18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Real Madrid – Bayern München

Den anden af de to Champions League-semifinaler skal også finde sin afslutning, hvor Bayern München skal holde de nyslåede spanske mestre fra Madrid fra fadet.


Kort tips.

Real Madrid – Bayern München

Onsdag d. 7. maj kl. 21:00

Dani Carvajal får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*
Min-Jae Kim får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Det her ligner også en kamp, hvor Real Madrid ‘bare’ skal lukke kampen hjemme, men Bayern gjorde en god figur i München, og man må trods alt betragte kampen som fuldt åben, selvom Bayern ellers ikke har haft et pragende forår, og Real Madrid er dog også klare favoritter her, men man skal aldrig undervudere Bayern.

Real Madrid har som bekendt mange spillere, der er oplagte kandidater særligt Aurelien Tchouameni (4.35, Unibet), men vi kan simpelthen ikke stå for Dani Carvajal, der er kommet tilbage fra karantæne. Vi tippede Lucas Vazquez sidst, og det gav bonus. Bayerns venstre side var god, og de kommer helt sikkert til at angribe derfra igen. Så til det odds er det en no-brainer for os. En spiller der også havde det svært i den første kamp var Min-Jae Kim eller Kim Min-Jae om man vil, og da Bayern stadigvæk er ramt af skader, så ligner endnu en plads i startelvan for sydkoreaneren, der samspillet (eller manglen på samme) med Eric Dier, godt kan have det svært med de bevægelige brasilianere. Ligesom sidst har vi også stadigvæk fidus til Joshua Kimmich (4.50, Bet365), der måske reelt spiller sin sidste store kamp for Bayern i Madrid.

Kampens dommer er polske Szymon Marciniak som mange betragter som verdens bedste pt. Marciniak har et snit på seks kort i de fire Champions League-kampe i år, og fire i alt. Vi kan nok godt ende et sted midt i mellem.

Spil på Dani Carvajal-kort til odds 4,25*
Spil på Min-Jae Kim-kort til odds 4,50*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar