18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Tips til Atletico Madrid-Inter og Dortmund-PSV

Tips til onsdagens spændende kampe i Champions League, hvor intet endnu er afgjort.

IMAGO / MIS

Atletico Madrid – Inter

Onsdag d. 13. marts kl. 21:00

Nahuel Molina får kort i kampen til odds 7,00 ved unibet*
Kristjan Asllani får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*

Den her kamp har pænt potentiale for at eksplodere, dels fordi Inter kun fik en smal sejr hjemme, men også den sædvanlige dirty tricks som Atletico Madrid ynder at bruge. Det var en fornøjelse at følge Stefan Savic efter han blev skiftet ind i den omvendte kamp. Han ville bare have et kort. Sådan kan det godt udvikle sig lidt igen.

Desværre har bettingudbyderne også optaget kortpotentialet i den her kamp, så der er ikke sindsyge fiduser, man kan selvfølgelig tage Inters målmand Yann Sommer til odds 5.00 hos Bet365, men vores bedste bud er en genganger i argentinske Nahuel Molina, der er for højt sat til odds 7, selvom Molina ikke helt for så mange kort som mange af sine andre landsmænd fx. Marcos Acuna, så har han faktisk fået tre i de sidste ni kampe, så odds 7 er fint. Samme med Inters defensive midtbane Kristjan Asllani, der kun har fået et kort i Serie A i år, men fik faktisk to kort i Champions League-gruppespillet, så han er i karantænefare, så er 4.80 også fint her. Ellers er det en kamp, der skal tages live, da den kan udvikle sig voldsomt, især hvis Atletico scorer tidligt.

Kampens dommer er polske Szymon Marciniak, der diskutabelt er verdens bedste og er godt rutineret, men Marciniak har faktisk givet seks kort i sine tre kampe i år. Vi kan faktisk også godt se det ske her.

Spil på Nahuel Molina-kort til odds 7.00*
Spil på Kristjan Asllanikort til odds 4.80*

Dortmund – PSV

Onsdag d. 13. marts kl. 21:00

Ian Maatsen får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*
Marcel Sabitzer får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*

Selvom Dortmund er favoritter efter uafgjort i Eindhoven, så bør det alligevel være en åben kamp i en sæson hvor PSV er særdeles stærke, og Dortmund ikke helt har samme niveau og stadigvæk prøver på at lande efter nogle fede år med spillere som Jude Bellingham og Erling Braut Haaland, derfor kan det sagtens udvikle sig som rundens mest dramatiske opgør.

Vi bliver simpelthen nødt til at pege på Ian Maatsen igen, som vi også ramte sidst, så længe at han har 4.40 i odds (for os spilbar ned til 4.00). PSV får generelt ikke mange kort udover Hirving Lozano (4.00, Bet365), så vi har mest kigget på Dortmunds hold, hvor også Marcel Sabitzer til odds 4 er acceptabelt. Sabitzer fik direkte rødt i weekenden. Vi forventer ikke, at han laver en Upamecano, men af taktiske årsager kan et kort blive nødvendigt. Vi vil naturligvis gerne pege på Emre Can (3.40, Unibet), men oddset er lige en my for lavt.

Kampens dommer er italienske Daniele Orsato, der som faste læsere ved, er vores yndlingsdommer efter Lahoz er stoppet. Orsato har faktisk et lidt mindre kortsnit end man tror, men så sent i turningeren, kan det altid udvikle sig.

Spil på Ian Maatsen-kort til odds 4,40*
Spil på Marcel Sabitzer-kort til odds 4,00*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar