18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dynamo Kiev – Benfica: Odds og optakt den 17. august 2022

Goncalo Ramos var en ordentlig mundfuld for FC Midtjylland i tredje kvalrunde. Mon Dynamo Kiev får bedre styr på den målfarlige angriber? (Foto: Bildbyrån)
Goncalo Ramos var en ordentlig mundfuld for FC Midtjylland i tredje kvalrunde. Mon Dynamo Kiev får bedre styr på den målfarlige angriber? (Foto: Bildbyrån)

Vi er nået til sidste og afgørende kvalrunde til Champions League, hvor Dynamo Kiev onsdag tager imod Benfica på neutral grund i Polen. Benfica var for stor en mundfuld for FC Midtjylland i seneste kvalrunde, men hvad med ukrainerne? Kan de stille noget op mod FC Midtjyllands overmænd? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Dynamo Kiev – Benfica. Der er kampstart onsdag d. 17. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Dynamo Kiev – Benfica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Zwayer
Stadion: Stadion LKS, Lodz, Polen
Vejret: 20° og svag vind

Optakt til Dynamo Kiev – Benfica: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er tid til at få skilt fårene fra bukkene her i sidste og afgørende kvalrunde til Champions League. Vinderen af dobbeltopgøret stryger direkte i gruppespillet, mens taberen må tage til takke med Europa League. Både Dynamo Kiev og Benfica fandt vej til gruppespillet i sidste sæson, hvor de faktisk endte i samme gruppe. Her blev ukrainerne prygelknabe i den stærke gruppe, som også indeholdte Barcelona og Bayern München. Dynamo Kiev hentede kun 1 point i de seks gruppespilskampe med en dertilhørende sløj målscore på 1:11. Benfica overraskede til gengæld stort, da det lykkedes med at spille sig videre fra gruppen på bekostning af Barcelona. De to holds indbyrdes møder endte henholdsvis 0-0 og 2-0 i Benficas favør, og portugiserne er da også soleklare favoritter til endnu engang at gøre det af med Dynamo Kiev.

Det holdt hårdt for Dynamo Kiev i tredje kvalrunde, hvor de måtte ud i forlænget spilletid mod Rasmus Højlunds Sturm Graz for at sikre det videre avancement. Første opgør på ukrainernes ‘hjemmebane’ (I Polen af åbenlyse årsager) endte med en snæver 1-0 sejr, mens de på udebaneturen til Østrig måtte se sig besejret med samme cifre efter 90 minutters fodbold. Det var dog ukrainerne, som trak det længste strå i den forlængede spilletid, hvor de scorede hele to gange. Også i kvalens anden runde måtte Kiev ud i forlænget spilletid for at finde sejren, ved den lejlighed endte det med en samlet 2-1 sejr over Fenerbache. Den ukrainske liga er endnu ikke startet, hvorfor der må være god energi hos hjemmeholdets spillere, da de ikke har været spændt så hårdt for indtil videre.

Benfica er startet sæsonen ud på fornem vis. I ligaen er det blevet til to sejre ud af to mulige med en pæn målscore på 5:0. Der var heller ikke en finger at sætte på portugisernes indsats i tredje kvalrunde, hvor de var oppe imod FC Midtjylland. De to kampe bød på en udtalt klasseforskel mellem de to mandskaber, og især første opgør på Estadio da Luz var en portugisisk fodboldopvisning. De to opgør endte med en stor og sikker samlet sejr på 7-2. Benfica gik hele vejen til kvartfinalen i sidste sæson Champions League, hvor de blandt andet slog Barcelona og Ajax ud af turneringen, så det er ikke ubegrundet, at gæsterne er store favoritter til at vinde samlet over Dynamo Kiev.


Dynamo Kiev:

  • Denys Garmash (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Sergiy Sydorchuk (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Volodymyr Kostevych (Forsvar, Reserve) – Skadet


Benfica:

  • Lucas Verissimo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Joao Victor (Forsvar, Reserve) – Skadet

Dynamo Kiev forventet startopstilling: Bushchan; Kedziora, Zabarnyi, Syrota, Dubinchak; Shaparenko, Andriyevskiy, Shepeliev; Buyalskyi, Tsygankov, Besedin

Benfica forventet startopstilling: Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, FMorato, Grimaldo; Chiquinho, Fernandez, Luis, Goncalves; Ramos, Silva


Odds på Dynamo Kiev – Benfica

Bookmakernes odds gør gæsterne fra Portugal til kampens favoritter.


Odds-forslag: Portugisisk dominans på neutral bane

Dynamo Kiev har vist sig svære at overvinde i anden og tredje kvalrunde, men kan de blive ved at levere de snævre sejre i forlænget spilletid? Jeg tvivler. Benfica ser knivsparke ud i denne sæson, hvor det er blevet til fire sejre ud af fire mulige. Gæsterne har godt nok sagt farvel til Darwin Nunez over sommeren, men det virker til at der er fuldgode erstatninger i truppen. Værd at huske på her er, at Dynamo Kiev af gode grunde ikke spiller på deres normale hjemmebane, men i stedet har lånt stadion i Polen, og det gør alt andet lige hjemmebanefordelen markant mindre.

Benfica var altdominerende i kampene mod FC Midtjylland, selvom de i andet opgør med en 4-1 sejr i bagagen var mere medgørlige. Indtrykket de efterlod var dog, at de kunne skrue op for tempoet, så snart der var brug for det. Da dette er første opgør af to har Benfica ikke en stor føring med sig ligesom på Heden, så opgaven bliver formentlig taget anderledes seriøst. Portugiserne er minimum et par niveau over Dynamo Kiev, og det regner jeg med kommer til udtryk her på neutral bane i Polen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,77
Benfica vinder
Gå til marathonbet *


Dynamo Kiev – Benfica: Statistik, topscorer og H2H

  • Dynamo Kiev vandt samlet 3-1 over Sturm Graz i tredje kvalrunde. Den ukrainske liga er endnu ikke startet.

  • Benfica har vundet sæsonens to første kampe i den hjemlige liga, mens de her i CL-kvalen vandt begge kampe over FC Midtjylland.

  • Dynamo Kiev havde tre forskellige målscorere på tavlen i de to kampe mod Sturm Graz – Karavaev, Tsigankov og Vivcharenko deler dermed topscorerværdigheden.

  • Goncalo Ramos er mest scorende Benfica-spiller indtil videre i sæsonen efter 3 mål i første opgør mod FC Midtjylland, samt et enkelt i ligaen.

  • De to klubber krydsede klinger i CL-gruppespillet i sidste sæson, hvor den i Ukraine endte 0-0, mens Benfica vandt 2-0 hjemme.


Expected Goals: Dynamo Kiev vs. Benfica – de seneste tre kampe:

Dynamo KievResultatxGBenficaResultatxG
Lyngby BK – FC Midtjylland(3-3)1,31 – 1,51S. L. Benfica – Arouca (4-0) 2,75 – 0,45 
S. L. Benfica – FC Midtjylland (4-1) 3,63 – 1,04S. L. Benfica – FC Midtjylland (4-1) 3,63 – 1,04
OB – FC Midtjylland(1-5) 0,72 – 1,40S. L. Benfica – Newcastle United (3-2) 2,10 – 1,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Dynamo Kiev – Benfica?

Dynamo Kiev – Benfica spilles onsdag den 17. august 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Dynamo Kiev – Benfica?

Dynamo Kiev – Benfica spilles på Stadion LKS i Lodz, Polen

Skriv et svar