18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til 1. runde i Champions League

ConteNestor er klar med kort-tips til 1. spillerunde i Champions League, og kommer blandt andet forbi storkampen mellem Bayern München og Manchester United, samt FCK’s udekamp mod Galatasaray.

Tackler sydamerikanske Martinez igennem mod Bayern München? Foto: IMAGO/Mark Pain

Paris Saint Germain – Dortmund: Marius Wolf / Mats Hummels – Kort anytime 5.00/5.25 – Unibet

Marius Wolf / Mats HummelsKort i kampen til odds 5.00 og 5.25 ved Unibet*

Man skal altid være lidt forsigtig i de første par runder i Champions League, fordi de store hold tager lidt let på kampene, hvis de ikke er afgørende. Det er dog umuligt i Gruppe F, hvor holdene tæller PSG, Dortmund, AC Milan og Newcastle og med de weekendens resultater in mente (PSG og Milan tabte), så er det måske en total jævnbyrdig gruppe hvor hvert et point tæller.

Derfor tager vi den oplagte matchup mellem Marius Wolf, der sandsynligvis for fornøjelsen af at være Kylian Mbappés direkte modspiller (alt. Julian Ryerson til 4.60). Man kan også tilføje stenstøtten Mats Hummels, der hvis gud forbyde det, at Dortmund bliver fanget i en kontra mod PSG og Mbappé næppe har andre muligheder end et professionelt frispark og dertil gult kort. Hummels kommer til at spille den højre centrale forsvarsspiller, så han er Wolfs support. Derudover er det Jesus Gil Mazano, der ligesom andre spanske dommere godt kan være lidt dramatisk, selvom han ikke giver nær så mange kort som fx. Lahoz.

Spil på Wolf-kort til odds 5,00*
Spil på Hummels-kort til odds 5,25*

Bayern München – Manchester United: Lisandro Martinez – Kort anytime 4.30 – Unibet

Lisandro Martinez – Kort i kampen til odds 4,30 ved Unibet*

Det er ikke et godt tidspunkt for Manchester United, at Champions League starter nu. De er allerede pænt ramt af skader samtidig med problemer uden for banen har resultatet i en noget dårlig sæsonstart. En af dem der også har skuffet har været Martinez, der allerede har fået to gule kort, og klart ejer det sydamerikanske gen, hvor hård spillestil trumfer alt. I sådan en kamp er det ikke usandsynligt, at han vil være ekstra tændt og et kort synes at være ‘gratis’.

I samme dur er der Casemiro, hvis odds har kravlet op til 3.35, fordi det faktisk er en håndfuld kampe siden, at han sidst fik et kort og skal være glad for at han ikke fik et imod Brighton i weekenden. Man kan eventuelt overveje at tage dem i en kombination. Kampens dommer er svenske Glenn Nyberg, der kun dømmer sin tredje CL-kamp, så for ham er det også karrierens hidtil største kamp, så det bliver interessant at se om han selv kan holde holdet koldt i en forventet gruppefinale.

Spil på Martinez-kort til odds 4,30*

Galatasaray – FC København: Victor Nelsson – Kort anytime 7.50 – Unibet

Victor Nelsson Kort i kampen til odds 7,50 ved Unibet*

Der er ikke noget som et kort, når man spiller imod sin gamle klub. Der er dog næppe et hadforhold mellem Nelsson og FC København, men alligevel et besynderligt godt odds til 7.50 hos Unibet på Nelsson, der fik kort så sent som i weekenden, og normalt får 5-6-7 kort i løbet af en sæson og så imod et hold, der om nogen kender Nelssons svagheder. Vi overvejede også Lukas Lerager til 3.45, der skal ind og skralde igennem eller Elias Jelert til 5.00, der kan få det svært imod Kerem Aktürkoglu, der strålede i weekenden med to mål, og i øvrigt en side, der vil blive overbefolket, fordi Angelino også gerne vil frem i banen. Bulgarske Georgi Kabakov er dommer, og har et pænt europæisk snit på over fire kort, det kan man godt forvente her. 

Spil på Nelsson-kort til odds 7,50*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar