18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Viktoria Plzeň: Odds og optakt den 7. september 2022

Busquets og FC Barcelona ser absolut konkurrencedygtige ud i denne sæson. Xavi må være en fremragende træner. (Foto: Bildbyrån)

Den helt store Xavi-lution ruller hos FC Barcelona. Efter en mager åbning mod Rayo Vallecano har de tre sejre i rap og er nu klar til CL-gruppespillet, hvor de tjekkiske mestre fra Viktoria Plzeň kommer til Camp Nou. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Viktoria Plzeň. Der er kampstart onsdag d. 7. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


FC Barcelona – Viktoria Plzeň: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lawrence Visser, Belgien
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanien
Vejret: 25° og svag vind

FC Barcelona – Viktoria Plzeň: Skader, karantæner og startopstillinger

Robert Lewandowski har scoret fem mål i de tre seneste kampe for FC Barcelona. Holdet har i alt lavet 11 kasser, og de har mast al modstand fra Real Sociedad, Valladolid og Sevilla FC. De er nummer to i La Liga, og stemningen stiger og stiger i takt med, at klubben får sat det ønskede hold sammen og kommer af med ballademagere som danske Braithwaite.

Det er ikke en ueffen gruppe, FC Barcelona er havnet i, og de risikerer at havne i nye problemer i selskab med Bayern München (igen!) og de italienske vicemestre fra Inter. Seneste sæson måtte FC Barcelona lide den tort at slutte som nummer tre i gruppen efter Bayern München og S. L. Benfica, og så røg de i Europa League. 

Ydmygelsen var tæt på ubærlig. Det vil de ikke opleve igen, og derfor er de formentlig helt på stikkerne til denne kamp. Ethvert pointtab mod tjekkerne vil være en stor håndsrækning til gruppens øvrige mandskaber.  

Omvendt vil Viktoria Plzeň formentlig fryde sig over hvert eneste point, de kan hive i land i en voldsomt stærk gruppe. De snuppede det nationale mesterskab foran næsen på de to Prag-klubber og via et meget stærkt mesterskabsspil med 13 af 15 mulige point. 

De var senest med i gruppespillet tilbage i 2018-2019, hvor de mødte Real Madrid, AS Roma og CSKA Moskva. De blev nummer tre i gruppen og tabte efterfølgende i Europa League til Dinamo Zagreb.


FC Barcelona:

  • Ingen kendte fravær


Viktoria Plzeň:

  • Radim Reznik (Back, Reserve) – Skadet
  • Jan Kopic (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jan Kliment (Angreb, Fast) – Skadet
  • Petr Pejsa (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; De Jong, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Torres.

Viktoria Plzeň forventet startopstilling: Stanek; Holik, Hejda, Pernica, Havel; Cermak, Kalvach; Sykora; Vlkanova, Bassey, Mosquera.


Odds på FC Barcelona – Viktoria Plzeň

Ser vi på bookmakernes odds, viser de, at værterne er tårnhøje favoritter. 


Odds-forslag: FC Barcelona vinder – men hvor stort?

FC Barcelona er i flyvende form. Der er medvind. Transfervinduet begejstrede de fleste fans. Eneste problem var, hvordan klubben skulle slippe af med dødvægt, og selv det lykkedes til sidst i vinduet. Nu har de tre sejre i rap, og Lewandowski hamrer mål ind. De er så store favoritter her, at oddset er svært at få øje på. 

Viktoria Plzeň er seks kampe inde i den tjekkiske liga. De har spillet fire udekampe uden nederlag. 2:2, 2:1, 1:0 og 1:0. Modstanden her vil være niveauer over de hjemlige kampe, men de er altså vant til at forsvare sig ganske fint på udebane.

Dette er deres syvende kamp i CL i denne sæson. De tre foregående udekampe er endt med to sejre og en uafgjort: 2:1, 2:1 og 0:0 – den afsluttende nulløsning mod Qarabag sikrede billetten til gruppespillet. 

Så måske vinder FC Barcelona ikke bare sådan uden videre en megasejr. Eller måske er en megasejr bare 3:0 eller 4:0. I de foregående 12 hjemmekampe i CL for FC Barcelona har de kun to gange været involverede i kampe, hvor der i alt er scoret mindst fem mål. Det var 5:1 mod ungarske Ferencvaros tilbage i 2020. Og så var det 1:4 mod PSG i februar 2021.

I seneste sæsons sælsomme gruppespil var resultaterne i de tre kampe på Camp Nou: 0:3, 1:0 og 0:0. Anbefalingen går med hjemmesejr og maksimalt fire scoringer i opgøret. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,68
FC Barcelona PLUS Under 4,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Barcelona – Viktoria Plzeň: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Barcelona ligger aktuelt nummer 2 i La Liga, hvor de har 10 point efter 4 runder. 

  • FC Barcelonas statistik er 3-1-0 med en målforskel på 11:1.

  • Viktoria Plzeň er nummer 2 i den tjekkiske liga med 16 point efter 6 runder. 

  • Tallene for Viktoria Plzeň siger 5-1-0 med scoren 11:4.

  • Tjekkerne trådte ind i CL-kvalen allerede i 2. runde, så de har slået HJK Helsinki, Sheriff Tiraspol og Qarabag for at nå gruppespillet.

  • FC Barcelonas topscorer med 5 pletskud er Robert Lewandowski.

  • Flittigste målskytte hos Viktoria Plzeň er John Mosquera, som har nettet 3 gange.


Expected Goals: FC Barcelona – Viktoria Plzeň – de seneste tre kampe:

FC BarcelonaResultatxGViktoria PlzeňResultatxG
Sevilla FC – FC Barcelona(0-3) 1,14 – 3,32Slovan Liberec – Viktoria Plzeň (0-1) 0,96 – 0,26 
FC Barcelona – Valladolid (4-0)3,16 – 0,62Viktoria Plzeň – Slovacko (3-0) 2,07 – 1,38 
Real Sociedad – FC Barcelona(1-4) 1,24 – 2,55 Ceske Budejovice – Viktoria Plzeň(0-1)
0,45 – 1,19 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Viktoria Plzeň?

FC Barcelona – Viktoria Plzeň spilles onsdag den 7. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Barcelona – Viktoria Plzeň?

FC Barcelona – Viktoria Plzeň spilles på Camp Nou i Barcelona i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar