18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Inter – Bayern München: Odds og optakt den 7. september 2022

Inter-spillerne hang med mulen, da de lørdag måtte se sig besejret af lokalrivalerne AC Milan. Er der mon oprejsning i vente onsdag mod Bayern München? (Foto: Bildbyrån)
Inter-spillerne hang med mulen, da de lørdag måtte se sig besejret af lokalrivalerne AC Milan. Er der mon oprejsning i vente onsdag mod Bayern München? (Foto: Bildbyrån)

Der er noget dynamit over Champions Leagues Gruppe C, som indeholder tre storhold i Inter, Bayern München og Barcelona, samt mere upåagtede Viktoria Plzen. De to førstnævnte mødes onsdag aften i Milano, hvor der bliver hård kamp om de første point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Bayern München. Der er kampstart onsdag d. 7. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Inter – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clément Turpin
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 20°, regn og svag vind

Optakt til Inter – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Der bliver hård kamp om pladserne her i Champions Leagues Gruppe C, som indeholder tre kæmpeklubber i Inter, Bayern München og Barcelona. Sidste hold i gruppen er Viktoria Plzen, som må forventes at blive lidt af en prygelknabe, men lad os nu se. Af de tre storhold står Inter umiddelbart svagest i billedet internationalt, efter de igennem en del år efterhånden ikke har leveret på et særlig højt niveau på den store scene, men italienerne er i fremgang og kan forhåbentlig bringe spænding til gruppen.

Inter er tilbage som en fast bestanddel af den italienske top efter en del magre år. Mesterskabet i 21 var flot og fortjent, det samme var indsatsen i sidste sæson, hvor de dog måtte se sig overvundet af lokalrivalerne AC Milan. Netop Milan var modstanderen i weekenden, hvor Inter tabte 3-2 i en intens forestilling. I Nerrazzuris sæsonstart har været lidt lunken. Sejrene over Lecce, Spezia og Cremonese var fine og forventede, mens nederlagene til Lazio og Milan til gengæld vidner om et mandskab, som måske ikke helt er oppe i gear endnu. Der er formentlig ikke råd til mange pointtab her i Gruppe C, så Inzaghis mandskab skal finde bedre præstationer frem, hvis de vil drømme om avancement. Især defensivt er der plads til forbedring efter otte indkasserede mål i sæsonens fem første kampe. Romelu Lukaku er skadet, og kommer dermed ikke i aktion her.

6-1, 2-0 og 7-0 var cifrene i Bayerns tre første kampe i sæsonen, som alle endte i sejr. Tyskerne blæste modstanderne af banen i vanlig stil, og fraværet af Lewandowski virkede ikke til at røre dem. Målansvaret er nu delt ud på flere spillere, og blandt andet er Sadio Mané og Musiala allerede noteret for tre ligascoringer hver. I de to seneste kampe er Nagelsmanns mandskab dog kommet ned på jorden igen efter 1-1 mod både Gladbach og Union Berlin, så måske er de tyske mastodonter alligevel til at tale med? Hvis Bayern rammer dagen, er det dog de færreste hold, som kan følge med. Det så vi i sidste sæson, hvor de vandt samtlige gruppekampe med en imponerende målscore på 22:3.


Inter:

  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet


Bayern München:

  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Eric Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – Skadet

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Gosens; Lautaro, Dzeko

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies; Kimmich, Sabitzer; Coman, Musiala, Sané; Mané


Odds på Inter – Bayern München

Bookmakerne tror mest på en sejr til Bayern München


Odds-forslag: Italienere med defensive udfordringer

Der er ikke tid til at hvile på laurbæerne i Gruppe C. Med tre stærke hold i Inter, Bayern og Barcelona, samt en forventet prygelknabe i Viktoria Plzen, så er der ikke råd til at træde forkert særlig mange gange. Især Inter må håbe, at de kan skabe et resultat her på hjemmebane, for det bliver ikke nemmere, når de senere gæster Allianz Arena eller Camp Nou.

Sæsonens første fem kampe må give bekymrede miner hos Inter, som godt nok har vundet tre kampe mod overkommelige modstandere, men til gengæld også allerede har tabt til både Lazio og Milan. Der er ikke styr på den italienske defensiv, og det er ikke godt nyt, når Bayerns hurtige og kreative offensivspillere kommer på besøg.

I sidste sæsons Champions League tabte Inter hjemme til både Real Madrid og Liverpool, som er på omtrent samme niveau som Bayern, og jeg kunne godt forestille mig, at italienerne led samme skæbne igen. Der kunne meget vel blive gang i den i begge ender onsdag aften, men i sidste ende tror jeg på, at tyskerne har et ekstra gear.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Bayern München vinder
Gå til marathonbet *


Inter – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • Inter er 7’er i Serie A med 9 point efter fem spillerunder. Statistikken er på 3-0-2 og målscoren 11:8.

  • Bayern München er 3’er i Bundesligaen med 11 point efter fem spillerunder. Statistikken er på 3-2-0 og målscoren siger 17:3.

  • Lautaro Martinez er topscorer for hjemmeholdet med tre mål i de første fem kampe.

  • Mané og Musiala deler topscorerværdigheden for tyskerne med tre mål hver.

  • Seneste betydende opgør mellem de to storklubber var i Champions League 10/11, hvor Inter vandt ottendedelsfinalen på reglen om udebanemål efter et samlet resultat på 3-3.


Expected Goals: Inter vs. Bayern München de seneste tre kampe:

InterResultatxGBayern MünchenResultatxG
Milan – Inter(3-2) 2,04 – 2,09Union Berlin – Bayern München(1-1) 0,43 – 1,47 
Inter – Cremonese(3-1) 3,29 – 1,48Viktoria Köln – Bayern München(0-5) 0,06 – 3,43 
Lazio – Inter(3-1)1,23 – 2,48Bayern München – Gladbach(1-1)4,46 – 0,35 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Inter – Bayern München?

Inter – Bayern München spilles onsdag den 7. september 2022 klokken 21.00.

Hvor spilles Inter – Bayern München?

Inter – Bayern München spilles på Guiseppe Meazza i Milano

Skriv første kommentar

Skriv et svar