18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til Champions League-finalen d. 10. juni 2023

ConteNestor imponerede stort i sin kort specials ilddåb med fuldtræffere til odds 9.00, 6.00 og 4.00 – og blot en enkelt misser til odds 11.00. Nu forsøger @ConteKort at fastholde momentum med tips til Champions League-finalen.

Får Ilkay Gündogan mon kort i Champions League-finalen? Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Får Ilkay Gündogan mon kort i Champions League-finalen? Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Ilkay Gündogan

Kort i kampen til odds 8,00 ved bet365*

Det er lidt af en kamp for anfører Ilkay Gündogan, der måske kan være den sidste for Manchester City, da han har kontraktudløb og overvejer forskellige tilbud, selvom Manchester City har tilbudt ham en ny kontrakt.

Samtidig spilles Champions League-finalen i Tyrkiet, der præger Gündogans stamtræ. Han er samtidig anfører, og med en vis sandsynlighed kan han få lov til at hæve pokalen.

Når man samtidig tager med, at Gündogan har fået kort de sidste tre CL-kampe for Manchester City, så er det tydeligt, at han har været udstyret med taktiske ordrer, hvor det kan være nødvendigt at begå taktiske frispark.

Dette kan sagtens være gældende igen i finalen, og derfor er odds 8.00 hos bet365 flot i en kamp, hvor Gündogan må have et vist spændingsniveau.

Spil på Gündogan-kort til odds 8,00*

Rodri

Kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Manchester City er ikke et hold, der får mange kort, men med kampens betydning og chancen for at der forsvares en føring i en længere periode in mente, så er ankeret Rodri oplagt.

Denne kan man også tage live, lige for at have en fornemmelse af, hvordan kampen udvikler sig. Inter er et kontrahold, så Rodris rolle bliver essentiel, hvis de endelig skal vinde Champions League-trofæet.

Kampens polske dommer Szymon Marciniak er en relativt streng dommer, og hans kampe eksploderer ikke på samme måde som en Daniele Orsato-kamp eksempelvis kan gøre. Marciniak snitter godt og vel fire kort, og vi forventer heller ikke en decideret kortfest.

Derfor skal man også undgå de ‘lette’ kort som Nicola Barella eller Marcelo Brozovic, fordi der ikke er garanti for, at kortene sidder løst, og specielt ikke hvis kampen bliver afgjort tidligt.

Spil på Rodri-kort til odds 4,33*

Hakan Calhanoglu

Kort i kampen til odds 3,75 ved Unibet*

Hakan Calhanoglu er født i Tyskland, men stiller op for Tyrkiet. Derfor har finalen også en særlig betydning for ham.

Calhanoglu har blot fået fem kort i år, men fik 11 i sidste sæson, hvor han spiller den dybtliggende playmaker for Inter.

I sådan en kamp, hvor der bliver overrendt i mellemrummet af Manchester City-spillere, så får Calhanoglu rigeligt travlt.

3.75 er et decent odds, men kan også overvejes live, når de er steget en smule.

Spil på Calhanoglu-kort til odds 4,33*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar