18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK forsøgt vækket af Galatasaray-fans

Som det efterhånden hører sig til på europæiske udebaneture, har hjemmeholdets fans forsøgt at forstyrre det gæstende holds nattesøvn med fyrværkeri. Galatasarays fans brugte dog krudtet foran det forkerte hotel, og FCK-spillerne bør derfor være veludhvilede til aftenens opgør.

Der venter FCK en heksekedel i aftenens udekamp mod Galatasaray i Champions League. Foto: IMAGO/Natasa Kupljenik

Galatasaray-fans tager alle kneb i brug

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man på udebaneture i europæisk regi, får natlige besøg af hjemmeholdets fans, som står klar til at forstyrre ens nattesøvn med fyrværkeri. Det har angiveligt også været tilfældet for FCK forud for aftenens vigtige Champions League-kamp mod tyrkiske Galatasaray.

På det sociale medie X florerer nemlig videoer af Galatasaray-fans, som i nattens mulm og mørke har gang i det helt store fyrværkeri-show foran et hotel i Istanbul. Det eneste problem er, at det ikke var foran det hotel, hvor FCK’s spillere og stab var indlogeret. Det bekræfter Director of Football Operations and International Affairs i FCK, Daniel Rommedahl, til bold.dk: ”Vi har ikke hørt noget, og når jeg ser på videoen, så kan jeg tydeligt se, at det i hvert fald ikke er der, hvor vi bor.”

Det vides ikke, hvor Galatasaray-fansene har brugt alt krudtet, og hvem de har holdt vågne i nat, men heldigvis var det ikke FCK’s spillere, som har brug for masser energi til aftenens Champions League-brag.

Opgøret mellem de tyrkiske mestre Galatasaray og de danske mestre FCK løber af stablen i aften klokken 18.45. Kan danskerne levere en Champions League-overraskelse i Istanbul?

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar