18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – Juventus: Odds og optakt den 20. september 2022

Maddie Pokorny og HB Køge møder Juventus i den sidste kvalifikationsrunde til Champions League. (Foto: Bildbyrån)

HB Køge træder ind i denne sæsons Champions League-kvalifikation med en af de sværest tænkelige lodtrækninger. De danske mestre møder de italienske ditto fra Juventus. I seneste sæson var Juventus i CL-kvartfinalen, hvor de tabte knebent over to kampe til de senere vindere fra Lyon. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HB Køge – Juventus. Der er kampstart tirsdag d. 20. september 2022 kl. 18:00. Se kampen på Sportway via hbkoge.dk. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


HB Køge – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Iuliana Demetrescu, Rumænien
Stadion: Capelli Sport Stadion, Køge
Vejret: 14° og let til jævn vind

Optakt til HB Køge – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

HB Køge har overtaget tronen som Danmarks bedste kvindehold. De har vundet mesterskabet to sæsoner i træk, og de er kommet i gang med den nye sæson i flyvende fart med fem sejre på stribe. Træner Søren Randa-Boldt bliver ved at udvikle mandskabet, som i seneste sæson hentede stor erfaring via deltagelse i gruppespillet. 

Men faktum er, at det blev til seks nederlag af lige så mange mulige. De lukkede 22 mål ind og scorede kun selv to gange. Det var en meget stærk gruppe med Barcelona, Arsenal og Hoffenheim, så måske havde HB Køge drømt om endnu et forsøg, hvor gruppen snildt kunne have set lidt mere tilgængelig ud. Men spørgsmålet er, om de overhovedet kommer med i gruppespillet i denne sæson for det er mægtig modstand, de møder i kvalifikationen. 

Juventus har vundet det italienske mesterskab fem sæsoner i rap. Og i seneste sæson slog de sig igennem til gruppespillet i CL for første gang. Her imponerede Juventus ved at sende forrige sæsons finalister fra Chelsea ned på tredjepladsen, så italienerne kunne snuppe en billet til kvartfinalen sammen med Wolfsburg. 

I kvartfinalen ventede Lyon, der blev for stor en mundfuld, men et samlet nederlag på 4:3 og en flot hjemmesejr på 2:1 mod Lyon må alligevel have givet Juventus mod på mere. Holdet tabte et skridt i ligaen forrige runde med 3:3 mod rivalerne fra Inter, men de kom stærkt igen og slog senest Roma 1:0. Og i CL-kvalifikationen har de smertefrit slået først Racing fra Luxembourg 4:0 og derefter israelske Kiryat Gat 3:1. 


HB Køge:

  • Ingen kendte fravær


Juventus:

  • Ingen kendte fravær

HB Køge forventet startopstilling: Skiba; Obaze, Svendsen, Norheim, Færge; Marcussen, Jans, Jankovska; Pokorny, Fløe, Carusa.

Juventus forventet startopstilling: Peyraud-Magnin; Nilden, Rosucci, Salvai, Boattin; Caruso, Gunnarsdottir, Cernoia; Bonfantini, Girelli, Beerensteyn.


Odds på HB Køge – Juventus

Juventus er bookmakernes favorit i dette opgør.


Odds-forslag: HB Køge bider fra sig

De tre hjemmekampe i CL-gruppespillet for HB Køge i seneste sæson endte 0:2, 1:5 og 1:2. Det var hæderlige nederlag mod Barcelona og Hoffenheim, mens der i opgøret mod Arsenal, der endte 1:5, var klasseforskel på måltavlen. Men erfaringen, der er høstet i de i alt seks kampe i gruppespillet, kan vise sig meget værdifuld her. 

HB Køge skal formentlig ikke ud i et decideret stormløb på de italienske mestre, men omvendt har danskerne brug for et godt resultat før returkampen, og et godt resultat vil være en sejr. Kneben kan gøre det. Men dog en sejr. Det vil give åbninger i returkampen og mulighed for omstillinger.

Men realistisk set; selv med uafgjort i denne kamp vil Juventus komme over stepperne i hjemmekampen. De er i sæsonens fem betydende kampe noteret for i alt 17 scoringer, så de kender vejen til mål, og de vil sikkert gerne den vej igen. 

I dette opgør gælder det for HB Køge at holde gryden i kog frem til returen. De vil givet stille sig solidt og med et defensivt udgangspunkt, og så skal de være pivskarpe, når chancerne for omstillinger byder sig. Det er uvant for HB Køge ikke at være favorit, men det kan de så øve sig på her. Vi tror, begge hold kommer på tavlen i løbet af kampen. 
Obs: Bookmakerne er tøvende med odds på disse kvalkampe hos kvinderne, så der er endnu ikke frigivet noget til denne kamp. Odds for Begge Hold Scorer i omegnen af 1,85-1,90 vil være brugbart. Vi opdaterer, så snart der er tilgængeligt odds.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
0,00
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


HB Køge – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • HB Køge topper igen den danske liga med 15 point efter 5 kampe. 

  • HB Køges statistik lyder 5-0-0 og 14:3.

  • Juventus er nummer 3 i Serie A efter 3 runder, der har givet 7 point.

  • Tallene for Juventus siger 2-1-0 med en målforskel på 10:3.

  • HB Køges flittigste målskytte er Cecilie Fløe, der er noteret for 5 pletskud.

  • Hos Juventus er Cristiana Girelli topscorer med 4 mål.

Expected Goals: HB Køge – Juventusde seneste tre kampe:

HB KøgeResultatxGJuventusResultatxG
HB Køge – KoldingQ (5-1)N/AJuventus – Roma(1-0) N/A
AGF – HB Køge (1-2)N/AJuventus – Inter  (3-3) N/A
HB Køge – Fortuna Hjørring (1-0) N/AComo – Juventus(0-6)  N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles HB Køge – Juventus?

HB Køge – Juventus spilles tirsdag den 20. september 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles HB Køge – Juventus?

HB Køge – Juventus spilles på Capelli Sport Stadion i Køge i Danmark.

Skriv et svar