18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

HJK Helsinki – Malmö FF: Odds og optakt den 27. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Der er returopgør i Champions League-kvalifikationens 2. runde. Finske HJK Helsinki tager mod svenske Malmö FF. Begge fører deres respektive ligaer. Begge vandt weekendens opgør 2:0. Men i Malmö i sidste uge vandt svenskerne 2:1. Spørgsmålet er, om finnerne formår at vende det til egen fordel på kunstgræsset i Helsinki? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HJK Helsinki – Malmö FF. Der er kampstart tirsdag d. 27. juli 2021 kl. 18:00. Se kampen på Bet365 eller på Unibet.dk. 

GÅ TIL


HJK Helsinki – Malmö FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell, England
Stadion: Bolt Arena, Helsinki
Vejret: 27° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 27. juli 2021 17:55.


Optakt til HJK Helsinki – Malmö FF: Skader, karantæner og startopstillinger

HJK Helsinki kom tilbage i vindersporet i weekendens kamp mod Haka i Veikkausliiga. Og det er nødvendigt, for de har brug for sen sejr hjemme på Bolt Arena, når Malmö FF kommer på besøg for at afgøre, hvem der skal videre til 3. kvalifikationsrunde i Champions League-kvalifikationen. Her venter skotske Glasgow Rangers. Men først skal finnerne altså slå sig forbi Malmö FF, hvis de skal gøre sig håb om at gentage deres hidtil eneste gruppespil i Champions League, der fandt sted helt tilbage i 1998. 

I weekendens sejr over Haka fik angriber Filip Valencic puttet sit 5. sæsonmål i ligaen i kassen, og han er sammen med Roope Riski, der stod for den finske scoring i Malmö, nøglerne til en eventuel videre kvalifikation for HJK Helsinki. De skal vinde med to overskydende mål for at gå videre, for uden reglen om udebanemål kan de jo ikke længere snige sig videre med 1:0. Så de skal frem over stepperne.

Det behøver Malmö FF ikke. De går videre, hvis kampen ender, som den begynder, men det ligger ikke rigtigt i holdets DNA på den måde at pakke sig helt sammen og bare afvente. De vil forsøge at tage taktstokken og dirigere både spil og kamp fra start. Men de vil også huske, at de i sidste runde ude mod Riga – med 1:0 i ryggen fra hjemmekampen – godt nok kom foran 1:0 men siden blev presset helt tilbage, og særligt efter Riga FCs udligning til 1:1 var der bud efter det svenske mål. Så selv om intentionen er at tage styringen, er det ikke altid, det lykkes. 

Sidst Malmö FF prøvede lykken i Champions League, var i 2018 mod ungarske Fehervar. Her røg Malmö ud på udemål. Det gør de så ikke i år. Og året før fik de stryg af nordmakedonske Vardar, så det er ved at være tiden for Malmö FF, at de igen får en god oplevelse med den fineste europæiske turnering. Både i 2019 og 2020 nåede de 1/16-finalerne i Europa League og tabte til henholdsvis Wolfsburg og Chelsea. De kan passende begynde med at slå sig videre her til to spændende opgør mod skotske Rangers.  

HJK Helsinki:

  • Santeri Väänänen Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Kevin Kouassivi-Benissan (Midtbane, Reserve) – Skadet

Malmö FF:

  • Ola Toivonen (Angreb, Fast) – Skadet

HJK Helsinki forventet startopstilling: Tånnander; Saksela, Moren, Tenho, O’Shaughnessy; Jair, Lingman, Tanaka; Browne, Valencic, Riski.

Malmö FF forventet startopstilling: Dahlin; Knudsen, Nielsen, Ahmedhodzic, Larsson; Rakip, Christiansen; Lewicki, Rieks, Colak; Bejimo.


Odds på HJK Helsinki – Malmö FF

Trods udebane tror bookmakerne mest på sejr til Malmö FF i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 27. juli 2021 17:55.

Odds-forslag: Begge hold viser sig frem på måltavlen

HJK Helsinki har spillet 6 hjemmekampe i sæsonens Veikkausliiga. Det er blevet til 6 sejre og en score på 15:4. Altså scorer de selv i snit 2,5 mål pr. hjemmekamp. Og i 1. kvalifikationsrunde mod montenegrinske Buducnost vandt de 3:1 på hjemmebane, så de kan altså godt finde ud af at score mål. Men kan de gøre det mod Malmö FF en tirsdag aften i juli? Det vil vise sig. 

Der er massiv europæisk erfaring i Malmö-mandskabet efter de seneste to sæsoners Europa League-deltagelse, som er fortsat fra efteråret og frem til knockoutkampene begge sæsoner. Det skal de nu konvertere til succes i Champions League, og holdet har fået et kæmpe løft af returen af Anders Christiansen, og det i sig selv bør være nok til, at de sikrer sig billetterne til næste runde. 

HJK Helsinki er aktuelt på en delt plads 151 på UEFAs klubrangering – side om side med Riga FC, som Malmö FF sendte ud i sidste runde – og svenskerne er netop nu på en imponerende 58. plads. Alene dét siger noget om den grundlæggende niveau-forskel, der bør være på de to klubber. Men der skal jo spilles om det på kunstgræsset i Helsinki først, og en enkelt kamp på banen er kun en lille brik i den store indrangering. Anbefalingen tror på en lige kamp, hvor begge hold kommer på tavlen undervejs. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,70
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


HJK Helsinki – Malmö FF: Statistik, topscorer og H2H

  • I den finske liga er de nu oppe på 13 kampe, og HJK Helsinki topper rækken med 34 point. 

  • HJK Helsinkis statistik er 11-1-1 og scoren 25:7.

  • Seneste kamp for HJK Helsinki var lørdagens møde med Haka, som HJK Helsinki vandt 2:0.

  • Finnernes topscorer er slovenske Filip Valencic, der er noteret for 5 træffere. Den finske målscorer i det første opgør med Malmö FF, Roope Riski, har lavet 4 ligamål. 

  • Malmö FF fører den svenske liga, Allsvenskan, med 29 point for 13 kampe. 

  • Tallene for Malmö FF hedder 9-2-2, og målscoren er på 31:16. 

  • Det er stadig kroatiske Antonio-Mirko Colak, som har scoret flest mål for Malmö FF med 7 basser, men han presses bagfra af serbiske Birmancevic, som med et enkelt mål i weekendens 2:0 over Mjällby nåede op på 6 træffere.


Expected Goals: HJK Helsinki vs. Malmö FF– de seneste tre kampe

HJK HelsinkiResultatxGMalmö FFResultatxG
Malmö FF – HJK Helsinki(2-1)2,42 – 0,41Mjällby – Malmö FF(0-2)0,32 – 2,20
Oulu – HJK Helsinki(2-1)1,78 – 0,91Malmö FF – HJK Helsinki(2-1)2,42 – 0,41
Buducnost – HJK Helsinki(0-4)1,17 – 1,55Degerfors – Malmö FF(0-5)1,31 – 2,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar