18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Porto – AC Milan: Odds og optakt den 19. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Simon Kjær og AC Milan har kniven for struben i Champions League, hvor det er blevet til to nederlag i de to første kampe. Denne gang skal italienerne på udebanetur til Porto, som senest fik en ordentlig lussing af Liverpool. Bliver det Porto eller Milan, som skal blande sig i kampen om avancement fra gruppe B? Det finder vi ud af i morgen! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Porto – AC Milan. Der er kampstart tirsdag d. 19. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

FC Porto – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Estadio do Dragao, Porto
Vejret: 19°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til FC Porto – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Porto og AC Milan indtager de to bundplaceringer i den hårde gruppe B, som også indeholder Atletico Madrid og Liverpool. Porto har skaffet et point i to kampe, mens Milan stadig står tomhændende tilbage. Begge hold vil formentlig gå indædt efter en sejr her, for afstanden op til Atletico og Liverpool kan pludselig vokse sig stor.

Porto fik en godkendt start på Champions League-sæsonen med et enkelt point ude mod Atletico Madrid, hvor de endda fik annulleret et sent føringsmål på en tvivlsom VAR-kendelse. Senest kunne de hverken skyde skylden på banen, VAR, skader eller lignende, for der var ganske enkelt bare klasseforskel da Liverpool var på besøg. Englænderne tog en sikker 5-1 sejr, og Porto står nu tilbage med et point for to kampe og en skidt målscore. I ligaregi går det strålende for Porto, som har vundet de seneste fire kampe med en målscore på 14:2. Indtil videre rækker det til en midlertidig 2.plads, et point fra førerholdet Benfica og á point med efterfølgerne fra Sporting. Portugiserne er normalvis uhyggeligt stærke hjemme på Estadio do Dragao, nederlaget til Liverpool var det blot tredje i 25 kampe. Conceicao har en stort set fit trup til rådighed i morgen aften.

Milan buldrer derudaf i Serie A! Det italienske storhold kører videre på de fine takter de viste i sidste sæson, og indtil videre har det resulteret i en midlertidig 2.plads med syv sejre og en enkelt uafgjort i otte kampe. Det er virkelig stærkt gået! I Champions League er alt ikke fryd og gammen for italienerne, som står uden point efter to spillerunder. Først blev det til et ganske fortjent nederlag på 3-2 til Liverpool, og senest var de ualmindeligt uheldige. Efter massiv dominans og en 1-0 føring mod Atletico Madrid efter 30 minutter, spolerede en udvisning til Franck Kessie chancerne for deres første hjemmesejr i CL i 7 år. Milan kæmpede bravt i 60 minutter med en mand i undertal, og måtte se sig slået på et tvivlsomt straffe i dommerens 5. tillægsminut. Den må have gjort ondt. Nu er Milan tvunget ud i minimum et par sejre i de sidste fire spillerunder, hvis de vil gøre sig forhåbninger om avancement. Desværre for Milan må Pioli stille til kamp uden en håndfuld bærende profiler. Maignan i målet sidder ude de næste 10 ugers tid, Kessie har karantæne, Diaz og Hernandez har Covid, og Florenzi og Rebic er skadede. De klarede skærene i weekenden med en decimeret trup, spørgsmålet er, om de kan gøre det i CL også?

FC Porto:

 • Chancel Mbemba (Forsvar, Reserve) – Skadet

AC Milan:

 • Theo Hernandez (Back, Fast) – Covid-19
 • Franck Kessié (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Brahim Diaz (Kant, Fast) – Covid-19
 • Ante Rebic (Angreb, Fast) – Skadet
 • Alessandro Florenzi (Back, Reserve) – Skadet
 • Mike Maignan (Målmand, Fast) – Skadet

FC Porto forventet startopstilling: Marchesin; Corona, Pepe, Marcano, Sanusi; Otavio, Oliveira, Uribe, Diaz; Martinez, Taremi

AC Milan forventet startopstilling: Tatarusanu; Kalulu, Tomori, Kjær, Calabria; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Krunic, Leao; Giroud


Odds på FC Porto – AC Milan

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Der afventes…

Det er med kniven for struben at Porto og Milan går ind til dette opgør, for med henholdsvis 1 og 0 point, så er der ikke plads til mange flere nederlag, hvis de vil holde snor i Atletico Madrid og Liverpool i toppen af rækken. I ligaregi kører det som smurt for begge mandskaber, men i Champions League har der både manglet held og dygtighed i de første to spillerunder.

Både Porto og Milan har åbenlyse kvaliteter i deres defensiv med solid organisation og dygtige forsvarsspillere. Så længe modstanderen ikke hedder Liverpool, så har begge mandskaber redskaberne til at stå solidt og organiseret, og det kan være svært at trænge igennem. Umiddelbart ligner det et tæt opgør i Porto, og med kampens vigtighed taget in mente, så tror jeg ikke, at det er urealistisk med et lidt afventende udtryk fra start. Begge mandskaber vil helt sikkert have denne kamp som en must-win, men jeg tvivler på, at hele butikken bliver satset fra start. Milans fraværskvaler til kampen gør formentlig, at de vil komme lidt mere afventende ud end ellers forventet, til gengæld kan jeg godt se dem holde Porto fra stangen til en start. Vi har jo set hvordan Simon Kjær han kan holde et bur rent på landsholdet, og hans partnerskab med unge Tomori ser virkelig stærkt ud. Min teori går på, at pointene her er for vigtige til, at der bliver satset fra start. Den afventende tilgang giver et X til halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,20
Uafgjort ved halvleg
Gå til Bet365 *


FC Porto – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Porto indtager 3.pladsen i gruppe B med 1 point efter de to første spillerunder. De fik et flot point med fra udekampen mod Atletico Madrid, mens de senest fik en ordentlig røvfuld af Liverpool.
 • AC Milan ligger på gruppens sidsteplads med 0 point. Indtil videre er det blevet til to snævre nederlag mod Liverpool og Atletico Madrid.
 • Luis Diaz er topscorer i Porto med seks sæsonmål indtil videre, flest af alle i den portugisiske liga.
 • Giroud, Diaz og Leao deler topscorerværdigheden hos Milan med tre mål hver.
 • Seneste indbyrdes opgør var i Super Cuppen 2003, her vandt italienerne 1-0 på en scoring af Andriy Shevchenko.

Info
NavnFC PortoPOR
Land
Portugal
POR
CheftrænerSergio Conceicao
Websitewww.fcporto.pt
Form
Statistik
Turnering
Liga Portugal
Kampe spillet
11
Mål
28
Mål imod
7
Rent bur
4
Gule kort
32
Røde kort
2
Turnering
Champions League Grp. B
Kampe spillet
4
Mål
3
Mål imod
6
Rent bur
2
Gule kort
12
Røde kort
1


Expected Goals: FC Porto vs. AC Milande seneste tre kampe:

FC PortoResultatxGAC MilanResultatxG
Sintrense – Porto(0-5)0,31 – 2,66Milan – Hellas Verona(3-2)1,79 – 1,84 
Porto – Paços de Ferreira(2-1)2,16 – 0,95Atalanta – Milan(2-3)2,47 – 2,5
Porto – Liverpool(1-5)0,48 – 3,24Milan – Atletico Madrid(1-2)0,55 – 1,77 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar