18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dortmund – Manchester City: Odds og optakt den 14. april 2021

Dortmund lægger onsdag græs til returopgør mod Manchester City i Champions League-kvartfinalerne. Englænderne er favoritter til at indløse billet til semifinalen, men efter en kneben 2-1-sejr til Manchester City i det første opgør ser det meget åbent ud. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Dortmund – Manchester City. Der er kampstart onsdag d. 14. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.

Odds på Dortmund – Manchester City

Ifølge oddsene på kampen kan vi forvente en forholdsvis sikker sejr til gæsterne.

Dortmund – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro Grande, Spanien
Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund
Vejret: 4° og svag vind

Optakt til Dortmund – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Forrige weekend tabte Dortmund hjemme med 3-2 mod rivalerne i kampen om 4. pladsen i Bundesligaen, Frankfurt, og det rev et hul på syv point til billetter til næste sæsons Champions League. I weekenden vandt de så selv med 3-2 på udebane over oprykkerne fra Stuttgart, men de syv point består, da Frankfurt også vandt. Måske er der i virkeligheden kortere vej til Champions League næste sæson, hvis Dortmund vinder de næste fire kampe i Champions League? De står i hvert fald med bedre muligheder i dette opgør, end de fleste ville have forventet forud for første kamp i Manchester.

Nu vil det ligne Dortmund dårligt med en alt for stram og lukket kamp i forsøget på at fedte 1-0 hjem, men dét vil faktisk være tilstrækkeligt på bagkant af Marco Reus’ væsentlige udebanemål i Manchester. Men er det for alvor realistisk, at Dortmund lukker helt af og ikke tillader scoringer af Manchester City? De har lukket mål ind i deres seneste fem Champions League-kampe og i fire af de seneste fem i Bundesligaen. Så er det vist lettere at forestille sig, at den norske mr. Champions League, Erling Haaland, slår til igen. Han er foreløbig noteret for 10 scoringer i årets internationale kampe.

Manchester City løb i weekenden ind i et meget sjældent nederlag, da de hjemme tabte 2-1 til Leeds. Gæsterne blev endda reduceret til 10 mand efter et rødt kort halvvejs i opgøret, men alligevel endte de med både sejr og alle tre point efter to scoringer af Stuart Dallas. Det sidste scoret på et af stadionurets allersidste omgange. Det kommer selvfølgelig ikke til at ødelægge Manchester Citys mesterskabsdrømme, men det var dog nok alligevel en påmindelse om, at der skal arbejdes benhårdt i alle kampe for at fuldføre den vanvittige Quadruple, de stadig er i spil til med mesterskab, FA Cup, Carabao Cup og Champions League. Lørdag venter FA Cup-semifinale mod Chelsea, og næste onsdag er der udekamp mod Aston Villa, og den følgende søndag gælder det så Carabao Cup-finalen mod Tottenham. Der er fuldt knald på. Modstanden bliver hårdere, og kampene falder som perler på en meget kort snor.

Efter et par uge helt uden en skadesliste må Manchester City til dette opgør undvære forsvarsreserven Aymeric Laporte og angrebstalismanen Sergio Aguero. Sagt med yderste respekt for franskmanden er det fraværet af Sergio Aguero, der er værst. Det ville have været perfekt, hvis han kunne komme ind på holdet i sæsonens sidste par måneder og afslutte en lang og flot indsats hos Manchester City med afgørende scoringer i guld- og trofæjagtens afgørende fase. Men han er altså ude til dette opgør.

Dortmund:
Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
Dan-Axel Zagadou (Back, Reserve) – Skadet
Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
Jadon Sancho (Angreb, Fast) – Skadet
Youssoufa Moukoko (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester City:
Aymeric Laporte (Forsvar, Reserve) – Skadet
Sergio Aguero (Angreb, Fast) – Skadet

Dortmund forventet startopstilling: Hitz; Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Emre Can, Dahoud; Hazard, Haaland, Reus

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gündoğan; Mahrez, Gabriel Jesus, Foden.

Odds-forslag: Måltavlen i sving

Dortmund har scoret i alle sæsonens foreløbig ni kampe i Champions League. Selv i de to tabte kampe mod Lazio (3-1) og det omvendte opgør mod Manchester City (2-1). Dortmund laver selv en sjat mere end to mål pr. kamp, og i deres kampe i Bundesligaen er der scoret næsten fire mål pr. opgør. I Champions League er de på samlet set 29 mål i ni kampe. Altså lidt mere end tre i snit.

Manchester City har omvendt været nærige med adgangen til deres netmasker i sæsonens Champions League. Porto bragte sig foran 1-0 efter 14 minutter af gruppespillets første kamp, og siden har der været lukket af hos Manchester City. Indtil altså Marco Reus scorede for Dortmund efter 84 minutter af det omvendte opgør og afsluttede 790 minutters rent bur for Manchester City.

Så det peger i hver sin retning, men Manchester City har endnu ikke prøvet at stå over for Erling Haaland på en af de magiske Champions League-aftener, hvor nordmanden for alvor er brandvarm. Han har scoret sine 10 mål på bare seks kampe, og det betyder jo så også, at han tre gange er gået målløs fra banen. Her krydser anbefalingen fingre for en stor aften for nordmanden, for så er der god sandsynlighed for, at begge hold får puttet mindst en bold i rusen i løbet af opgøret.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Dortmund – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Trods 3-2-sejr på udebane mod Stuttgart er Dortmund stadig parkeret på Bundesligaens 5. plads lige uden for Champions League-feltet. Holdet har 46 point efter 28 kampe og statistikken 14-4-10 med scoren 58:41.

  • I efteråret kom tyskerne ubesværet videre fra en gruppe med Lazio, Club Brügge og Zenit med statistikken 4-1-1 og 12:5. I ⅛-finalerne besejrede de Sevilla med 5-4.

  • Manchester City topper Premier League trods et meget sjældent nederlag efter en halvleg i overtal mod Leeds. 74 point for 32 kampe er dog stadig nok til at holde fast i 1. pladsen.

  • I Champions League kom Manchester City videre fra gruppespillet med statistikken 5-1-0 og målscoren 13:1 mod FC Porto, Olympiakos og Marseille, og i ⅛-finalerne slog de et andet tysk hold, Gladbach, med samlet 4-0.

  • Erling Haalands 10 Champions League-mål for Dortmund i denne sæson gør ham til holdets topscorer.

  • Hos Manchester City er Ferran Torres flittigste målskytte med i alt 4 pletskud i Champions League.

  • Seneste møde var i tirsdags i sidste uge, hvor Manchester City på hjemmebane vandt 2-1 efter en scoring i kampens overtid af Phil Foden.

Skriv et svar