18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Porto – Liverpool: Odds og optakt den 28. september 2021

Foto: Bildbyrån

Liverpool har fået en fornem start på sæsonen, englænderne topper Premier League, og i Champions League lagde de ud med en sejr over AC Milan. Porto er også godt kørende, og i første spillerunde hentede de et flot point mod Atletico Madrid. Bliver der spændingen om udfaldet, eller bliver det bare en Liverpool-walkover? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Porto – Liverpool. Der er kampstart tirsdag d. 28. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

FC Porto – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sergei Karasev, Rusland
Stadion: Estadio do Dragao, Porto
Vejret: 15° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til FC Porto – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag går det endnu engang løs i Champions League. Gruppe B ligner den vel nok stærkeste gruppe af dem alle med fire gode hold i form af FC Porto, Liverpool, AC Milan og Atletico Madrid. Første spillerunde for to uger siden vidnende også om fire forholdsvis jævnbyrdige mandskaber. Liverpool var bedst i deres kamp mod Milan, men måtte alligevel kæmpe lidt for den afgørende scoringen til 3-2. Porto fik vist at sagtens kan byde op til dans, da de fik 0-0 i Madrid. Faktisk fik portugiserne sejrsmålet i kassen, men en lidt spøjs og tynd VAR-dom underkendte målet, og de måtte nøjes med det ene point. Det er to formstærke hold, som skal duellere her. Begge har fortsat sæsonens første nederlag til gode, Porto indtager 2.pladsen i den portugisiske liga, mens Liverpool topper i Premier League.

Det har været en godkendt start på sæsonen for Porto. Syv ligakamp har resulteret i fem sejre og to uafgjorte, og de holder fortsat trit med Benfica i toppen af rækken. Portugiserne leverede en flot præstation i første runde af Champions League, hvor de fortjent fik point med fra Madrid. I sidste sæson lagde de også en god indsats for dagen i Champions League, hvor de nåede helt til kvartfinalen, på vejen dertil vandt de blandt andet over Juventus og fik uafgjort mod Manchester City. Man skal ikke spøge med Porto! I weekenden blev det til en 2-1 sejr over Gil Vicente efter et sent frisparksmål af Oliveira.

Liverpool har efter seks spillerunder bragt sig alene i spids af den engelske Premier League med 14 point. Klopps mandskab har stadig sæsonens første nederlag til gode, dog var der lidt malurt i bægeret i weekenden, da de kun formåede at få 1 point med fra Brentford. I et vanvittigt medrivende opgør, som endte 3-3, viste Liverpool fine prøver på deres glimrende offensive kvaliteter, men defensiven stod ikke snorlige, og der skal altså mere koncentration til i den fase, hvis man vil vinde Premier League og Champions League. Faktisk var det lidt det samme scenarie i første Champions League-runde mod AC Milan. Her blæste Liverpool italienerne ud i starten af kampen, den stod på total dominans, men alligevel gik englænderne til halvleg bagud med 2-1, igen pga. manglende koncentration i de bagerste geledder. Det skal dog ikke tage noget fra den fornemme sæsonstart, som har gjort dem til Englands midlertidige førerhold.

FC Porto:

 • Pepe (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Chancel Mbemba (Forsvar, Fast) – Karantæne

Liverpool:

 • Thiago (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Harvey Elliott (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Neco Williams (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

FC Porto forventet startopstilling: Costa; Corona, Cardoso, Marcano, Wendell; Otavio, Oliveira, Grujic, Diaz; Taremi, Martinez

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Tsimikas; Henderson, Fabinho, Jones; Salah, Firmino, Minamino


Odds på FC Porto – Liverpool

Bookmakernes odds tyder på en favoritværdighed til Liverpool.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Porto er en hård nød at knække

Som nævnt ovenfor, så er det her en ekstremt hård pulje. Milan, Atletico og Liverpool er nok af de fleste regnet som de tre hold, der skal kæmpe om de to billetter videre, men FC Porto har vist ved flere lejligheder, at de også skal tages seriøst. Det vidner præstationen ude mod Atletico i første runde, samt en kvartfinale i fjor meget godt om. Porto er en svær nød at knække, i sidste sæson tabte de ikke en hjemmekamp i CL før i kvartfinalen mod de efterfølgende vindere fra Chelsea. Det blev til sejr mod Juventus og uafgjort mod Manchester City, og jeg tror de har en udmærket chance for at slippe helskindet igennem her også.

Selvom Liverpool og Klopp selvfølgelig ikke bare sylter en så vigtig Champions League-kamp som denne, så venter der altså en måske endnu vigtigere kamp i weekenden, når de tager imod Manchester City i Premier League. Der er blevet varslet et par rotationer i Liverpools startellever, og tankerne kunne måske allerede være på weekendens topkamp. Egentlig så tror jeg, at begge klubber vil være fint tilfredse med en pointdeler her. På den måde kan Porto holde sig ubesejret og i spil til avancement, mens Liverpool nok skal få lejlighed til at skrabe de fornødne point sammen i deres hjemmekampe. Anbefalingen bliver et oplagt X.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
4,05
X
Gå til Marathonbet *


FC Porto – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Porto indtager 2.pladsen i den portugisiske liga med 17 point, en statistik på 5-2-0 og målscoren 16:4.

 • Liverpool topper Premier League med 14 point, en statistik på 4-2-0 og målscoren 15:4.

 • Luis Diaz er topscorer i Porto med fem kasser.

 • Mohamed Salah er Liverpools topscorer med seks mål i sæsonen. Fem styks i Premier League og et enkelt i Champions League.

 • I 2019 krydsede de to klubber også klinger i Champions League. Dengang vandt Liverpool begge opgør, 2-0 hjemme og 4-1 ude.


Expected Goals: FC Porto vs. Liverpoolde seneste tre kampe:

FC PortoResultatxGLiverpoolResultatxG
Gil Vicente – FC Porto(1-2)1,85 – 1,43Brentford – Liverpool(3-3)2,78 – 2,28
FC Porto – Moreirense(5-0)3,82 – 0,3Norwich – Liverpool(0-3)2,2 – 2,05
Atletico Madrid – FC Porto(0-0)0,26 – 0,64Liverpool – Crystal Palace(3-0)3,46 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar