18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankfurt – Tottenham: Odds og optakt den 4. oktober 2022

Jesper Lindstrøm er godt kørende for tiden. I weekenden scorede han mod Union Berlin, mens han i senest CL-kamp blev matchvinder mod Sporting. (Foto: Bildbyrån)
Jesper Lindstrøm er godt kørende for tiden. I weekenden scorede han mod Union Berlin, mens han i senest CL-kamp blev matchvinder mod Sporting. (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag aften står den på dansker-møde i Champions League, når Jesper Lindstrøms Frankfurt tager imod Højbjerg og Tottenham. Begge klubber har slået Marseille og tabt til Sporting, så der skal point på bordet, hvis ikke portugiserne skal stikke af i toppen af gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankfurt – Tottenham. Der er kampstart tirsdag d. 4. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Frankfurt – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Deutsche Bank Park, Frankfurt
Vejret: 11° svag vind

Frankfurt – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Champions Leagues Gruppe D er ikke ligefrem en ‘dødens gruppe’, der er ingen af Europas absolutte topklubber i blandt de fire hold, til gengæld ligner det en gruppe, som kunne blive virkelig tæt. Både Frankfurt og Tottenham er startet ud på samme måde, sejr over Marseille og nederlag til Sporting. Hvis portugiserne fortsætter sejrsstimen ude mod Marseille tirsdag aften, så bliver det vigtigt med 3 point for Frankfurt og Tottenham, hvis der skal holdes snor i 1.pladsen. Som bekendt kan kun ét af holdene jo vinde her, så der er lagt op til et spændende opgør!

De to mandskaber, som med al sandsynlighed har en dansker hver med i startelleveren i form af Lindstrøm og Højbjerg, praktiserer omtrent samme spillestil. Oliver Glasner og Antonio Conte på de to trænerbænke elsker en god omgang omstillingsfodbold, og har helt sikkert også spillerne til den slags fodbold. Det så vi med Frankfurts Europa League-triumf i sidste sæson, og vi ser det på jævnlig basis fra gæsterne, som er dødbringende, når først Son, Kane og Richalison spurter afsted i kontraangreb.

Frankfurt kom lidt haltende ud til sæsonen, som ikke bød på sejre i de tre første ligakampe. Siden er tyskerne dog kommet godt efter det. Fire sejre i de fem seneste ligakampe har sendt dem op på 6.pladsen i Bundesligaen, hvorfra der blot er 3 point op til 1.pladsen. Frankfurt har vundet de tre seneste kampe på tværs af turneringer, hvor Lindstrøm undervejs er kommet på måltavlen to gange.

Tottenham har fået en fantastisk start på Premier League, godt nok med halvblød modstand i en del af kampene, men ikke desto mindre var de blot 1 point fra 1.pladsen inden weekenden. Her blev de dog for en af de første gang i sæsonen matchet af et andet formstærkt mandskab i form af Arsenal, og her kom Contes tropper altså til kort med et fortjent 3-1 nederlag. Vi mangler stadig at se Tottenham spille en helstøbt god kamp mod hold af en vis kaliber i denne sæson.


Frankfurt:

  • Kristijan Jakic (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Jérôme Onguéné (Forsvar, Reserve) – Skadet


Tottenham:

  • Dejan Kulusekvski (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Lucas Moura (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ben Davies (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Ndicka, Hasebe, Tuta; Lenz, Sow, Rode, Knauff; Kamada, Kolo Muani, Lindstrøm

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Sanchez; Sessegnon, Bentancur, Bissouma, Perisic; Richarlison, Kane, Son


Odds på Frankfurt – Tottenham

Oddsene peger på en favoritværdighed til Tottenham

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Der scores og kæmpes for 3 vigtige point

Der er et spændende opgør i vente her fra Champions Leagues Gruppe D. Sporting har vundet de to første kampe, og møder denne gang gruppens bundprop fra Marseille, så hvis Frankfurt og Tottenham skal hænge på portugiserne, så skal der altså en sejr til her. Spændende bliver det også hvordan kampen forløber, for begge mandskaber er bedst, når de overlader initiativet og i stedet spiller på omstillingerne.

Tottenham har det bedste mandskab af de to, og er da også gjort til klare favoritter her på udebane, men sæsonens hidtidige kampe mod hold af en vis kaliber som Chelsea, West Ham, Sporting og Arsenal er alle endt uden sejr. Spørgsmålet er så hvor Frankfurt rangerer på den liste? Jeg forestiller mig en åben forestilling mellem to hold, som virkelig godt kunne bruge 3 point, og derfor vil der også blive kæmpet for sejren. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,66
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Frankfurt – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Frankfurt er nummer 6 i Bundesligaen med 14 point for otte kampe. Statistikken er på 4-2-2 og målscoren 16:13.

  • Tottenham er nummer 3 i Premier League med 17 point i otte kampe. Statistikken er på 5-2-1 og en voldsom målscor på 19:10.

  • Kamada er topscorer hos hjemmeholdet med fire mål.

  • Harry Kane er topscorer for gæsterne med syv ligamål.

  • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber at gøre sig klog på.


Expected Goals: Frankfurt vs. Tottenham – de seneste tre kampe:

FrankfurtResultatxGTottenhamResultatxG
Frankfurt – Union Berlin(2-0) 1,43 – 1,66Arsenal – Tottenham(3-1) 2,24 – 1,39
Stuttgart – Frankfurt(1-3) 1,12 – 1,29Tottenham – Leicester(6-2) 1,51 – 1,9
Marseille – Frankfurt(0-1) 0,57– 1,08Sporting – Tottenham(2-0) 0,99 – 1,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Frankfurt – Tottenham?

Frankfurt – Tottenham spilles tirsdag den 4. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Frankfurt – Tottenham?

Frankfurt – Tottenham spilles på Deutsche Bank Park, Frankfurt

Skriv første kommentar

Skriv et svar