i første runde, hvor Juventus vandt med 3-0 ude over Malmø og Chelsea vandt med 1-0 hjemme over Zenit. Så nu står den på et tidligt topbrag!

Juventus har fået en utrolig skidt start på sæsonen, den italienske storklub indtager 10.pladsen i Serie A efter seks spillerunder, og det er altså ikke hverdagskost i den stribede del af Torino! I de første fire runder vandt Juventus ikke en eneste kamp, men sejrene er begyndt at komme nu. Det var med hiv og sving, da Juventus for en uge siden hentede sæsonens første sejr ude over Spezia, og det var heller ikke uden problemer, da de i weekenden igen vandt, denne gang over Sampdoria. Lige nu må prioriteten ligge i at få skrabet nogle sejre sammen, og så må det spillemæssige komme senere hen. Desværre for Juventus så humpede både Morata og Dybala fra banen i søndags, og kommer ikke i spil her. En kæmpe bet for Juve, som allerede lider i fraværet af Ronaldos mål.

Chelsea er fortsat hvor de slap i sidste sæson, starten på sæsonen har været ganske solid og forventningerne var store til The Blues før weekendens storkamp mod Manchester City i Premier League. Men Chelsea kunne ikke følge op på de foregående tre indbyrdes opgør, som alle var endt med sejr. Tuchel og co. kom aldrig rigtig ud over rampen i weekendens kamp, hvor de fortjent tabte med 1-0. Det var sæsonens første nederlag, så det er selvfølgelig ikke en kæmpe katastrofe, men de må alligevel være lidt skuffede i Chelsea-lejren. I Champions League lagde de resultatmæssigt fint ud med en 1-0 sejr over Zenit på endnu et mål af Lukaku, som har fået en god start på hans Chelsea-comeback. Til dette opgør er gæsterne uden Kante og James, mens der er tvivl om Mount og Pulisic.

Juventus:

 • Arthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kaio Jorge (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Paolo Dybala (Angreb, Fast) – Skadet
 • Alvaro Morata (Angreb, Fast) – Skadet

Chelsea:

 • Mason Mount (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Reece James (Back, Fast) – Skadet
 • N’Golo Kante (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Christian Pulisic (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Juventus forventet startopstilling: Perin; Danilo, Chiellini, Bonucci, Sandro; Bentancur, Locatelli, Ramsey; Chiesa, Kean, Kulusevski

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Christensen, T. Silva, Rudiger; Azpilicueta, Kovacic, Jorginho, Alonso; Havertz, Lukaku, Werner


Odds på Juventus – Chelsea

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: To hold, som lever fint med uafgjort

Juventus og Chelsea er kæmpe favoritter til at snuppe de to billetter videre fra gruppe H, og jeg kan da heller ikke forestille mig, at hverken Malmø eller Zenit kommer til at udfordre om de to øverste placeringer, også selvom Juventus ikke er helt flyvende for tiden. Det kan i værste tilfælde kommer til at sætte sit præg på det opgør, for med to så overkommelige modstandere i gruppen, så er hverken Juventus eller Chelsea virkelig tvunget ud i en stor præstation her, for begge mandskaber skal nok kunne klare skærene i kampene mod Malmø og Zenit.

Juventus har ikke været godt kørende indtil videre i denne sæson, sejrene er begyndt at komme nu, men præstationerne lader stadig meget tilbage at ønske. Derfor forestiller jeg mig ikke, at Juventus kommer ud her og satser hele butikken, for så kan det gå grueligt galt den anden vej. Italienerne vil med deres nuværende form in mente, formentlig være fint tilfredse med et X her, og det tror jeg egentlig også at Chelsea er. Det er englændernes klart sværeste kamp i gruppespillet, så mon ikke, at de vil være fint tilfredse med at tage et enkelt point med hjem til London? Jeg kunne godt se for mig, at der kommer til at mangle lidt motivation her til virkelig at gå efter de 3 point. Det er to snu og pragmatiske trænere vi har med at gøre i Allegri og Tuchel, og de kan sagtens blive enige om at dele i porten.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,65
Uafgjort
Gå til Unibet *


Juventus – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

 • Juventus har fået en skidt start på sæsonen og indtager i skrivende stund 10.pladsen i Serie A efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 2-2-2 og en målscore på 10:10.

 • Chelsea indtager 3.pladsen i Premier League efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 4-1-1 og en målscore på 12:2.

 • Morata og Dybala deler topscorerværdigheden i Juventus med to mål hver. Begge spillere blev dog skadet i weekenden, og misser dermed dette opgør.

 • Lukaku har fået en fin start på hans Chelsea-comeback med tre mål i Premier League og et enkelt i Champions League.

 • Seneste indbyrdes opgør var tilbage i 2012, her vandt Juve med 2-0 hjemme over Chelsea, mens de to hold delte i porten på Stamford Bridge.


Expected Goals: Juventus vs. Chelsea – de seneste tre kampe

JuventusResultatxGChelseaResultatxG
Juventus – Sampdoria(3-2)1,92 – 0,69Chelsea – Manchester City(0-1)0,14 – 1,59
Spezia – Juventus(2-3)1,17 – 2,07Chelsea – Aston Villa(1-1)1,85 – 1,46
Juventus – Milan(1-1)1,11 – 0,69Tottenham – Chelsea(0-3)0,54 – 2,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar