18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ferencvaros – Slavia Prag: Odds og optakt den 4. august 2021

Foto: Bildbyrån

De ungarske mestre fra Ferencvaros er i gang med den lange vej mod Champions League-gruppespillet, for de har været med siden første runde. Nu er de i tredje runde, og her venter de tjekkiske mestre fra Slavia Prag. Begge hold er lige kommet i gang med de nationale turneringer, men måske kan Ferencvaros profitere af allerede at have fire Champions League-kampe i benene? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ferencvaros – Slavia Prag. Der er kampstart onsdag d. 4. august 2021 kl. 20:00.  

GÅ TIL


Ferencvaros – Slavia Prag: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jaime Manzano, Spanien
Stadion: Groupama Stadion, Budapest
Vejret: 23° og svag vind


Optakt til Ferencvaros – Slavia Prag: Skader, karantæner og startopstillinger

Den tidligere Dortmund-træner, Peter Stöger, er i spidsen for Ferencvaros, og han har indtil videre ført dem til fire internationale sejr mod først Prishtina fra Kosovo og siden Zalgiris fra Litauen. De blev slået med henholdsvis 6:1 og 5:1 samlet. Alligevel indledte de i weekenden sæsonen med et 2:1-nederlag til Kisvarda i den hjemlige liga. Træner Stöger hældte efterfølgende spillerne ud med badevandet og lod sig i medierne citere for, at holdet blev straffet for en arrogant indsats. Så skulle den gode stemning i omklædningsrummet da også være på plads. 

Ferencvaros var i gruppespillet i seneste sæson, hvor de dog i en pulje med Dinamo Kiev, Barcelona og Juventus måtte bøje sig – men også sidste år kæmpede de sig hele vejen fra første kvalifikationsrunde, så de er ikke uvante med at måtte arbejde for sagerne. Til gengæld er det lidt uvant, at det bliver belønnet med deltagelse i gruppespillet, hvor de ikke har været med siden 1995-1996, og selv om det er gået fornemt i de første to kvalifikationsrunder, må moralen og troen på egne evner have fået et lille puf af premierenederlaget i Ungarn. 

Slavia Prag havde alle forudsætninger for at blive europæiske darlings i seneste europæiske sæson, da de slog sig frem til kvartfinalen blandt andet ved at slå Leicester City og Rangers via uafgjorte i Prag og sejre på de britiske øer. I kvartfinalerne var de på vej mod det samme, da de først hentede 1:1 ude mod Arsenal, men i hjemmekampen fik de klø 4:0. Men det der står tilbage for tjekkerne er desværre anklagen og dommen over forsvareren Ondrej Kudela for racistisk tale mod Rangers’ Glen Kamara. Kudela fik 10 kampes karantæne og missede blandt andet tjekkernes EM i sommer. Det er en grim plet på den tjekkiske indsats, som på banen var imponerende, men man skal altså opføre sig ordentligt. 

På banen sikrede de endnu engang et suverænt mesterskab og gik ubesejrede gennem sæsonen, og nu er de altså bare to runder fra en tur i Champions League-gruppespillet, som de missede sidste sæson efter at have løbet panden mod en FC Midtjylland-mur i playoffrunden. Sæsonen inden var de i gruppespillet i Champions League i en slags dødens pulje, hvor de mødte Inter, Dortmund og Barcelona. Det blev til to point i alt. Dén præstation vil de helt sikkert gerne forbedre i denne sæson, og det skal altså i første omgang gå ud over Ferencvaros. 

Vinderen her møder vinderen af Cluj – Young Boys. 

Ferencvaros:

  • Ingen kendte fravær

Slavia Prag:

  • Ondrej Kudela (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • David Hovorka (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mick van Buren (Kant, Reserve) – Skadet
  • Lukas Provod (Kant, Fast) – Skadet

Ferencvaros forventet startopstilling: Dibusz; Botka, S. Mmaee, Blazic, Cabraja; Zachariassen, Kharatin, Vecsei; Zubkov, R. Mmaee, Mak.

Slavia Prag forventet startopstilling: Kolar; Bah, Zima, Kacharaba, Dorley; Holes, Sevcik; Sima, Stanciu, Olayinka; Schranz.


Odds på Ferencvaros – Slavia Prag

Bookmakernes odds antyder, at de regner de tjekkiske gæster for kampens favoritter.  

Odds-forslag: Det ligner en kamp med mange mål

Ferencvaros har spillet fem betydende kampe allerede, og i fire af dem er der faldet mindst 3 scoringer. I seneste sæsons 33 kampe blev der scoret i alt 91 mål, hvilket er et snit på 2,75 scoringer pr. kamp. De stod selv for mere end to mål pr. kamp, og weekendens 2:1-nederlag var den eneste af deres fem kampe i sæsonen, hvor de lavede færre end 2 mål. 

Slavia Prag var jo helt suveræne i Tjekkiet, og i deres 34 kampe faldt der i alt 105 scoringer, som er lidt over 3 mål i snit. Af dem stod de selv for 2,5 mål i snit. Samtidig gik de altså ubesejret gennem 34 kampe og slog sig igennem til kvartfinalen i Europa League, så umiddelbart er de en klasse eller to over deres modstander her. Det var de også i de to holds eneste internationale duel indtil nu. De mødtes nemlig i den nu hedengangne Toto Cup tilbage i 1986-1987, hvor Slavia Prag vandt 2:0 og 1:0. 

Begge hold er vant til at score mange mål. Begge hold er forholdsvist tidligt på sæsonen og kan ikke have alle aftaler og relationer på plads. Ferencvaros kan ikke regne med, at de kan hente sejr i Prag, så de er tvunget frem på banen, og det kan give plads til gæsternes omstillingsspillere som Olayinka og Sima, mens det selvfølgelig også kan føre til ungarske mål. Anbefalingen tror på mindst 3 scoringer i dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Over 2,5 mål
Gå til Unibet *


Ferencvaros – Slavia Prag: Statistik, topscorer og H2H

  • Ferencvaros har lige taget hul på den nye sæson i Ungarn, og det gjorde de med et nederlag på 2:1 mod Kisvarda. 

  • I seneste sæson endte Ferencvaros øverst i tabellen med 78 point efter 33 kampe. 

  • Tallene for Ferencvaros i guldsæsonen lød på 23-9-1 og scoren 69:22.

  • Slavia Prag vandt den tjekkiske liga suverænt i den seneste sæson med 86 point i 34 kampe. 

  • Slavia Prags statistik blev imponerende 26-8-0 og en målforskel på 85:20.

  • De har åbnet den nye sæson på lige så overbevisende vis med to sejre og en score på 4:1.

  • Ferencvaros’ topscorer i seneste sæson var albanske Myrto Uzuni, som nettede 12 gange i ligaen. 

  • Jan Kuchta blev Slavia Prags topscorer i seneste sæson med 15 mål. 


Expected Goals: Ferencvaros vs. Slavia Prag – de seneste tre kampe

FerencvarosResultatxGSlavia PragResultatxG
Ferencvaros – Kisvarda(1-2) 1,66 – 0,86Teplice – Slavia Prag (1-3)0,85 – 2,54 
Zalgiris – Ferencvaros (1-3) 0,78 – 1,41Zlin – Slavia Prag (0-1)0,37 – 1,10 
Ferencvaros – Zalgiris (2-0)  2,84 – 0,32Slavia Prag – Piast Gliwice (1-1) 0,43 – 0,81 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar