18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dynamo Kiev – Barcelona: Odds og optakt den 2. november 2021

Foto: Bildbyrån

Ronald Koeman er fortid i Barcelona, men trænerfyringen gav ikke umiddelbar succes i weekenden, hvor Barcelona blot fik 1-1 hjemme mod Alaves. Hvordan skal det gå catalanerne her på en kold novemberaften i Ukraine? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Dynamo Kiev – Barcelona. Der er kampstart tirsdag d. 2. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Dynamo Kiev – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ovidiu Hategan, Rumænien
Stadion: Stadion NSK Olimpiyskiy, Kiev
Vejret: 8° , let regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 12:33.

Optakt til Dynamo Kiev – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er ikke meget der går Barcelonas vej for tiden… Sjældent er det gået den spanske storklub dårligere både sportsligt og økonomisk. Ronald Koeman røg på porten før weekendens hjemmekamp mod bundholdet Alaves, men den midlertidige træner, Sergi Barjuan, formåede altså kun at hive et enkelt point ud af debuten. Værre er det næsten at Aguero og Pique begge måtte udgå af kampen, og heller ikke bliver klar til at deltage her. Fraværslisten er allerede rigeligt lang, og der er en del profiler, herunder Pedri, Frenkie de Jong og Fati, som fortsat er tvivlsomme.

Kiev kæmper også med en decimeret trup, men resultaterne i den hjemlige liga fejler til gengæld ingenting. I sæsonens første 13 ligakampe er det blevet til hele 11 sejre og blot 2 x’er. Med weekendens sejr over Mariupul har Dynamo Kiev nu 3 point ned til Shakhtar Donetsk. Her i Champions League er ukrainerne kun noteret for et enkelt point efter de tre første kampe, og de er endnu ikke kommet på måltavlen. I udekampen mod Barcelona virkede de ganske ufarlige, men det kan jo være, at hjemmebanefordelen her giver dem lidt mere gåpåmod.

Hvis Bayern München som forventet vinder over Benfica i morgen, så er 1.pladsen så godt som i hus, og så vil det være op til de resterende hold, at slås om 2.pladsen. Formentlig bliver det en kamp mellem Barca og Benfica, men lad os nu se hvordan det går catalanerne i morgen.

Dynamo Kiev:

 • Denys Popov (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Artem Besedin (Angreb, Fast) – Skadet
 • Vladyslav Kulach (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ibrahim Kargbo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Vitaly Mykolenko (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Barcelona:

 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Sergio Kun Aguero (Angreb, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Frenkie de Jong (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Ousmane Dembele (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Dynamo Kiev forventet startopstilling: Bushchan; Kedziora, Zabarnyi, Syrota, Karavaev; Shaparenko, Sydorchuk; De Pena, Buyalskyi, Tsygankov; Shkurin

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Garcia, Lenglet, Alba; Gavi, Busquets, Gonzalez; Dest, Depay, Coutinho


Odds på Dynamo Kiev – Barcelona

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Barcelona.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: To af CL’s mest målfattige hold i tør duel

På trods af den skrantende form på tværs af turneringer, så er Barcelona stadig gjort til komfortable favoritter her. De vandt da også over Dynamo Kiev for to uger siden, men det var hjemme på Camp Nou og det var uden at imponere. Denne gang venter en tur til Ukraine uden flere bærende profiler, så det kan hurtigt vise sig ikke at blive en walkover.

Dynamo Kiev har endnu ikke scoret i de tre første Champions League-kampe i sæsonen, mens Barcelona kun står noteret for Piques sejrsmål i det omvendte opgør. Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne tror på en kamp med fine muligheder for mål, men jeg hælder mere til en målfattig affære. Barcelona har kæmpe problemer med at skabe nævneværdigt med chancer, især på hjemmebane. Sæsonens fem hidtidige udekampe har kastet to x’er af sig og tre nederlag, og kun et scoret mål. Dynamo Kiev lider under offensive fravær til dette opgør, lige som for to uger siden, hvor de viste sig særdeles tandløse. Anbefalingen lyder på få mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,11
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *


Dynamo Kiev – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Dynamo Kiev er på gruppe E’s sidsteplads med 1 point efter de tre første kampe.

 • Barcelona indtager 3.pladsen med 3 point efter de tre første kampe.

 • Viktor Tsigankov har scoret ni mål i tretten ligakampe i denne sæson. I Champions League er Dynamo Kiev stadig ikke kommet på måltavlen.

 • Memphis Depay er Barcelonas topscorer i La Liga med fem kasser. I Champions League er det kun Pique, som har fundet vej til netmaskerne.

 • Det er ikke mere end to uger siden, at Dynamo Kiev og Barcelona krydsede klinger senest. Kampen endte med en snæver Barca-sejr på Piques mål i 1.halvleg.

Info
NavnDynamo KievDYN
Land
Ukraine
UKR
CheftrænerMircea Lucescu
Websitewww.fcdynamo.kiev.ua
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
15
Mål
41
Mål imod
8
Rent bur
9
Gule kort
34
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
3
Gule kort
6
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
4
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
6


Expected Goals: Dynamo Kiev vs. Barcelona de seneste tre kampe:

Dynamo KievResultatxGBarcelonaResultatxG
Mariupol – Dynamo Kyiv(2-3)1,38 – 2,86Barcelona – Alaves(1-1)1,47 – 0,59
Mariupol – Dynamo Kyiv(1-2)0,37 – 2,12Rayo Vallecano – Barcelona(1-0)1,09 – 2,99
Dynamo Kyiv – Dnipro-1(2-0)1,1 – 0,82FC Barcelona – Real Madrid (1-2)1,44 – 0,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar