18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

FC Barcelona – Benfica: Odds og optakt den 23. november 2021

Memphis Depay var manden med sejrsmålet i weekenden. Er han på pletten igen tirsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Memphis Depay var manden med sejrsmålet i weekenden. Er han på pletten igen tirsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Xavi er ny mand i trænersædet hos FC Barcelona, og den tidligere midtbanelegende fik en solid start med sejren over Espanyol i weekenden. Her i Champions League venter umiddelbart en mere kompliceret opgave, når Benfica kommer på besøg til kampen om 2.pladsen i gruppe E. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Benfica. Der er kampstart tirsdag d. 23. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

FC Barcelona – Benfica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sergei Karasev, Rusland
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 13°, tung regn, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 16:02.

Optakt til FC Barcelona – Benfica: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen om 2.pladsen i gruppe E er fuldkommen intakt med to spillerunder tilbage. Gruppen flasker sig således, at Bayern München smadrer al modstand af banen, Dynamo Kiev på sidstepladsen virker til ikke at have niveauet til at udfordre, og så er der Barcelona og Benfica tilbage til at slås om 2.pladsen. Den indtager Barca i skrivende stund med 6 point, mens Benfica følger efter 4. Barcelonas to resterende kampe er denne hjemmekamp mod Benfica og herefter en udekamp mod Bayern, mens Benfica er på udebanetur her, men til gengæld har Dynamo Kiev hjemme i sidste kamp. Barca kan afgøre tingene tirsdag aften med en sejr.

Lørdag aften tog FC Barcelona hul på et nyt kapitel. Efter en utrolig skuffende start på sæsonen er hollandske Ronald Koeman blevet sparket ud af døren, og ind er i stedet kommet den tidligere Barcelona-midtbanelegende, Xavi, som fik sin debut i Barcelona-derbyet mod Espanyol i weekenden. Resultatmæssigt fik Xavi en helt godkendt start, en straffesparksscoring af Memphis Depay resulterede nemlig i en 1-0 sejr, og vigtigst af alt, 3 point. Meeeen, det holdt hårdt for Barcelona, som også havde heldet og opstanderne på deres side i slutningen af kampen. I Champions League har Barcelona vundet to gange 1-0 over Dynamo Kiev, mens de har tabt med 3-0 til både Bayern og Benfica.

Bayern München blev for stor en mundfuld for Benfica, som tabte begge kampe til tyskerne, og nu halter efter Barcelona på 2.pladsen. Portugiserne er ellers ganske fornuftigt kørende, i den hjemlige liga indtager de 3.pladsen med blot 1 point op til 2. og 1.pladsen. Der er ikke mange fingre at sætte på Benficas sæson indtil videre, de ligger godt til både her i Champions League og den portugisiske Primeira Liga. For to måneder siden havde de ingen problemer med at besejre Barcelona, men spørgsmålet er, om de kan gøre det samme på Camp Nou mod et Barcelona-mandskab med ny træner og fornyet tro på tingene?

FC Barcelona:

 • Pedri (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Sergio Kun Aguero (Angreb, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
 • Ousmane Dembele (Kant, Fast) – Skadet

Benfica:

 • Nemanja Radonjic (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Lucas Verissimo (Forsvar, Fast) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Araujo, Alba; Gavi, Busquets, De Jong; Dest, Depay, Coutinho

Benfica forventet startopstilling: Vlachodimos; Otamendi, Morato, Vertonghen; Gilberto, Pizzi, Weigl, Grimaldo; Silva, Yaremchuk, Nunez


Odds på FC Barcelona – Benfica

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Barca kan ikke, Benfica vil ikke?

Som forventet kommer det nok til at tage lidt tid for Xavi, at få Barcelona til igen at spille drømmefodbold. Det fik vi bekræftet i weekendens kamp mod Espanyol, som var fuldkommen godkendt resultatmæssigt, men som fortsat lod meget tilbage at ønske i forhold til det spillemæssige. I den kamp sad man med indtrykket af, at en stærkere modstander end Espanyol nok havde fået 1 point eller 3 med, og sådan en modstander kommer på besøg i morgen aften. Træerne vokser ikke direkte ind i himlen for Barcelona, og det bliver ikke lettere af, at de stadigvæk døjer med offensive fravær.

Benfica står med udmærkede kort på hånden her med to spillerunder tilbage, hvis Barcelona vinder, så er løbet selvfølgelig kørt, men en uafgjort stiller portugiserne i en mere fordelagtig position end Barca. Et X vil betyde, at Benfica ‘blot’ skal slå Dynamo Kiev hjemme, og håbe på, at Barcelona ikke vinder deres udebanetur til München. Det virker som et rimelig sandsynligt scenarie. Derfor kunne man også forestille sig, at portugiserne ikke kommer for at satse hele butikken fra start, men i højere grad vil stå lidt dybt og lure på omstillinger. Barcelona har haft deres del af offensive problemer i denne sæson, i Champions League er det blot blevet til to scoringer, begge mod Kiev, mens de i La Liga også haft besvær med at komme igennem defensivt orienterede mandskaber. En nervøs og intens stillingskrig lyder sandsynligt, så anbefalingen bliver en målfattig affære i Barcelona.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
2,30
Under 2.5 mål
Gå til betfair *


FC Barcelona – Benfica: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona ligger nummer 2 i gruppe E med 6 point efter fire kampe. Statistikken lyder på 2-0-2 og målscoren 2:6.

 • Benfica er nummer 3 i gruppen med 4 point, en statistik på 1-1-2 og en målscore på 5:9.

 • Memphis Depay er Barcelonas topscorer i La Liga med syv kasser.

 • Nunez og Silva deler topscorerværdigheden for gæsterne med fem ligamål hver.

 • Benfica tog en flot og komfortabel 3-0 i det omvendte opgør tilbage i september, så Barca har virkelig revanche til gode.


Expected Goals: FC Barcelona vs. Benfica de seneste tre kampe:

FC BarcelonaResultatxGBenficaResultatxG
Barcelona – Espanyol(1-0)1,56 – 0,95Benfica – Paços de Ferreira(4-1)2,9 – 0,47
Celta de Vigo – Barcelona(3-3)1,9 – 0,96Benfica – Sporting Braga(6-1)2,21 – 0,51
Dynamo Kiev – Barcelona(0-1)1,27 – 1,09Bayern München – Benfica(5-2)3,75 – 0,95
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles FC Barcelona – Benfica?

FC Barcelona – Benfica spilles den 23. november 2021 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Barcelona – Benfica?

FC Barcelona – Benfica spilles på Camp Nou.

Skriv et svar