18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Inter – Real Madrid: Odds og optakt den 15. september 2021

Foto: Bildbyrån

For anden sæson i træk er italienske Inter og ‘kongerne’ af Champions League Real Madrid blevet parret i gruppespillet. I sidste sæson vandt Real Madrid de to indbyrdes opgør. Kan Inter tage revanche for sidste sæsons nederlag eller tager Real Madid den tredje sejr på stribe mod Inter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Real Madrid. Der er kampstart onsdag den 15. september 2021 kl. 21:00. Kampen kan ses på TV3 Sport og streames på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Inter – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert, Tyskland
Stadion: Guiseppe Meazza
Vejret: 28° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Inter
Real Madrid
Odds are subject to change. Last updated 15. september 2021 20:50.

Optakt til Inter – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Meget er sket i både Inter og Real Madrid siden sidste sæson, hvor de også mødte hinanden i Champions League. Begge klubber har skiftet træner og derudover også sagt farvel til store profiler. Romelu Lukaku og Archaf Hakimi er væk fra Milano-klubben og kulturbæren Sergio Ramos er fortid i Madrid. Begge klubber er kommet hæderligt fra start i deres respektive ligaer, hvor de begge er ubesejret indtil videre.

Inter kommer ind til Champions League som italienske mestre. I sidste sæson skuffede italienerne i Champions League, hvor de ikke formåede at gå videre fra gruppespillet og endda endte sidst i en pulje, der udover Real Madrid, talte Shakhtar og Mönchengladbach. Umiddelbart ser Inters trup svækket ud, hvis man sammenligner med sidste sæson, men det bliver alligevel spændende at se, hvad den nye cheftræner Simone Inzaghi kan få ud af spillermaterialet i Inter.

Carlo Ancelotti er tilbage i kongeklubben. ‘Mr. Champions League’ har vundet turneringen tre gange, hvoraf den seneste gang var med Real Madrid. Det må også være Carlo Ancelottis tilgang, som har gjort Real Madrid til at være blandt bookmakernes største favorit til at vinde turneringen. Spillermaterialet er ikke hvad det har været. De største profiler Toni Kroos, Luka Modric og Karim Benzema er alle sammen oppe i årene og derfor skal Carlo Ancelotti have de yngre kræfter til at præstere. Vinicius har fået en fin sæsonstart og hvis Casemiro og Valverde samtidig kan komme op i gear, så går Real Madrid en spændende sæson i møde og kan bestemt være en ‘dark house’ i Champions League.

En kamp mellem to store europæiske klubber, som på den ene eller anden måde skal finde sig selv med nye spillere og ny træner. Når først Champions League hymnen lyder, er der dog ingen tvivl om, at både Inter og Real Madrid vil give alt for at få en god start på turneringen!

Inter:

 • Alessandro Bastoni (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Stefano Sensi (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Christian Eriksen (Midtbane, Fast/Reserve) – Hjerteproblemer

Real Madrid:

 • David Alaba (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Gareth Bale (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Dimarco; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Gutierrez; Valverde, Casemiro, Modric; Hazard, Benzema, Vinicius


Odds på Inter – Real Madrid

Bookmakernes vurdering er, at det bliver en jævnbyrdig kamp mellem Inter og Real Madrid, dog med en lille favoritværdighed til Inter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. september 2021 20:50.

Odds-forslag: Ét point er en fin start for begge mandskaber

På trods af Inters sidsteplads i sidste sæsons Champions League gruppe, så må Inter og Real Madrid være favoritter i gruppen, der også tæller Shakthar, akkurat som sidste sæson – og debutanterne fra Moldova, S. Tiraspol. Derfor må det også forventes, at begge mandskaber i sidste ender stiller sig tilfredse med et point. Real Madrid vandt de to opgør i sidste sæson, så hvis Inter kan få et point med fra kampen, vil det uden tvivl være en succes for de italienske mestre. Mon ikke Inter tager et defensivt udgangspunkt og satser på at køre en uafgjort hjem?

For Real Madrid vil det heller ikke værre skidt at starte Champions League med et point på den formentlig sværeste udebane i gruppen. Med tanke på, at Real Madrid er ramt af skader og derudover har skiftet ud på trænerposten, så bør et enkelt point i Champions League-premieren også være godkendt for Carlo Ancelottis mandskab.

Det er svært at se, hvem af de to hold, der for alvor vil jagte sejren, hvorfor ét kryds virker rimelig oplagt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,78
X´et
Gå til Marathonbet *


Inter – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Trods salg af store problemer som Lukaku og Hakimi, har Inter fået en fornuftig start på Serie A med to sejre og en uafgjort i tre kampe.

 • Real Madrid er også ubesejret i denne sæson med tre sejre og en uafgjort i LaLiga.

 • De to argentinere Joaquin Correa og Lautaro Martinez er Inters topscorere i indeværende sæson med to mål hver.

 • Karim Benzema har fundet målformen i starten af sæsonen. Fem mål i fire kampe er det blevet til i LaLiga.

 • De to klubber mødte hinanden i sidste sæsons Champions League. Her vandt Real Madrid begge opgør. 3-2 på hjemmebane og 2-0 på Guiseppe Meazza.Expected Goals: Inter vs. Real Madridde seneste tre kampe:

InterResultatxGReal MadridResultatxG
Sampdoria – Inter(2-2)1,42 – 1,21Real Madrid – Celta Viga(5-2)3,40 – 2,45
Hellas Verona – Inter(1-3)0,25 – 1,35Real Betis – Real Madrid(0-1)0,91 – 1,21 
Inter – Genoa(4-0)1,85 – 0,90 Levante – Real Madrid(3-3)1,24 – 1,79 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar