18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge (K) – FC Barcelona (K): Odds og optakt den 14. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

I deres allerførste Champions League-kamp nogensinde fik kvinderne fra HB Køge stryg med 5:0 mod Hoffenheim, der også debuterede i den fineste klubturnering. Tyskerne vil nok huske den kamp med mere glæde end HB Køge. Nu er der så Champions League-kamp på Capelli Sport Stadion i Køge, når de danske mestre på torsdag tager mod FC Barcelona. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HB Køge (K) – FC Barcelona (K). Der er kampstart torsdag d. 14. oktober 2021 kl. 18:45. Se kampen på Youtube.com. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


HB Køge (K) – FC Barcelona (K): Dommer, stadion og vejr

Dommer: Esther Staubli, Schweiz
Stadion: Capelli Sport Stadion, Køge
Vejret:  13° og let vind

Optakt til HB Køge (K) – FC Barcelona (K): Skader, karantæner og startopstillinger

Serie 2 i 2017. Champions League i efteråret i 2021. Det er gået hurtigt frem i kvindefodbold for HB Køge, og nu er de altså på den fineste hylde i klubfodbolden i form af Champions Leagues gruppespil. Det lignede ikke i sidste uges debut ude mod tyske Hoffenheim, at HB Køge bare marcherer gennem Champions League for med et nederlag på 5:0, kom de skidt fra start. 

Nu gælder det så de forsvarende CL-mestre fra FC Barcelona, og det er noget af en mundfuld. I foråret bankede de Fortuna Hjørring i ottendedelsfinalerne med samlet 9:0, så modstanden bliver en hel del vanskeligere for Køge-kvinderne. De kan glæde sig over, at de i weekenden fik lidt fornyet optimisme med 3:1 ude mod FC Thy-Thisted, og de topper Gjensidige Kvindeligaen efter ni runder med fem point ned til nummer to. Holdets profiler er blandt andre de tre amerikanere, keeper Marckese, midtbaneankeret Fitzgerald og angriberen Carusa. 

Hos gæsterne er den største profil måske nok nigerianske Asisat Oshoala, som i første kamp mod Arsenal scorede ét og lagde op til to andre mål. Men det er et meget stærkt hold i det hele taget. I de foregående 30 kampe er det blevet til 27 sejre til FC Barcelona og bare to nederlag. I 21 af deres seneste 22 kampe har de scoret mindst tre mål. Mindst tre mål. Det er helt vanvittige tal, og det bliver en enorm opgave for de danske mestre, hvis de skal byde stjernerne fra Barcelona op til duel. Men bolden er rund, og holdene er lige mange spillere på banen (fra start i hvert fald). Det er tilladt at håbe på en spændende kamp med god bold.

HB Køge (K):

  • Ingen kendte fravær

FC Barcelona (K):

  • Ingen kendte fravær

HB Køge (K) forventet startopstilling: Marckese; Færge, Svendsen, Pedersen, Obaze; Sajewich, Fitzgerald; Pokorny, Carusa, Markvardsen; Fløe.

FC Barcelona (K) forventet startopstilling: Panos; Torrejon, Paredes, Mapi Leon, Crnogorcevic; Bonmati, Guijarro, Putellas; Hansen, Oshoala, Caldentey.


Odds på HB Køge (K) – FC Barcelona (K)

Oddsene til opgøret viser en klar favoritværdighed til gæsterne.

Odds-forslag: HB Køge bider fra sig

De seneste fire kampe for HB Køge er de to gange gået målløse fra banen. Det er bemærkelsesværdigt, for forud for det spillede de 37 kampe på stribe, hvor de scorede i dem alle. Derfor er det vel trods alt ikke umuligt at forestille sig, de kommer på tavlen her. 

FC Barcelona har i fire af deres seneste fem Champions League-kampe lukket mål ind. Kun i sidste sæsons finale mod Chelsea holdt de buret rent, men ellers er der altså gået mål ind. Selv sidste uges lussing til Arsenal kunne de ikke holde målet rent i. I fire af deres seneste fem udekampe i Champions League har de også lukket mål ind. Og bevares, de har selv scoret 15 mål i processen.

Der kommer desværre nok ikke meget spænding om udfaldet her. Forskellen på den absolutte europæiske top og de danske opkomlinge fra HB Køge, der i sidste sæson som oprykkere i den bedste danske række snuppede mesterskabet, er desværre nok for stor til, at det bliver til danske point. Men en scoring kan man vel godt tillade sig at forvente, og dermed ender anbefalingen til dette opgør på, at der falder en scoring til begge hold. Mindst én scoring til hver. I skrivende stund er der endnu ikke odds på dette spil, men de større bookmakere har odds på onsdagens fire kampe i kvindernes Champions League, så hold øje med din bookie i løbet af torsdagen, så dukker der formentlig et odds op på dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
0,00
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


HB Køge (K) – FC Barcelona (K): Statistik, topscorer og H2H

  • HB Køge (K) er lige nu nummer 4 i deres Champions League-gruppe med 0 point efter den første kamp. 

  • HB Køge (K)s statistik er 0-0-1 og scoren 0:5.

  • FC Barcelona (K) kom bedre fra land, da de hentede 3 point og dermed er på gruppens 2. plads.

  • Tallene for FC Barcelona (K) er dermed foreløbig 1-0-0, og deres målscore er på 4:1.

  • HB Køge (K) har ikke fået scoret i Champions League endnu, men i Gjensidige Kvindeligaen har Madalyn Ann Pokorny scoret 5 gange, og dermed er hun holdets ligatopscorer foran Cecilie Fløe, som har nettet 4 gange.

  • Fire forskellige spillere kom på måltavlen for FC Barcelona (K) i 4:1-sejren over Arsenal. Det var Asisat Oshoala, Mariona Caldentey, Lieke Martens og Alexia Putellas.


Expected Goals: HB Køge (K) vs. FC Barcelona (K) de seneste tre kampe:

HB Køge (K)ResultatxGFC Barcelona (K)ResultatxG
Thisted FC (K) – HB Køge (K) (1-3) N/AAtletico Madrid (K) – FC Barcelona (K) (0-3) N/A
Hoffenheim (K) – HB Køge (K)(5-0) N/AFC Barcelona (K) – Arsenal (K) (4-1) N/A
HB Køge (K) – Fortuna Hjørring (4-0) N/AFC Barcelona (K) – Alaves (K) (9-1)N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar