18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK – Trabzonspor: Odds og optakt den 16. august 2022

FCK er kommet haltende ud til den nye sæson, men der er ikke råd til svipsere, når de tirsdag aften skal op imod de tyrkiske mestre, Trabzonspor. (Foto: Bildbyrån)
FCK er kommet haltende ud til den nye sæson, men der er ikke råd til svipsere, når de tirsdag aften skal op imod de tyrkiske mestre, Trabzonspor. (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag går det løs for de forsvarende danske mestre, FCK, som skal forsøge at spille sig i Champions League-gruppespillet. I løbet af den næste uge venter to kampe mod de forsvarende tyrkiske mestre, Trabzonspor. Københavnernes niveau skal højnes gevaldigt, hvis de skal have en chance for en samlet sejr mod Cornelius og co. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – Trabzonspor. Der er kampstart tirsdag d. 16. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


FCK – Trabzonspor: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Parken, København
Vejret: 26° og svag vind

Optakt til FCK – Trabzonspor: Skader, karantæner og startopstillinger

Uha, man kan godt have bange anelser på FCK’s vegne forud for de to forestående opgør mod de tyrkiske mestre, Trabzonspor. Jess Thorups mandskab har på trods af massive investeringer på transfermarkedet fået en sløj start på sæsonen. Tre nederlag i de første fem Superliga-kampe er bare ikke godt nok, når man som FCK, på papiret, har et stærkere mandskab end de resterende hold i den bedste danske række. Vejen til Champions League-gruppespillet er heldigvis kort, da københavnerne træder ind her i sidste og afgørende kvalrunde, og selvom præstationerne indtil videre ikke har været af høj standard, så har FCK vist igennem en del år, at de internationalt er til at stole på i modsætning til de fleste andre danske hold.

Fredagens kamp mod Randers var endnu en bet for FCK, som ikke bare tabte kampen, men også mistede to profiler i processen. Både Khocholava og Daramy, som ellers havde leveret gode indsatser i sejren over Brøndby, måtte begge gå fra banen med skader, og det ventes ikke, at nogle af dem bliver klar til dette opgør. For tiden er det svært at genkende det stabile mesterhold fra København. Derbyet mod Brøndby bød på en fodboldmæssige opvisning, mens de i fredags mod Randers faldt helt sammen. FCK virker skrøbelige så snart de møder modgang, og det skal der virkelig rettes op på, hvis det ikke skal blive til to laaange aftener mod Trabzonspor.

Tyrkiske Trabzonspor vandt i komfortabel stil det tyrkiske mesterskab i sidste sæson, hvor en målfarlig Andreas Cornelius var en stor del af det første mesterskab i 38 år med sine 15 ligamål. ‘Corner’ er også startet flot ud på den nye sæson, hvor det allerede er blevet til tre scoringer. Til denne sæson er klubben blevet en dansker rigere med tilgangen af Jens Stryger, som er startet inde i sæsonens tre første kampe, og sågar fandt vej til netmaskerne i sin debut. Tyrkerne er også kommet solidt ud af starthullerne på denne sæson, hvor det er blevet til sejre på 2-0 og 1-0 i Super Lig, mens det i Super Cuppen blev til en 4-0 sejr over Sivasspor. Trabzonspor indkasserede færrest mål af alle i den tyrkiske liga i sidste sæson, og er startet denne sæson ud med tre clean sheets i tre kampe, så FCK skal have fundet mere offensiv pondus frem end i sæsonens første fem kampe, hvis de skal gøre sig forhåbninger om gruppespil i Champions League.


FCK:

 • Kamil Grabara (Mål, Fast) – Skadet
 • Mohamed Daramy (Kant, Fast) – Skadet
 • Peter Ankersen (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • David Khocholava (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom


Trabzonspor:

 • Marek Hamsik (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Edin Visca (Kant, Fast) – Skadet
 • Bruno Peres (Back, Reserve) – Skadet

FCK forventet startopstilling: Johnsson; Diks, Vavro, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Falk; Johanneson, Haraldsson, Claesson; Biel

Trabzonspor forventet startopstilling: Cakir; Stryger, Denswil, Hugo, Elmali; Siopis; Erdogan, Haspolat, Bakasetas, Trezeguet; Cornelius


Odds på FCK – Trabzonspor

Oddsene peger på FCK som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Stærk tyrkisk defensiv bliver svær at nedbryde

FCK har nærmest egenhændigt holdt den danske fane højt i Europa igennem en del år. Der har været masser af store europæiske aftener i Parken, hvor de fleste modstandere har måtte sande, at det ikke er helt nemt at hive sejre med hjem fra. Spørgsmålet er, om FCK i deres nuværende forfatning har store europæiske præstationer i sig? Man kunne godt have sin tvivl. Spillermaterialet og topniveauet er af høj kaliber, men det har langt fra kørt som smurt i sæsonens første fem kampe, som allerede har budt på tre nederlag, senest med et kollaps mod Randers.

Det må også være FCK’s tidligere bedrifter i Europa, som bookmakerne har haft et øje på, da de har sat oddsene til dette opgør, for københavnerne er nemlig pæne favoritter her på hjemmebane. FCK er dog lidt amputerede til opgøret, da både Khocholava og Boilesen meldes tvivlsomme, mens førstemålmand Grabara og Daramy med sikkerhed er ude. Københavnerne skal selvfølgelig gå efter et resultat på hjemmebane, for det bliver ikke nemmere i Tyrkiet om en uge, men i sæsonens fem første kamp har det offensive udtryk ladet meget tilbage at ønske. Trabzonspor skal ikke ud at satse hele butikken her i første opgør, deres defensiv ser stærk ud med tre clean sheets for tre kampe, og det kan vise sig svært sig svært for FCK at komme frem til mål. I min optik dufter det af et målfattigt opgør, hvor FCK ikke kan, og hvor Trabzonspor ikke for alt i verden skal frem at angribe for fuld skrue.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,75
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


FCK – Trabzonspor: Statistik, topscorer og H2H

 • Efter fem spillerunder indtager FCK blot 8.pladsen i Superligaen med 6 point.

 • Trabzonspor er på en delt 1.plads i Super Lig efter to kampe, som har kastet to sejre af sig.

 • Pep Biel er topscorer i FCK med 4 ligamål.

 • Sidste sæsons topscorer hos Trabzonspor, Andreas Cornelius, er kommet godt i gang med den nye sæson, hvor han har scoret 3 mål i tre kampe på tværs af liga og Super Cup.

 • Der er ingen tidligere møder mellem FCK og Trabzonspor som vi kan gøre os kloge på.

   


Expected Goals: FCK vs. Trabzonspor de seneste tre kampe:

FCKResultatxGTrabzonsporResultatxG
FCK – Randers(1-3) 2,55 – 0,99Trabzonspor – Hatayspor(1-0) 3,61 – 0,65 
FCK – Brøndby(4-1) 3,26 – 0,49İstanbulspor – Trabzonspor(0-2) 0,26 – 1,56
Viborg – FCK(4-2) 3,39 – 2,19Trabzonspor – Sivasspor(4-0) 2,55 – 0,38
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FCK – Trabzonspor?

FCK – Trabzonspor spilles tirsdag den 16. august 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FCK – Trabzonspor?

FCK – Trabzonspor spilles i Parken i København

1 kommentar

 1. Godt nyt for FC – Daramy, Boilesen og Khocholava er alle med i truppen til aftenens kamp.

Skriv et svar