18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Inter – Barcelona: Odds og optakt den 4. oktober 2022

Det kører slet ikke for Inter i denne sæson. Italienerne har tabt fem af sæsonens ti kampe på tværs af turneringer. (Foto: Bildbyrån)
Det kører slet ikke for Inter i denne sæson. Italienerne har tabt fem af sæsonens ti kampe på tværs af turneringer. (Foto: Bildbyrån)

Både Inter og Barcelona har indtil videre vundet over Viktoria Plzen og tabt til Bayern München, og derfor kunne man også godt forestille sig, at kampen om 2.pladsen i denne gruppe kommer til at stå mellem de stribede fra Milano og de stribede fra Barcelona. Umiddelbart står gæsterne stærkest i billedet, men alt kan ske, når Champions League-bolden ruller. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Barcelona. Der er kampstart tirsdag d. 4. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Inter – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 15° svag vind

Inter – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Champions Leagues Gruppe C er startet ud som man kunne forvente. Viktoria Plzen er sidst med 0 point, Bayern München topper gruppen med 6 point, og så har vi Inter og Barcelona på 3 point hver. Begge har slået Plzen, og begge har tabt til Bayern München. Det er selvfølgelig stadig tidligt, men det ligner umiddelbart, at Inter og Barcelona skal kæmpe om 2.pladsen.

Som man også kan se på oddsene til dette opgør, så er der ganske stor forskel på hvordan Inter og Barcelona er kommet ud til denne sæson. De italienske værter er kommet haltende afsted, hvilket fem nederlag i ti kampe er et udmærket bevis på. Sejrene er hevet hjem mod overkommelige modstandere både i ligaen og her i Champions League, mens det er endt i nederlag, hver gang modstanderen har været af en vis kaliber. Senest illustreret ved et 2-1 nederlag hjemme til Roma i weekenden. Der er noget som ikke fungerer for det ellers normalt stabile Inter-mandskab. De fleste fingre peger på defensiven, og som altid… træneren.

Anderledes godt går det hos Barcelona, som på nær en svipser i allerførste ligakamp, har gjort rent bord i La Liga. Gæsterne er oppe på seks ligasejre i streg, hvoraf fem har været regulære storsejre. I weekenden gik stille for sig, da Xavis mandskab vandt 1-0 ude over Mallorca, men ikke desto mindre var det 3 point mere til kontoen. Barcelona har altså spillet uafgjort mod Rayo Vallecano i sæsonens allerførste kamp, samt tabt ude til Bayern München. De resterende kampe er alle vundet, og derfor er de selvfølgelig også favoritter til at hive sejren hjem tirsdag aften.

Der er skadeskvaler i begge lejre til dette opgør. Inter må undvære to vigtige spillere i Lukaku og Brozovic, mens catalanerne må klare sig uden Depay, De Jong, Bellerin, Araujo og Kounde. Barcas defensiv ser lidt medtaget ud, men de samme spillere fremskaffede altså et clean sheet i weekenden.


Inter:

 • Marcelo Brozovic (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet


Barcelona:

 • Jules Kounde (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Frenkie De Jong (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Memphis Depay (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hector Bellerin (Back, Reserve) – Skadet

Inter forventet startopstilling: Onana; Skriniar, Acerbi, A. Bastoni; Dumfries, Barella, Asslani, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro Martinez, Dzeko

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Christensen, Garcia, Alba; Kessie, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha


Odds på Inter – Barcelona

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona


Odds-forslag: Svært at se Inter rejse sig her

Vi har et interessant opgør i vente fra Milano tirsdag aften! De to storklubber, Inter og Barcelona, skal forsøge at holde trit med den tyske storklub Bayern München her i Gruppe C, hvor én af de tre storklubber vil ende ud som sorteper. Især italienerne vil føle sig presset til dette opgør, da det må forventes at blive sværere at vinde over Bayern og Barca ude end hjemme.

Som nævnt i optakten, så har der været stor forskel på hvordan de to mandskaber er kommet ud til denne sæson. Inter har fået en forfærdelig start på Serie A, hvor de allerede har tabt lige så mange kampe som de gjorde i hele sidste sæson. Barcelona, ført an af en voldsomt målfarlig Lewandowski, ser noget skarpere ud med seks liga sejre i streg, og blot et enkelt nederlag i sæsonen, som kom ude mod Bayern München.

Inter viste igen i weekenden stor sårbarhed. Der indkasseres for mange mål, og der bliver ikke holdt fast i føringer. De dårlige præstationerne må efterhånden også have sat sig i spillerne, som ikke kan have samme tro på tingene som da sæsonen startede. Anbefalingen lyder på en udesejr til Barca, som med deres dødbringende offensiv, nok skal få rykket Inter-defensiv rundt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,85
Barcelona vinder
Gå til bwin *


Inter – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Inter er blot nummer 9 i Serie A med 12 point for otte kampe. Statistikken er på 4-0-4 og målscoren 14:13.

 • Barcelona er nummer 1 i La Liga med 19 point i syv kampe. Statistikken er på 6-1-0 og en voldsom målscor på 19:1.

 • Lautaro Martinez er topscorer hos hjemmeholdet med tre mål.

 • Robert Lewandowski er mest scorende spiller i La Liga med ni kasser.

 • De to storklubber mødtes senest i CL-gruppespillet 19/20, hvor Barca vandt begge opgør med 2-1.
Info
NavnInterINT
Land
Italien
ITA
CheftrænerSimone Inzaghi
Websitewww.inter.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
7
Mål
13
Mål imod
11
Rent bur
2
Gule kort
10
Turnering
Champions League Grp. C
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Slutspil
Kampe spillet
8
Mål
9
Mål imod
7
Rent bur
3
Gule kort
10
Røde kort
2
Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
13
Mål
31
Mål imod
4
Rent bur
11
Gule kort
28
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
12
Gule kort
8


Expected Goals: Inter vs. Barcelona – de seneste tre kampe:

InterResultatxGBarcelonaResultatxG
Inter – Roma(1-2) 0,63 – 0,93Mallorca – Barcelona(0-1) 0,93 – 0,89
Udinese – Inter(3-1) 2,26 – 1,85Barcelona – Elche(3-0) 4,13 – 0,06
Viktoria Plzeň – Inter(0-2) 0,35 – 1,75Bayern München – Barcelona(2-0) 1,13 – 2,88
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Inter – Barcelona?

Inter – Barcelona spilles tirsdag den 4. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Inter – Barcelona?

Inter – Barcelona spilles på Guiseppe Meazza i Milano

Skriv et svar