18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Sheriff – Real Madrid: Odds og optakt den 24. november 2021

Her ses de to mest scorende spillere i indeværende La Liga-sæson. Kan Benzema og Vinicius fortsætte den fine form i Champions League? (Foto: Bildbyrån)
Her ses de to mest scorende spillere i indeværende La Liga-sæson. Kan Benzema og Vinicius fortsætte den fine form her i Champions League? (Foto: Bildbyrån)

For to måneder siden chokerede FC Sheriff alt og alle med en 2-1 sejr over Real Madrid på Bernabeu. Kan de gentage den formidable præstation onsdag aften hjemme i Tiraspol, eller har den spanske kongeklub læst på lektien til denne gang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Sheriff – Real Madrid. Der er kampstart onsdag d. 24. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Sheriff – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak, Polen
Stadion: Sheriff Stadium, Tiraspol
Vejret: 1° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 11:59.

Optakt til FC Sheriff – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonens overraskelse i Champions League fandt sted tilbage i september, da moldoviske FC Sheriff overraskede hele fodboldverdenen med en 2-1 ude over mægtige Real Madrid. Det var et fuldkommen vanvittigt resultat af de upåagtede moldovere, som indtil videre har været et overraskende godt bekendtskab i Champions League. 2-1 nederlaget er Real Madrids hidtil eneste pointtab i denne sæsons Champions League, og derfor indtager de, som forventet, 1.pladsen i gruppe D med 9 point. Inter følger efter på 2.pladsen med 7 point, mens FC Sheriff stadig byder sig til i kampen om avancement med 6 point. Ukrainske Shakhtar Donetsk virker til at have udspillet deres rolle i gruppen, da de kun har skrabet 1 point sammen indtil videre.

Sheriff har gang i en virkelig flot sæson indtil videre, i den hjemlige liga indtager de godt nok kun 2.pladsen, men der er kun 1 point op til førerholdet fra Petroclub, som har spillet tre kampe flere end Sheriff. Sæsonens fjorten kampe i den moldoviske liga har budt på tolv sejre, et x og et enkelt nederlag. Her i Champions League var moldoverne ikke spået særlig store chancer, men med sejre over Shakhtar Donetsk og Real Madrid i de to første kampe overtog de Shakhtars rolle som outsider til avancement fra gruppen. De to seneste kampe mod Inter var dog for en stor en mundfuld for Sheriff, som tabte begge opgør. De har stadig chancen for at indhente både Inter og Real Madrid på 2. og 1.pladsen, så de kan være ovenud tilfredse!

Real fik sig et ordentlig chok med 2-1 nederlaget til Sheriff, men udover den kamp, så har den spanske kongeklub ikke rystet på hånden. De slog Inter på udebane i første kamp, mens de to seneste kampe mod Shakhtar Donetsk har kastet 6 point af sig. I La Liga går det også strygende for Real, som pt. indtager 1.pladsen. Los Blancos ser giftige ud i denne sæson, og kommer til dette opgør med fire sejre i streg, samt sejre i de fire seneste udekampe. Nu handler det bare om, at holde koncentrationen her mod Sheriff, for så er avancementet til ottendedelsfinalen sikret, endda som etter, hvis ikke Inter vinder deres kamp mod Shakhtar Donetsk.

FC Sheriff:

  • Lovro Bizjak (Angreb, Reserve) – Skadet

Real Madrid:

  • Dani Ceballos (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Eden Hazard (Kant, Reserve) – Tvivlsom
  • Gareth Bale (Kant, Reserve) – Skadet
  • Federico Valverde (Midtbane, Reserve) – Skadet

FC Sheriff forventet startopstilling: Athanasiadis; Fernando, Arboleda, Dulanto, Cristiano; Addo, Thill; Traore, Kolovos, Bruno; Yakhshiboev

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius


Odds på FC Sheriff – Real Madrid

Oddsene peger på Real Madrid som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Chokket udebliver i Tiraspol

Det var en gedigen overraskelse, da FC Sheriff løb med alle 3 point i udekampen mod Real Madrid for lige godt to måneder siden. Ingen tvivl om, at Real Madrid ikke tog den opgave så seriøst som de burde have gjort, men marginalerne var samtidig også på gæsternes side. Madrilenerne har dog rejst sig forbilledligt oven på den dukkert, og kan sikre avancement fra gruppen med en sejr her. Det ville undre mig meget, hvis ikke Real Madrid vil ud og revanchere sig her. De er godt kørende for tiden med sejr i de seneste fire kampe, og har forhåbentlig læst på lektien denne gang.

De moldoviske værter er kommet lidt ned på jorden igen i Champions League sammenhæng, hvor det er blevet til to nederlag i streg til Inter. Det var et chok, da de besejrede Real Madrid i det omvendte opgør, men sådan et resultat gentager sig næppe to gange på én sæson. Klasseforskellen på de to mandskaber er markant, og det skal Real Madrid ud og vise onsdag aften. Jeg kan ikke se andet end en komfortabel udesejr for mig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,72
Halvleg/Fuldtid – Real Madrid/Real Madrid
Gå til nordicbet *


FC Sheriff – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Sheriff indtager 3.pladsen med 6 point. Her er statistikken på 2-0-2 og målscoren 6:7.

  • Real Madrid er nummer 1 i gruppe D med 9 point efter fire spillerunder. Statistikken er på 3-0-1 og målscoren 9:3.

  • Luvannor er topscorer for FC Sheriff i Champions League, han står noteret for fire mål.

  • Benzema står også noteret for fire mål i Champions League, nok til at gøre ham til Reals topscorer i turneringen.

  • FC Sheriff chokerede hele fodboldverdenen, da de i det omvendte opgør vandt 2-1 på Bernabeu.


Expected Goals: FC Sheriff vs. Real Madrid de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGReal MadridResultatxG
Floreşti – Sheriff(1-3)0,31 – 3,51Granada – Real Madrid(1-4)0,56 – 2,39
Sheriff – Zimbru(6-0)2,51 – 0,13Real Madrid – Rayo Vallecano(2-1)2,58 – 1,88 
Sheriff – Inter(1-3)0,39 – 4,05Real Madrid – Shakhtar Donetsk(2-1)2,05 – 1,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles FC Sheriff – Real Madrid?

FC Sheriff – Real Madrid spilles onsdag den 24.november 2021 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Sheriff – Real Madrid?

FC Sheriff – Real Madrid spilles på Sheriff Stadium

Skriv et svar