18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Sevilla FC: Odds og optakt den 14. september 2022

Andreas Cornelius og FCK var chanceløse i Dortmund i sidste uge. De har bedre mulighed for at lege med, når Sevilla FC gæster Parken onsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

FC København tager mod Sevilla FC onsdag aften i Champions League. Det er de to tabere fra første runde i gruppespillet, så hvis der skal holdes liv i drømmene om avancement, kræver det en sejr her. Men det kan selvfølgelig også være, de er tilfredse med at holde snor i hinanden ved at dele i porten? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – Sevilla FC. Der er kampstart onsdag d. 14. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


FC København – Sevilla FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Irfan Pejito, Bosnien & Hercegovina
Stadion: Parken, København, Danmark
Vejret: 16° og let vind

Optakt til FC København – Sevilla FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er stærkt at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League. Det giver store kampe i Parken. Store oplevelser for fans og spillere. Og det skæpper i pengekassen. De to kampe mod Trabzonspor i playoffrunden var flotte præstationer af Løverne i to lige og tætte opgør. Men det ændrer ikke på det overordnede billede af, at der er noget – en hel del faktisk – der ikke fungerer optimalt hos de danske mestre. 

Eneste sådan rigtigt imponerende præstation i sæsonens ni Superligakampe har været i derbyet mod Brøndby, der blev banket 4:1 i Parken. Ellers er det blevet til i alt fem nederlag i de øvrige otte kampe. Og en placering midt i tabellen med otte point op til førstepladsen. 

Kritikken af Jess Thorup tager til, og den var sådan set allerede temmeligt højlydt i forvejen, men det er jo spørgsmålet, om det er ham, der er problemet. I den første kamp i Dortmund i gruppespillet var det ikke på banen, de største problemer var, for det var endnu engang ballade på lægterne og op til kampen, der fyldte. Det vil vi gerne være fri for onsdag, tak.

3:2 på udebane mod Martin Braithwaites Espanyol. Det er den isolerede succesoplevelse for Sevilla FC i sæsonen i La Liga indtil nu. Fire nederlag og en uafgjort har de fem øvrige ligaopgør budt på, og da de åbnede CL-sæsonen i sidste uge hjemme på Sanchez Pizjuan, fik de ørerne i Manchester-maskinen, da City hentede en 4:0-sejr i Andalusien. 

Så nu er de nummer 15 i tabellen og sidst i CL-gruppespillet. De er ikke sluttet uden for top 7 i La Liga siden 2014. De er ikke sluttet uden for top 10 siden nedrykningen i 2000. Det må være bekymrende for mandskabet, der godt nok har hentet Kasper Dolberg i sommer-vinduet, men han har indtil videre blot spillet godt en halv time, mens Thomas Delaney har spillet mere men ikke nok til for alvor at gøre en forskel. 

Noget skal der ske i Sevilla FC, som ikke kan tåle et nederlag i Parken, hvis de skal drømme om europæisk succes i denne sæson.


FC København:

 • Kamil Grabara (Mål, Fast) – Skadet
 • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Akinkunmi Amoo (Midtbane, Reserve) – Skadet


Sevilla FC:

 • Marcao (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jesus Corona (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Papu Gomez (Midtbane, Fast) – Skadet

FC København forventet startopstilling: Ryan; Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Stamenic, Lerager; Haraldsson, Falk, Claesson; Karamoko.

Sevilla FC forventet startopstilling: Bono; Carmona, Gudelj, Nianzou, Acuna; Jordan, Fernando; Torres, Lamela, Isco; En Nesyri.


Odds på FC København – Sevilla FC

Skæver vi kort til kampens odds, viser de en favoritrolle til gæsterne. 


Odds-forslag: Løverne skal helt op på tæer

De to kampe i playoffrunden mod Trabzonspor var FCKs bedste indsatser i sæsonen. I Dortmund blev de slået af et bedre hold. Den slags sker. Men nederlaget i lørdags i Odense var en fæl skuffelse. For selv om FCK var meget på bolden, var de ikke det farligste hold i kampen. De manglede gnist, ild og vilje. Så det ud til. 

Vi ved, de har det i sig. Vi ved også, at flertallet af tilskuere i Parken hellere vil skabe en elektrisk stemning med stemmer og klapsalver end med fyrværkeri og kindheste. Der er brug for alle mand på dæk for FCK. Sevilla FC vandt i weekenden sæsonens første sejr. De scorede tre mål på udebane. Nu ved de, de kan. Mon ikke de regner med, de kan gøre det i Parken også?

Anbefalingen forventer en tæt og intens fodboldkamp. Hvis FCK stiller sig på tæer og er fokuserede og spiller op til deres topniveau, kan de matche spanierne. Vi tror på en scoring i begge ender. Holdene er klart stærkere i offensiven end defensiven.

FCK har lukket 15 mål ind i sæsonens foreløbige ni Superligakampe. Sevilla FC har sluppet 10 ind på bare fem kampe i La Liga. Og de tabte begge stort i første CL-runde med henholdsvis 0:3 og 0:4. De kommer begge på tavlen her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,78
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


FC København – Sevilla FC: Statistik, topscorer og H2H

 • FC København er nummer 6 i Superligaen med 12 point efter 9 runder. 

 • Tallene for FC København er 4-0-5 med en målforskel på 16:15. 

 • Sevilla FC er aktuelt nummer 15 i La Liga med 4 point efter 5 runder. 

 • Sevilla FCs statistik lyder 1-1-3 med scoren 6:10.

 • FC Københavns flittigste målskytter er Pep Biel og Victor Claesson, der har nettet 6 gange hver.

 • José Carmona er Sevilla FCs topscorer med 2 pletskud.


Expected Goals: FC København – Sevilla FC – de seneste tre kampe:

FC KøbenhavnResultatxGSevilla FCResultatxG
OB – FC København (2-1) 1,12 – 1,13Espanyol – Sevilla FC (2-3)3,03 – 1,99 
Borussia Dortmund – FC København(3-0) 2,50 – 0,35Sevilla FC – Manchester City (0-4) 0,50 – 3,71 
FC København – Silkeborg I(1-0) 2,05 – 1,32 Sevilla FC – FC Barcelona(0-3)1,14 – 3,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC København – Sevilla FC?

FC København – Sevilla FC spilles onsdag den 14. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC København – Sevilla FC?

FC København – Sevilla FC spilles i Parken i København i Danmark.

Skriv et svar