18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AEK Larnaca: Odds og optakt den 19. juli 2022

Uafgjort i sæsonpremieren og Pione Sisto i U19-truppen. Der er rigeligt at tænke på for FCM-træner Henriksen. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Selv om det ikke blev til mesterskab i seneste sæson for FC Midtjylland, får de alligevel et europæisk forsøg på at spille sig med i Champions League. De begynder i anden kvalifikationsrunde, hvor modstanderen er cypriotiske AEK Larnaca. Cyprioterne er endnu ikke begyndt den nye sæson, der først går i gang i slutningen af august Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AEK Larnaca. Der er kampstart tirsdag d. 19. juli 2022 kl. 19:45. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – AEK Larnaca: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Novak Simovic, Serbien
Stadion: MCH Arena, Herning, Danmark
Vejret: 29° og let vind

Optakt til FC Midtjylland – AEK Larnaca: Skader, karantæner og startopstillinger

Selv om det kun blev til 1:1 i fredagens åbningskamp i Superligaen. Og selv om gæsterne faktisk endda var tæt på at stjæle alle tre point. Så var det en fin fodboldkamp, FC Midtjylland leverede. Kombinationsspillet hang sammen. De havde kontrol i store dele af kampen. Men afslutningerne var ikke helt skarpe, og så havde gæsternes keeper Carlgren en flot aften. 

Nu er blikket vendt mod Europa, og selv om der er et stykke vej fra anden kvalrunde til gruppespillet, vil det da være tudetosset af Ulvene ikke at gøre et forsøg på at sikre sig det økonomisk attraktive gruppespil. De er efter al sandsynlighed stadig uden både Sisto og Brumado, så med mindre de vælger at anvende enten Kaba eller Lind, spiller de igen uden en ægte angriber. Men de tre forreste har så meget kreativitet, flair og fart, at de formår at skabe chancer alligevel. 

I seneste sæson begyndte FC Midtjylland også i anden kvalrunde, og med al tænkelig respekt for de cypriotiske gæster var det med noget stærkere modstand i form af skotske Celtic. Skotterne blev besejret med hjælp fra forlængelse, og så blev det først i tredje kvalrunde, at FCM røg ud, da de kom en tur i den hollandske vindtunnel hos PSV Eindhoven. Og bliver det til tredje runde igen for Ulvene, venter portugisiske Benfica, som holder mindst samme niveau som hollænderne. 

Men før den står på tredje runde, skal AEK Larnaca besejres. Cyprioterne har endnu ikke vundet det nationale mesterskab, men fra 2015 til i dag har de hentet fem gange sølvmedaljer. Klubben opstod ved en fusion i 1994, og det er første gang, de spiller med i Champions League. Cyprioterne blev i 2014-2016 trænet af dansk-spanske Thomas Christiansen, og det blev begyndelsen på en meget spansk-inspireret tilgang. Også til spillertruppen, der i dag har fem spaniere – og i øvrigt også tre portugisere.


FC Midtjylland:

  • Pione Sisto (Midtbane, Reserve) – Udeladt af truppen
  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet


AEK Larnaca:

  • Andreas Paraskevas (Mål, Fast/Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Thychosen; Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho; Isaksen, Dreyer, Chilufya.

AEK Larnaca forventet startopstilling: Piric; Casas, Milicevic, Tomovic, Gonzalez; Sanjurjo, Mamas, Naoum; Faraj, Lopes, Gyurcso.


Odds på FC Midtjylland – AEK Larnaca

Oddsene peger på, at favoritrollen tilfalder FC Midtjylland. 


Odds-forslag: European Night i Herning

De er en flok kæphøje kræmmere, deroppe i Herning. Men de er også ambitiøse, fokuserede og fulde af tro på tingene. Så nu spilles der altså temmeligt fast europæisk bold på MCH Arena. Og vi er jo der, hvor det vil være skuffende, hvis de ikke kan banke de cypriotiske vicemestre fra Larnaca. 

Superligaåbningen mod Randers FC endte nok resultatmæssigt skuffende, men spillet så lovende ud. Der er ikke mange svage punkter i den midtjyske startformation, og kan de holde på Isaksen og Evander, så længe muligheden for Champions League-gruppespil lever, bør de være en seriøs kandidat. 

Derfor tror anbefalingen også, at de vil være i stand til at besejre Larnaca tirsdag aften. Det bliver næppe med decideret hovedløst offensivt spil, men det skal dog være en kamp, som Ulvene vinder. Bedst selvfølgelig hvis de kan vinde med mere end et enkelt mål, men vi holder os til et bud på hjemmesejr. Så kan den være nok så lille.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,43
FC Midtjylland
Gå til Bwin *


FC Midtjylland – AEK Larnaca: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland blev nummer 2 i Superligaens mesterskabsspil i seneste sæson. De fik 65 point i 32 kampe. 

  • FC Midtjyllands statistik endte på 20-5-7 og scoren 59:33.

  • Ulvene åbnede Superligasæsonen med 1:1 på hjemmebane mod Randers FC.

  • AEK Larnaca blev nummer 2 i den cypriotiske liga med 54 point for 32 runder. 

  • Tallene for AEK Larnaca endte på 14-12-6 med en målforskel på 44:29.

  • Hos FC Midtjylland blev brasilianske Evander topscorer i seneste sæson med 12 træffere.

  • Nordmakedonske Ivan Trickovski blev AEK Larnacas topscorer med 5 mål i mesterskabsspillet.


Expected Goals: FC Midtjylland – AEK Larnaca de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAEK LarnacaResultatxG
FC Midtjylland – Randers FC (1-1) 1,59 – 1,01Apoel – AEK Larnaca (2-2) 1,11 – 1,16 
Gent – FC Midtjylland (2-1) 1,34 – 1,82Rapid Wien – AEK Larnaca(2-3)0,57 – 0,82 
FC Midtjylland – OB (3-2)2,32 – 0,41Apollon – AEK Larnaca (0-1) 1,27 – 0,49 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – AEK Larnaca?

FC Midtjylland – AEK Larnaca spilles tirsdag den 19. juli 2022 klokken 19:45.

Hvor spilles FC Midtjylland – AEK Larnaca?

FC Midtjylland – AEK Larnaca spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv et svar